Vacante Rezervari

De ce sa alegi FIDUCIA TURISM

► Prin noi aveti GARANTIA ca veti plati mai putin, pentru ca ofertele noastre turistice nu contin extracomision;

► Pentru ca lucram cu proprietarii celor mai bune si corespunzatoare flote de autocare;

► Pentru ofertele noastre turistice care includ zbor cu avionul, sunt utilizate aeronave moderne, in sistem charter ceea ce conduce la pachete turistice de calitate si la un pret convenabil. Tarifele de transport aerian sunt mai scazute decat in mod normal datorita volumului pe care il angajam.

► Pentru ca obtinem discount-uri de cantitate de la furnizori, in special pentru grupurile de turisti, ceea ce se traduce in tarife mai mici pentru dumneavoastra.

► Pentru ca avem un sistem de plata in rate, a vacantelor, foarte flexibil si adaptat nevoilor si bugetului turistilor.

► Pentru ca beneficiati de reduceri. Practicam EXTRAREDUCERI pentru grupurile organizate, grupurile de familii si pentru anumiti membrii ai familiei dar si REDUCERI SUBSTANTIALE pentru cei care isi fac rezervarile din timp, in perioada de INSCRIERI TIMPURII / EARLY BOOKING. Nimic nu este mai sigur decat sa ne vizitati si sa cercetati oferta noastra!

► Pentru ca noi vizionam si selectam unitatile de cazare pe care vi le oferim, in fiecare an si totodata, putem sa va oferim informatii pertinente pentru cele mai multe dintre acestea.

► Pentru ca noi va asiguram vacanta mult visata si va sprijinim sa anulati riscurile care v-ar impiedica sa realizati acest lucru, prin incheierea politelor de asigurare medicala de calatorie, storno travel si bilete de avion precum si pentru insolventa agentiei de turism / pachet de servicii turistice contractate, suport oferit prin personal specializat si autorizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania.

► In circuitele turistice pe care vi le propunem veti beneficia de ghizi specializati si insotitori de grup cu experienta, atent selectati si bine pregatiti.

► Puteti beneficia de excursii optionale, in tarile vizitate, organizate de agentii locale partenere, cu ghizi vorbitori de limba romana sau limbi de circulatie internationala.

► Pentru ca noi facem tot posibilul sa oferim asistenta turistica prietenoasa, atat on-line prin website-urile pe care le gestionam, in social-media, pe email cat si la sediul agentiei sau telefonic.

► Suntem o agentie cu oameni inimosi, sociabili si serviabili, autorizati conform reglementarilor legale ale momentului si cu ani de experienta in activitatea de turism.