Vila Psarou Black 2024 Vila Mykonos Psarou Grecia

Vila Psarou Black

GRECIA | Mykonos | Psarou, 84600

Cerere oferta SEJUR VARA

Pret

Early

Booking

Solicita Oferta

/ / /

EURO / camera / 2 adulti / noapte

Oferta valabila in perioada 01.10 - 30.04;

Reducerile variaza si descresc intre 40% si 5%, in functie de perioada si camera;

Grupurile de turisti beneficiaza de reduceri suplimentare;

Pret

Sezon

Solicita Oferta

/ / /

EURO / camera / 2 adulti / noapte

Oferta valabila in perioada 01.05 - 30.09;

Grupurile de turisti beneficiaza de reduceri suplimentare;

Transport

Plecari din: Arad, Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara.

Plecari din: NU se organizeaza charter cu autocarul pentru aceasta destinatie.

Fara transport: Sunt disponibile si oferte fara transport inclus.

Masa

Vila Psarou Black 2024 Vila Mykonos Psarou Grecia

►Tariful include:

Contravaloare cazare 2 adulti, in camera cotata la baza sistemului tarifar, per noapte, cu regim de masa si servicii aferent hotelului - Fara Masa Hotel Mykonos;

Asistenta turistica locala;

►Tariful nu include:

Bilete de avion (incluse numai in tariful pentru transport cu charter avion Mykonos);

Taxe de aeroport (incluse numai in tariful pentru transport cu charter avion);

Transfer aeroport - hotel - aeroport (incluse numai in tariful pentru transport cu charter avion Mykonos);

Taxa de statiune;

Asigurare medicala si storno;

Excursii si activitati optionale (platite la hotel sau agentia partenera locala);

Cheltuieli personale;

Grecia, sau oficial Republica Elena, este o tara situata in sud - estul Europei, in sudul Peninsulei Balcanice, la intersectia a 3 continente: Europa, Asia si Africa. Tarile care se invecineaza direct cu Grecia sunt Albania, Republica Macedonia si Bulgaria, la nord, Turcia si Marea Egee in est si Marea Mediterana in sud. Grecia se intinde pe o suprafata de 131 957 km2 si se imparte in 3 mari regiuni: o parte peninsulara continentala care ocupa si cea mai mare suprafata; peninsula Peloponez si o parte insulara care cuprinde circa 6 000 de insule si insulite raspandite in Marea Egee si Ionica, formand asa numitul arhipelag grecesc dintre care numai 227 sunt locuite. Circa 80% din teritoriul Greciei este alcatuit din munti, dintre care Muntele Olimp (2 917 m) este cel mai inalt. Grecia este o tara ale carei frumuseti nu - ti ajunge o viata ca sa le descoperi, o tara care surprinde atat cu peisajele, plajele salbatice sau stancile abrupte cat, mai ales, cu bogatia culturala si arhitectura. Litoralul grecesc se poate spune ca este aproape inepuizabil din punct de vedere turistic. Toata Grecia ofera peisaje minunate ale unor faleze care pica in mare, munti acoperiti cu paduri dese de pini si plaje insorite cu nuante superbe. Tarmul Greciei are un aspect dantelat, fiind presarat cu numeroase golfuri si peninsule care creeaza cadrul perfect pentru sejururi linistite. Climatul este in principal mediteranean, cu ierni blande si umede si veri calduroase si uscate. In zona muntoasa este un climat alpin iar in nordul Greciei climatul este temperat, cu ierni racoroase si veri calduroase si uscate.

►Fiind o tara membra a Uniunii Europene, in Grecia cetatenii romani pot sa calatoreasca fara viza de intrare, in baza cartii de identitate sau pasaportului valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara. Perioada legala de sedere in Grecia, pentru cetatenii straini, este de 90 de zile. Clasificarea unitatilor de cazare in Grecia este oarecum asemanatoare celor europene dar respecta criteriile si standardele grecesti in materie. Foarte multe unitati de cazare sunt clasificate superior pe baza dotarilor si caracteristicilor generale ale acestor unitati (piscina, sali de conferinta, amplasare, etc.) si mai putin pe baza confortului din camere. Perioada de operare a fiecarei unitati de cazare este informativa, flexibila si poate suferi modificari in functie de gradul de ocupare. Mesele tip bufet pot fi inlocuite cu meniu fix la inceputul si sfarsitul sezonului, atunci cand exista un grad mic de ocupare. Politica privind sezlongurile si umbrelele pe plaja poate suferi modificari fara o notificare prealabila. In multe cazuri, turistii beneficiaza de sezlonguri si umbrele in baza unei consumatii modeste la beach - bar - urile amplasate in imediata vecinatate a plajelor.

