Thailanda - Bangkok si Pattaya | Avion | Bucuresti | 11 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

ThailandaBangkok si Pattaya

Bangkok – Templele si Marele Palat - Piata Plutitoare - Pattaya – Gradina Tropicala Nong Nooch – Alcazar Show - Insula de Coral - Satul Elefantilor

Datele de plecare

20.10 | 25.11

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

11 zile

849 €

Servicii la sol - 499 €.

Supliment camera single - 249 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 649 €.

Tariful INCLUDE:

Bilete de avion Bucuresti – VienaBangkokViena – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala,  Compania Austrian Airlines;

Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);

Asistenta turistica in limba romana.

Tariful NU INCLUDE:

Servicii la sol –  499 euro / persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si include:

Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport;

Vizita la Templele din Bangkok si Marele Palat;

Ghizi locali;

3 nopti de cazare in Bangkok cu mic dejun la hotel de 4*;

5 nopti de cazare in Pattaya cu mic dejun la hotel de 4*;

Taxa de viza – 65 euro / persoana, se poate obtine la intrarea in Thailanda sau inainte de calatorie prin agentia Europa Travel;

Excursiile optionale.

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – VienaBangkok

Ora 16:25 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 18:25 pentru zborul  Austrian Airlines cu destinatia Bangkok, escala in Viena. Se calatoreste pe timpul noptii.

 

Ziua 2. Bangkok

Ora 15:20 sosire pe aeroportul Bangkok si intalnire cu reprezentantul local. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare in Bangkok. 

 

Ziua 3. Bangkok – Templele si Marele Palat

Mic dejun. Programul turistic incepe cu vizite la faimoasele temple Wat Traimit – Budha de Aur, Wat Pho, Wat Arun - Templul lui Dawn si Wat Benjamaborpitr. Excursia continua la Marele Palat, una dintre cele mai vizitate locatii din Bangkok. Este un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Cazare in Bangkok.

 

Ziua 4. Bangkok – Piata Plutitoare

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Piata Plutitoare – Damnoen, cu pranz inclus. Vom pleca spre zona rurala, Damnoen Saduak, la o distanta de aproximativ 100 de km fata de Bangkok. Dupa vizita la Piata Plutitoare, continuam cu Nakorn Pathom sau Phra Pathom Chedi, cea mai inalta pagoda din sud-estul Asiei. In statiunea Rose Garden vom servi masa de pranz. Transfer la hotel si cazare in Bangkok.

 

Ziua 5. BangkokPattaya

Mic dejun. Transfer la hotelul din Pattaya, una dintre cele mai faimoase statiuni din sudul Thailandei faimoasa pentru viata de noapte. Timp liber la dispozitie. Cazare in Pattaya.

 

Ziua 6. Pattaya – Gradina Tropicala Nong Nooch – Alcazar Show

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Gradina Tropicala Nong Nooch, situata la 20 de minute de Pattaya, in statiunea Nong Nooch Village. Excursia include un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze si box tailandez. In cursul serii va propunem, optional, Alcazar Show. Cazare in Pattaya.

 

Ziua 7. Pattaya – Insula de Coral

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Insula de Coral – Koh Lan, cu pranz inclus. Timp liber la dispozitie pentru inot, snorkeling, plaja. Dupa pranz ne vom imbarcam pe vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Cazare in Pattaya.

 

Ziua 8. Pattaya – Satul Elefantilor

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Satul Elefantilor. Cazare in Pattaya.

 

Ziua 9. Pattaya

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Cazare in Pattaya. 

 

Ziua 10. PattayaBangkokViena

Mic dejun. Timp liber pana la ora pranzului pentru relaxare si plaja. Transfer la aeroportul din Bangkok  pentru zborul catre Bucuresti, cu escala in Viena. Ora 23:55 decolare din Bangkok.  

