Vacante Rezervari

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

www.vacanterezervari.ro

 

Stimati Vizitatori,

 
               Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).

               In cazul in care dumneavoastra puneti in mod benevol la dispozitia Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro - in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei - sa inregistreze aceste date si sa le administreze. 

               Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna intelegere a nevoilor si intereselor dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu dumneavoastra, pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si de sezon si pentru a personaliza ofertele de promotie. 

               Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu dumneavoastrain scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor dumneavoastra. Protectia datelor dumneavoastra personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

Inregistrarea datelor 

               Pentru citirea informatiilor existente pe site nu este necesara oferirea datelor personale.

               Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. obtinere cotatiii on-line, aplicatii posturi vacante) sunt necesare anumite date personale. 

                In scopul exploatarii tehnice a site-ului, Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro foloseste provizoriu urmatoarele informatii - ce nu contin date personale - care apar automat administratorului de site:

 • adresa de internet de protocol (IP);
 • denumirea domeniului (URL);
 • datele de accesare;
 • codul HTTP al parolei raspuns;
 • datele paginii web de acces;
 • cantitatea bite-urilor consumate;
 • data vizitarii;
 • datele paginilor parcurse.
Utilizarea si transmiterea datelor 
 
               De fiecare data cand Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro nu va transmite unei terte persoane - cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza - datele personale pe care le administreaza.

               Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro utilizeaza datele personale pe care dumneavoastra le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:

 • cercetarea pietei, analiza pietei
 • analiza obiceiurilor clientilor
 • intocmirea statisticilor vizitarilor
 • comunicarea de informatii noi
 • comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi
 • rezolvarea reclamatiilor clientilor
 • onorarea comenzilor.

               Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim de secret de afaceri. Doar furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri. 
               Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor. 
               Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata, in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor 

               Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. 
               Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. 
               Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro.

Informare 

               In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.

               Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii.

               Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor dumneavoastra

               In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva. 

Legislatie 

               Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Agentia de turism MUNDIS TOURS - www.vacanterezervari.ro.

Contactati-ne 

               Parerea dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: office@vacanterezervari.ro.