Grecia este vestita si pentru cultura sa gastronomica bogata si cu influenta mediteraneana. Insusi termenul de gastronomie isi are originea in limba greaca veche, “gaster” insemnand stomac iar “nomos” insemnand lege sau cunoastere, asocierea acestor termeni definind arta de a prepara mancaruri alese si semnifica legatura dintre simturi si mancare, insusirea de a aprecia calitatea mancarii, a gustului. Ingredientele si stilurile bucatariei grecesti au fost stabilite cu peste 3 000 de ani in urma. Istoria consemneaza multi bucatari greci renumiti, precum Thimbron din Atena, Archestratus care a scris prima carte de bucate cunoscuta (300 i.Hr.), Soteriades cel intelept care isi revendica calitatea de a fi preparat feluri de mancare pentru diferite stari de spirit si varste, etc. Romanii, in antichitate, au adoptat si imitat felurile de mancare grecesti si stilul acestora de a gati dupa ce au angajat bucatari atenieni. In concluzie, bucataria elena este una cu origini antice in care se contopesc multe traditii culinare. Diverse elemente si dimensiuni au fost adaugate si adaptate dezvoltand ceva special in bucataria contemporana. Ca si carne folosita la prepararea diferitelor retete specifice este de mentionat carnea de miel si de vita. In mai mica masura se foloseste carnea de porc si de pui. Pe langa acestea se folosesc consistent maslinele, branza feta, frunzele de vita de vie, dovlecei si iaurt. Dulciurile sunt facute in general cu nuca si miere. Insulele grecesti ofera o gama variata de fructe de mare, peste si salate, toate gatite in mare parte cu traditionalul ulei de masline de cea mai buna calitate.

►Insula Mykonos cunoscuta in limba greaca drept Μύκονος [ˈmikonos] este o insula amplasata aproximativ in centrul arhipelagului Cyclade din zona de sud a Marii Egee, intre insulele Tinos si Andros la nord - vest, Syros la vest, Antiparos, Paros, Naxos si Donousa la sud si Ikaria la est. Fata de Grecia continentala si respectiv fata de Atena, Mykonos se afla la aproximativ 150 km sud - est. Din punct de vedere administrativ - teritorial, Mykonos este o municipalitate, o unitate regionala separata din regiunea Marii Egee si in acelasi timp o parte a fostei prefecturi Ciclade. Municipalitatea Mykonos include insula cu acelasi nume, insulele Delos si Rineia situate in partea de sud - vest a sa dar si alte cateva insulite nelocuite din imediata vecinatate ceea ce face ca suprafata totala sa fie putin peste 105 km2 dintre care numai insula Mykonos detine 85,5 km2. Populatia locala numara in jur de 10 000 de locuitori dintre care cea mai mare parte locuiesc in cel mai mare oras si totodata capitala a insulei, Mykonos sau Chora dupa cum ii spun grecii in baza unei traditii stravechi prin care orasul care poarta denumirea insulei sa poarte numele de Chora. Cu o lungime de aproximativ 14 km si o latime de aproximativ 10 km, insula Mykonos se mandreste cu o zona de coasta de circa 81 km, puternic dantelata si presarata cu numeroase golfuri vizitate frecvent de foci, cele mai importante golfuri fiind Panormou si Ornou. Desi este o insula stancoasa si destul de arida, Mykonos nu este o insula inalta, cele mai inalte cote situandu-se in zona Ano Mera, in punctele Profitis Helias (386 m) si Bardies (372 m).