 

Ziua 11. Viena – Bucuresti

Sosire la Bucuresti la ora 09:55.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif: 849 euro/persoana(taxe aeroport incluse) + Servicii la sol –  499 euro/persoana

Supliment camera single: 249 EUR; Copil < 12 ani: 649 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

Hoteluri

Bangkok: Mandarin Hotel Managed By Centre Point, Rama Iv Road, Bang Rak 662 - 10500, Silom  sau similar

Pattaya: Nova Gold Hotel, Moo 9, Nongprue, Banglamung 80/166 - 20150 - Chonburi sau similar

 

Excusii optionale

Piata Plutitoare - 69 euro; include transport,  taxele de intrare, masa de panz, asistenta turistica in limba romana;

Plecarea in excursie va fi din Bangkok, spre Damnoen Saduak, la o distanta de aproximativ 100 de km fata de Bangkok. Aici vom vizita Piata Plutitoare, una din cele mai frumoase piete plutitoare din lume. Aici intalnim tot felul de fructe, banane, mango, pepene, struguri, papaya, transformandu-se intr-un adevarat curcubeu de culori. Piata este deschisa in fiecare zi, multe femei aflate la bordul barcilor thailandeze se intalnesc aici pentru a-si vinde produsele agricole.  Dupa vizita la Piata Plutitoare, continuam cu Nakorn Pathom sau Phra Pathom Chedi, cea mai inalta pagoda din sud-estul Asiei, masurand 127 de metri inaltime de la baza la varf, acest edificiu fantastic aflandu-se pe locul in care budismul a fost introdus pentru prima data in Thailanda acum 2000 de ani. Apoi vom avea o oprire in statiunea Rose Garden pentru a  servi masa de pranz.

Gradina Tropicala Nong Nooch - 45 euro; include transport,  taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana;

Plecarea in excursie va fi din Pattaya, in jurul orei 09:00. Vom vizita Gradina Tropicala Nong Nooch, situata la 20 de minute de Pattaya, in statiunea Nong Nooch Village.  In prezent gradina se afla pe locul unde in trecut erau intinse livezi cu pomi fructiferi. Astazi parcul gazduieste cele mai diverse specii de plante, printre care peste 650 de specii de orhidee, expozitii de plante tropicale, cactusi si peste 1000 de specii de palmieri. Parcul ofera o multitudine de atractii, in special spectacole cu elefanti, dansuri thailandeze, si box thailandez.

Insula de Coral - 45 euro; include transport,  plimbare cu barca, asistenta turistica in limba romana;

Insula de Coral sau Koh Larn,  este o bucata mica de paradis, situat la 7 kilometri de plaja Pattaya. Plajele sale frumoase, cu nisip fin, emana o adevarata atmosfera tropicala. Aici vom avea timp liber la dispozitie pentru plaja, inot sau  snorkeling. Masa de pranz este servita la ora 13:00, si este compusa din supa, orez aburit, patru feluri principale si un platou cu fructe proaspete. Dupa pranz ne imbarcam pe vapoare cu podea de sticla, pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei.

Alcazar Show - 30 euro; include bilet de intrare la show;

Alcazar Show este un spectacol de cabaret, care se organizeaza in Pattaya, avand un numar mare de dansatori, care in general efectueaza multe dansuri in costume traditionale si pline de farmec pentru muzica din jurul Asiei, si, uneori cu o rutina de comedie mica. Principala atractie a acestor spectacole sunt interpretii, care au extrem de mult farmec, foarte frumos imbracati, cu rochii extraordinare, dintre care toti fiind barbati, cunoscuti drept ladyboys. Spectacolul este foarte apreciat si comparat cu Lido sau Moulin Rouge, care mentine flare-ul local din Thailanda. Include bilete de intrare la show.

Satul Elefantilor - 35 euro; include transport,  taxele de intrare, asistenta turistica in limba romana.

Satul elefantilor din Pattaya este locul unde aveti ocazia sa vizionati spectacole si parade cu elefanti. Parcul este urias si special amenajat pentru ei, cu un habitat adaptat perfect pentru nevoile animalelor.  In prezent, in Thailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui.  In prezent sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Excursia dureaza 4 ore.

 

Orar de zbor informartiv

Bucuresti – Viena: 18:40 – 19:25 / VienaBangkok: 23:20 – 15:20

BangkokViena:  23:55 – 05:25 / Viena – Bucuresti: 07:15 – 09:55

*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

IMPORTANT! de stiut:

 

Grup minim 25 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Thailanda - Bangkok si Pattaya