Turul Cubei si sejur in Varadero | Avion | Bucuresti | 12 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Turul Cubei si sejur in Varadero cu All inclusive

HavanaVinales – Santiago de Cuba – Bayamo – Sierra Maestra – Camaguey – Trinidad – National Topes de Collantes – Cinefugos – Santa Clara – Cayo Blanco – Varadero

Datele de plecare

23.10 | 27.11

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

12 zile

1 855 €

Servicii la sol - 649 €.

Supliment camera single - 399 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 1 699 €.

Tariful INCLUDE:

Bilete de avion Bucuresti – Havana – Bucuresti via Amsterdam / Paris, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania KLM/AIR FRANCE;

Bilet de avion Havana – Santiago de Cuba, Compania Cubana;

Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);

2 nopti cazare cu mic dejun si cina in Havana la hotel de 4*;

1 noapte de  cazare cu mic dejun si cina in Santiago de Cuba la hotel de 3*;

1 noapte de  cazare cu mic dejun si cina in Bayamo la hotel de 3*;

1 noapte de  cazare cu mic dejun si cina in Camaguei la hotel de 4*;

2 nopti cazare cu mic dejun si cina in Trinidad la hotel de 3*;

1 noapte de  cazare cu mic dejun si cina in Cinefugos la hotel de 4*;

2 nopti cazare cu all inclusive in Varadero la hotel de 4*;

Asistenta turistica in limba romana pe tot pacursul excursiei.

Tariful NU INCLUDE:

Servicii la sol –  649 euro / persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ:

Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport;

Tururi panoramice sau pietonale de oras: Havana, Santiago de Cuba, Santa Clara, Trinidad;

Excursie in Parcul National Topes de Collantes si vizitele conform programului, cu autocarul;

Taxa de viza Cuba si procesare – 60 euro / persoana;

Taxa de iesire din Cuba – 16 euro / persoana, se achita la plecarea din Cuba in moneda locala;

Excursiile optionale;

Alte servicii neincluse in program.

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – AmsterdamHavana  

Ora 04:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 06:00 pentru zborul  KLM cu destinatia Havana, cu escala la Amsterdam .  Sosire in Havana in aceeasi zi la ora 15:15. Vom incepe pogramul turistic cu un tur de oras: Cladirea Capitoliului - construita dupa modelul american, Muzeul  Revolutiei, Piata Catedralei si Piata  Armelor. Cazare si cina in Havana.

 

Ziua 2. HavanaVinalesHavana  

Mic dejun. Vom pleca cate Vinales, un drum de aproximativ 3 ore cu autocarul. Vinales este un mic oras situat in depresiunea cu acelasi nume din Provincia Pinar del Rio. Este un bun prilej de a observa viata de zi cu zi a Cubei dar si Muzeul Municipal, Gradina Botanica, Muzeul Paleontologic, Parcul National Vinales, pesterile Cueva del Indio, Cueva de José Miguel, Cueva de Santo Tomás. Optional,  spectacol de Cabaret Tropicana. Cazare  si cina in Havana.

 

Ziua 3. Havana – Santiago de Cuba

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Havana pentru zborul cate Santiago de Cuba decolare ora 06:05 si sosire la ora 07:30. La sosie vom vizita om vizita centrul istoric al orasului Santiago de Cuba, cu vizite la: Muzeul Masinilor de Epoca, Inchisoarea Moncada, Parcul Cespedes, Casa lui Diego Velázquez, Catedrala, Cimitirul Santa Ifigenia, Castillo del Morro. Cazare  si cina in Santiago de Cuba.

 

Ziua 4. Santiago de Cuba – Bayamo

Mic dejun. Vom pleca cate Bayamo, capitala provinciei Granma din Cuba, oras pitoresc unde a fost compus si cantat prima oara imnul cubanez „La Bayamesa”. Cazare si cina in Bayamo.