►Primele informatii istorice despre insula Mykonos provin de la Herodot care acredita ideea ca primii locuitori de aici au fost carienii, vechii locuitori din Caria, situata in sud - vestul Anatoliei. Se pare ca ionienii din Atena ar fi ajuns pe aceasta insula abia in secolul XI i.Hr. Desi in timpurile stravechi era o insula saraca si cu resurse agricole limitate, Mykonos constituia o baza importanta pentru provizii si tranzit. Locuitorii insulei erau politeisti, adica credeau in mai multi zei. In timpul colonizarii romane, insula a fost, pe rand, sub dominatia romana dupa care bizantina, pana in 1204 cand in timpul cruciadei a patra, Constantinopolul a cazut iar Mykonos a fost ocupata de nobilul venetian Andreea Ghisi. In 1537, in timpul dominatiei venetiene, insula a fost atacata de flota otomana a lui Hizir Hayrettin Pasa, care era amiralul lui Suleiman Magnificul si astfel s-a instaurat dominatia otomana. Pana la sfarsitul secolului XVIII, Mykonos a evoluat intr-un important centru comercial ceea ce a facut sa atraga deopotriva, atat imigranti din insulele din apropiere cat si numerosi pirati. In timpul razboaielor napoleoniene, in iunie 1794, in portul principal al insulei s-a purtat o apriga batalie navala intre englezi si francezi. Insula a jucat un rol important si in revolutia greaca impotriva imperiului otoman, revolutie care a condus in 1830 la eliberarea Greciei. Urmare a liniilor de navigatie dezvoltate aici si a schimburilor comerciale, economia insulei a cunoscut o perioada de inflorire pana la sfarsitul secolului XIX cand a inceput sa scada mai ales datorita deschiderii canalului Corint in 1904 si a izbucnirii Primului Razboi Mondial ceea ce a facut ca multi locuitori sa paraseasca insula in cautarea unei vieti mai bune pe continent. Ca orice insula greceasca, si insula Mykonos isi are istoria sa mitologica. Se pare ca insula a aparut pe locul marii batalii (Gigantomachia) dintre zeii olimpici condusi de Zeus si uriasii numiti Gigantes, batalie in cadrul careia Hercules i-a omorat pe acei uriasi ale caror corpuri s-au impietrit si astfel a aparut insula. Denumirea insulei se pare ca provine de la primul conducator al acesteia, Mykonos, care era nepotul zeului Apollo.

►Insula Mykonos are o structura litologica reprezentata in mare parte de granit, terenul este foarte stancos, cu multe zone erodate de vanturile puternice, raurile lipsesc pe insula existand mai multe paraie sezoniere dintre care doua sunt mai importante pentru ca au fost transformate in rezervoare de apa pentru locuitori. Barajul Marathia construit in partea de nord - vest a insulei, la aproximativ 4 km fata de capitala si la 500 metri distanta fata de mare, pe torentul Marathias. Barajul Ano Mera, cu o capacitate de peste 1 milion m3 de apa este in partea de nord - est a insulei, la 10 km fata de capitala, pe torentul Maou Lagada si la aproximativ 600 metri fata de mare. Apa din aceste baraje este folosita la consum si la irigatii pe timpul verii. Climatul insulei este unul de tip mediteranean, cu veri insorite si uscate, lipsite de precipitatii si ierni blande si ploioase. In timpul verii, temperaturile se incadreaza intre 240C si 320C iar iernile sunt caracterizate de temperaturi medii de circa 120C. Vanturile principale din zona, meltemi, au o directie preponderent nordica si nord - estica, datorita acestor vanturi, Mykonos mai este supranumita si “Insula Vanturilor”. Pe perioada sezonului turistic vremea este stabila, cu cer senin si foarte putini nori, in lunile iulie si august temperaturile ajungand si pana la 350C la umbra. Gastronomia specifica insulei Mykonos dispune de cateva repere printre care se numara: Louza care este muschiul de porc (cotlet) care este sarat si condimentat cu piper si condimente locale thribi dupa care este pus la uscat si la vant; sau Kopanisti care este o branza din lapte de capra si oaie, fermentata si foarte picanta si care merge consumata cu painea locala din secara, rosii si branza si udata din plin cu ouzo. In insula Mykonos se poate ajunge pe calea aerului prin intermediul aeroportului local situat la 4 km sud fata de capitala insulei, aeroport pe care in timpul verii aterizeaza numeroase chartere internationale. Legatura cu Grecia continentala este facuta prin intermediul aeroportului din Atena catre care zborul dureaza numai 25 de minute. Mykonos este accesibil, totodata, si cu barca, iahturile sau cu feriboturile. Din portul nou din Chora se realizeaza legatura maritima cu insulele Tinos, Rafina, Rania, Syros, Delos, Paros, Naxos si Sifnos dar si cu Salonic. In interiorul insulei, deplasarea se poate realiza cu taxiurile sau cu autobuzele KTEL care au plecari regulate din 3 autogari: din zona portului vechi catre Ano Mera, Elia si Kalafatis; cateva sute de metri mai jos este o alta autogara cu legaturi catre Tourlor (Portul Nou) si Agios Stefanos iar in sud se afla cea de a treia autogara cu plecari catre Ornos, Agios Yannis, Platys Gialos, Psarou, Paraga si Paradise Beach.

►Insula Mykonos este una dintre cele mai faimoase destinatii turistice la nivel mondial si totodata una dintre cele mai cunoscute insule grecesti, destinatie favorita pentru celebritati de pe intreaga planeta. Cladirile de forma cubica, albe si stralucitoare in soarele puternic sunt inconjurate de alei pietruite si varuite in alb. Morile de vant, amplasate pe dealuri de-a lungul secolelor, intaresc si individualizeaza imaginea pitoreasca a insulei, completata de coloritul viu al barcilor pescaresti ancorate in porturi. Aceasta imagine pitoreasca este amplificata de magazinele luxoase, barurile de pe plaja si cluburile de noapte, tavernele si restaurantele pentru toate buzunarele, fapt pentru care in insula Mykonos se vor simti minunat atat tinerii dornici de petreceri si distractie cat si familiile cu copii. Insula Mykonos este recunoscuta la nivel mondial pentru viata sa de noapte vibranta dar si pentru ca este o destinatie gay - frendly, cu multe unitati care deservesc membrii comunitatii LGBT. Capitala insulei, Mykonos Town sau Chora este unul dintre cele mai frumoase orase din arhipelagul Cicladelor, cu stradutele sale pietruite si inguste, casele vopsite in alb, cu ferestrele albastre si balcoanele din lemn impodobite cu vase din lut pline cu flori multicolore, biserici, muzee si numeroase magazine multicolore, toate creionand o imagine pitoreasca. Spre deosebire de alte capitale din insulele cicladice, Chora nu este construita in amfiteatru ci este construita pe o zona larga. Portul este deasemenea pitoresc ca si intreaga zona, principalul punct de atractie fiind pelicanul Petros care reprezinta totodata si mascota insulei. Principalele punte de atractie pe care orice turist nu trebuie sa le rateze atunci cand ajunge in Mykonos Town sunt: Mikri Venetia (Mica Venetie) - faimosul district Alefkandra, denumit asa datorita caselor sale care au fundatia construita in mare; Metogiannia - o zona cosmopolita din centrul orasului; Muzeele Arheologic, de Folclor si Maritim; Galeria de Arta; Amfiteatrul in aer liber; Complexul de cinci biserici construite una peste cealalta din secolul XV - Panagia Paraportiani sau bisericile Panachrantos, Agia Kyriaki, Agia Eleni si biserica catolica Panagia tou Podariou; pitorestile mori de vant, simbolul insulei; Biserica construita in pestera - Agios Georgios sau Manastirea Fortificata Agios Panteleimonas de langa Marathi, construita in 1665. Agios Stefanos este un sat de coasta care atrage foarte multi turisti, amplasat la circa 3 km nord fata de capitala. Aici merita vizitate biserica satului, farul Artemisei construit in 1891 dar mai ales golful Choulakia care are o plaja cu pietricele. La 3,5 km sud fata de Chora, se afla Ornos, un satuc pitoresc cu un port retras si o plaja foarte curata. Mai la est, la 4,5 km sud - est fata de capitala este Psarou, un sat foarte popular de pe malul marii in vecinatatea caruia se afla plaja Platys Gialos alaturi de turnurile in ruina ce dateaza din perioada elenistica. La 1 km distanta catre est se afla frumoasele plaje cu nisip Agia Anna si Paragka. Ornos si Psarou sunt destinatii foarte apreciate de familiile cu copii. In estul insulei, la 7,5 km distanta fata de capitala, se afla splendidul sat Ano Mera care este amplasat aproape de centrul insulei, pe directia catre plajele din nord - est. Acesta este renumit pentru ca si-a mentinut aspectul traditional cicladic precum si tavernele in stil traditional. Este, totodata, si o locatie care ofera obiective interesante de vizitat cum ar fi: Manastirea din secolul XVI - Panagia Tourliani si Biserica Agios Georgios; Manastirea din secolul XVIII - Palaiokastro, castelul medieval Gyzi construit in secolul XIII si Biserica Agia Triada; Moara de vant, Memorialul luptatorilor - Mnimelo Pesonton si nu in cele din urma Golful Foki. La 12 km est fata de Chora se afla Kalafatis, o zona turistica de coasta a carei plaja dispune de facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.