 

Ziua 5. Bayamo – Sierra Maestra – Camaguey

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Sierra Maestra, plecand din Bayamo catre  Alto del Naranjo  cu vehicule de teren. Excursie pe jos la garnizoana armatei rebele (La Comandancia) din Sierra Maestra. Dupa amiaza transfer la Camaguey. Cazare si cina la Camaguey.

 

Ziua 6. Camaguey – Trinidad  

Mic dejun. Traseul turistic continua catre Trinidad. Vom vizita Valea de Los Ingenios.  Vom face turul  orasului Trinidad, considerat cel mai bun complex architectural colonial conservat din toata America. Vizitam  Muzeul Romantic gazduit in Palatul Brunet, Palatul Cantero, piatetele inconjurate de case coloniale. Cazare si cina in Trinidad.

 

Ziua 7. Trinidad – National Topes de Collantes – Trinidad

Mic dejun.  Excursie in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura. Cazare si cina in Trinidad.

 

Ziua 8. Trinidad – Cinefugos – Plaja Giron (Golful Porcilor)

Mic dejun. Traseul tuistic continua catre Cinefugos, Plaja Giron si Golful Porcilor.  Aici vom admira comori arhitecturale pastrate din timpul colonizarii, cum ar fi castelul Jagua. Cazare si cina in Cinefugos.

 

Ziua 9. Cinefugos – Santa ClaraVaradero

Mic dejun.  Continuam catre Santa Clara, unde vom face turul orasului:  Parcul Vidal, Mausoleul Che Guevara, Plaza del Mercado, Catedrala Santa Clara de Asis. In cursul serii ajungem in  Varadero. Cazare si cina.

 

Ziua 10. Varadero – Cayo Blanco – Varadero

Mic dejun.  Vom avea posibilitatea sa ne bucuram de plajele din Varadero sau optional putem alege excursie de o zi cu catamaranul pe frumoasa insula Cayo Blanco. Cazare si cina in Varadero.

 

Zilele 11 – 12. VaraderoHavanaParis – Bucuresti

Mic dejun.  Timp liber pana la ora pranzului pentru relaxare si plaja. Transfer la aeroportul din Havana pentru zborul catre Bucuresti, cu escala la Paris. Ora 23:40 - decolare din Havana.  Sosire in Bucuresti la ora 22:05.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif: 1855 euro/persoana(taxe aeroport incluse) + Servicii la sol –  649 euro/persoana

Supliment camera single: 399 euro; Copil <12 ani: 1699 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

Hoteluri:

Havana: Bravo Arenal, Playa Santa Maria del Mar sau similar;

Santiago de Cuba: Hotel Versalles  - Versalles km 1/2 | Reparto Versalles sau similar;

Bayamo: Islazul Royalton - Maceo 53 Entre Donato Marmol Y Jose Juaquin Palma sau similar;

Camaguey: Roc Santa Lucia Hotel - Avenida Turi­stica, Playa Santa Lucia, Nuevitas sau similar;

Trinidad: Iberostar Grand Hotel Trinidad, 262,62600,, Calle Jesús María sau similar

Cinefugos:  Hotel Jagua sau similar;

Varadero: Be Live Experience Turquesa , Las Morlas, Km.12,5 sau similar.

 

Excusii optionale:

Spectacol de Cabaret Tropicana – 115 euro/persoana; include transport, intrare, 1 fel de mancare si 1 bautura;

Sierra Maestra – 289 euro/persoana; include transport cu  jeep,  taxele de intrare, masa de panz;

Cayo Blanco – 78 euro/persoana; include bilet catamaran, asistenta turistica in limba romana.

 

Orar de zbor informartiv

Bucuresti – Amsterdam: 06:00 – 08:05 / AmsterdamHavana: 10:30 – 15:15

Havana – Santiago de Cuba: 06:05 – 07:30

HavanaParis: 23:40 – 14:25 / Paris – Bucuresti: 18:15 – 22:05

IMPORTANT! de stiut:

 

Grup minim 25 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Turul Cubei si sejur in Varadero