►Activitatile pe care turistii le pot desfasura atunci cand isi petrec sejurul in Mykonos sunt:

»Plaja si baie in Marea Egee in urmatoarele zone cu plaje: Megali Ammos, Agia Anna, Paragka, Kappari, Glyfadi, Agios Ioannis, Agios Stefanos, Choulakia, Foki, Mersini, Merchias, Plyntiria, Vathia Lagkada, Tigani, Elia, Kalafatis, Kalo Livadi, Lia, Tsagkaris, Fragkia, Psarou, Agrari si pe plajele refacute, Paradise si Super Paradise.

»Wind Surfing in Ftelia.

»Sporturi nautice in Elia.

»Fotbal in Ornos.

»Vizite la centrele SPA.

»Hiking.

»Scuba Diving.

»Pescuit cu sulita.

»Navigatie.

»Campare la cort in Agia Anna (Paragka) sau Paradise Beach (Kalamopodi).

►Cele mai cunoscute si mai bine amenajate plaje din insula Mykonos sunt:

»Plaja Paradise - o plaja frumoasa si aglomerata din sudul insulei, celebra inca de pe vremea hippie.

»Plaja Super Paradise - este cea mai renumita plaja de pe insula, un adevarat magnet pentru tineri si cei care se simt tineri, o atractie de top pentru VIP-uri, unde DJ celebri mixeaza toata noaptea in petreceri care tin toata vara.

»Agios Ioannis este o plaja cu taverne excelente pentru servirea pranzului, cu o priveliste impresionanta asupra insulei Delos si hoteluri de lux. Plaja este recomandata persoanelor care cauta sa se relaxeze.

»Agios Stefanos - este cea mai apropiata plaja de capitala insulei, situata aproape de portul nou, acoperita cu nisip si foarte linistita.

»Agrari - este o plaja incantatoare cu nisip, mai izolata si recomandata celor care fug de aglomeratie.

»Elia - este o plaja populara, cu nisip alb, situata in sudul insulei, in apropierea hotelurilor din lantul Myconian Collection.

»Kalafatis - este o plaja premiata Blue Flag, situata in sud - estul insulei, recomandata pentru relaxare si windsurfing, presarata cu numerosi copaci care ofera locuri cu umbra naturala.

»Kalo Livadi - este o plaja populara din sudul insulei, localizata intre Elia si Kalafatis, fiind una dintre cele mai extinse plaje cu nisip din insula Mykonos.

»Ornos - este o plaja protejata de vant, usor accesibila si cu un numar semnificativ de hoteluri si restaurante, foarte cautata de familiile cu copii.

»Platys Gialos - este cea mai aglomerata plaja de pe insula, flancata de numeroase hoteluri, recomandata familiilor cu copii. Tot aici exista si o statie de taxiuri pe apa care fac legatura cu plajele din sud: Paranga, Paradise, Super Paradise, Agrari si Elia.

»Ftelia - este cea mai buna plaja pentru pasionatii de surfing deoarece este situata in nordul insulei unde vanturile sunt puternice, accesul la plaja facandu-se doar cu masina.

»Psarou - este o plaja moderna situata in sud - vest, cu nisip auriu si cu un centru de scufundari.

►Printre excursiile optionale care pot fi accesate de catre turistii care ajung in Insula Mykonos se numara:

»Turul insulei Mykonos. Excursia incepe la plaja Agios Ioannis de unde poate fi admirata antica insula Delos. In satul Ano Mera, locul cel mai pitoresc de pe insula, se viziteaza Manastirea de calugari Panagia Tourliani, construita in secolul XVI. Urmatoarea oprire este la plaja Kalafatis, cu timp pentru relaxare si baie in mare inainte de intoarcere. Urmeaza explorarea orasului - port Mykonos, per pedes, traversand stradutele traditionale din orasul vechi. Vor fi vizitate celebrele mori de vant si Mica Venetie, centrul de atractie al orasului, mascota monument a pelicanului Petros si impresionanta biserica in stil bizantin Panagia Paraportiani.

»Croaziera de 1 zi. Punctul de plecare este plaja Agios Ioannis de unde se va naviga pe langa plajele de pe coasta pana la plaja Platys Gialos dupa care se continua spre insula Tragonisi unde vor fi vizitate niste pesteri impresionante. Apoi se face oprire la plaja cu nisip Fragia pentru plaja si baie in mare. Dupa imbarcarea pe vas se servesc delicatese grecesti acompaniate de ouzo sau vin local. Inainte de reintoarcerea la Agios Ioannis se mai face o oprire la plaja Super Paradise pentru un cocktail, dans si plaja.

»Turul insulei Delos. Delos este o insula aflata la 30 de minute de mers cu feribotul la sud - vest de Mykonos. Aici se gaseste unul dintre cele mai impresionante situri arheologice, Hellas Delos. Din anul 1990 intreaga insula face parte din Patrimoniul UNESCO. Astazi, ruinele cele mai importante sunt cele din Agora, numeroasele coloane, propilee, Leii, Drumul Sacru, Templul lui Apollo, Comorile, Hipodromul, stadionul, teatrul si multe altele. Mozaicuri de inalta calitate pot fi admirate in casele vechi cum ar fi Casa lui Dionysos, Casa Mastilor, etc. Inainte de a parasi insula este alocat timp liber pentru odihna si relaxare la cafenea, intr-o priveliste unica si energie debordanta.

»Cultura si traditii, folclor si vin. Programul turistic consta in vizitarea uneia dintre podgoriile insulei unde sunt degustate vinuri in tonurile muzicii folclorice, in incinta unei resedinte de secol XIX pastrata aproape intacta. In curtea podgoriei, pe langa degustare este si o expozitie cu soiurile de vin, de unde turistii pot cumpara o sticla cu vin, semnata chiar de producator.

»Jeep Safari. Programul excursiei se realizeaza cu masini de teren si consta in explorarea celor mai ascunse locuri de pe insula. Traseul este de-a lungul coastei si sunt vizitate diverse locuri cum sunt plaja Houlakia, Farul, zona Marathi, Fragma, traversarea barajului spre plaja Panormos, Ano Mera cu popas la Paleokastro, plaja Kalo Livadi si retur in orasul Mykonos.

»Turul insulei Tinos. Situata la circa 45 de minute distanta fata de Mykonos, frumoasa insula Tinos este de trei ori mai mare decat aceasta. Aici vor fi vizitate orasul Tinos si cea mai importanta biserica din Grecia, Evangellistria cu icoana sa facatoare de minuni, Manastirea de maicute Kechrovouni, satucul traditional Volax si ai sai locuitori renumiti pentru cosuletele impletite, Pirgos - centru al artei in marmura si portul pescaresc Panormos cu minunatele taverne de pescari.

►Iata 12 lucruri pe care nu trebuie sa le rateze un turist care ajunge in insula Mykonos:

»Explorarea insulei Delos.

»Vizita la Farul Armenistis, din apropierea capitalei insulei.

»Vizita in cartierul Mica Venetie cu casele sale a caror fundatie se ridica din mare.

»Vizitarea morilor de vant, emblema insulei, aflate atat in capitala cat si in Aleykantra.

»Vizita la muzeul in aer liber dedicat agriculturii locale, situat in Ano Myloi.

»Vizita la Muzeul Arheologic, infiintat in anul 1902.

»Vizita la Muzeul Etnografic infiintat in anul 1958 sau la Muzeul Maritim.

»Explorarea stradutelor inguste si pietruite, vopsite in alb.

»Vizita la monumentul mascotei insulei Mykonos, pelicanul Petros.

»Vizita la una dintre cele mai fotografiate biserici din lume, Panagia Paraportiani, alcatuita din cinci biserici mai mici, construite una peste cealalta.

»Vizita la singura biserica catolica de pe insula, Panagia Rodario.

»Relaxare la plaja si baie in apele cristaline ale marii Egee.

Pentru a va bucura de o vacanta linistita, lipsita de griji si de emotii medicale la Vila Psarou Black 2024 Vila Mykonos Psarou Grecia, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la un sejur deosebit. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales in principala vacanta din an. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de Calatorie in Strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai la Vila Psarou Black 2024 Vila Mykonos Psarou Grecia, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

►Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

►Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

►Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

►Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

►Concedierea neasteptata de catre angajator.

►Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

►Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

►In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

►In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

►Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute la Vila Psarou Black 2024 Vila Mykonos Psarou Grecia​ prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Vila Psarou Black