Tel Aviv - Ierusalim - Bethleem | Avion | Bucuresti | 7 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Tel Aviv - Ierusalim - Bethleem

Circuit și sejur Israel

Datele de plecare

25.09

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

7 zile

889 €

Supliment camera single - 420 €.

Tariful INCLUDE:

3 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3* Tel Aviv

2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3* Ierusalim

1 nopti cazare cu mic dejun si cina Hotel 3* Bethleem

Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tururi de oras: Bethleem, Ierusalim si Tel Aviv

Insotitor de grup

Bilet avion compania El-Al, bagaj de cala 23 kg si bagaj de mana 7 kg, zbor direct Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

Tariful NU INCLUDE:

Excursie Optionala Haifa – Caesarea

Excursie Optionala Ierihon – Raul Iordan – Marea Moarta

Tips soferi si ghizi locali 5 euro/zi de pers.

Asigurarea medicala si Asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

Programul Turistic Detaliat

Ziua 1: Bucuresti – TelAviv – Bethleem

Întâlnire cu ghidul insotitor la aeroportul Otopeni cu 3 ore inainte de zbor. Zbor direct compania EL AL 10:50-13:25. Sosim in Tel Aviv si incepem calatoria noastra in tara religiilor. Poposim in Lod, unde se află biserica ce adăpostește mormântul, lanţul cu care a fost legat şi o parte din moaștele Sf. Gheorghe. Continuam deplasarea spre Bethleem, oras situat in Cisiordania, la 10 km de Ierusalim, aflat sub administrarea Autoritatii Palestiniene incepand cu 2007. Cunoscut mai ales ca locul nasterii lui Iisus Hristos in lumea crestinatatii, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului ce adaposteste Pestera si Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita Betlemita. La 500 m se afla Grota Laptelui unde, potrivit traditiei, s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Bethleemul si sa fuga in Egipt. Incheiem ziua nu inainte de a vizita Campul Pastorilor, locul unde au innoptat pastorii in noaptea in care s-a nascut Iisus Hristos. Cazare si cina hotel 3* Bethleem.

Ziua 2 : BethleemIerusalim: orasul vechi si nou

Mic dejun. Ne deplasam spre Ierusalim, orasul sfant al crestinilor, evreilor si musulmanilor, incarcat de legende si fapte biblice. Incepem turul in care descoperim orasul vechi si cel nou cu Muntele Maslinilor, de unde ne bucuram de o vedere panoramica asupra intregului oras. Semnificatia biblica este mare, acesta fiind locul din care Iisus s-a ridicat la ceruri. Continuam turul cu Gradina Ghetsimani, aflata la poalele Muntelui Maslinilor, cunoscuta ca locul in care Iisus s-a rugat si unde apostolii sau au dormit sub cerul liber in noaptea dinainte de crucificare. Continuam cu centrul istoric al orasului si vizitam Zidul de Vest, aflat in Cartierul Evreiesc – Zidul Plangerii, cu o vechime de peste 2000 de ani. Aici, credinciosii isi scriu rugaciunile pe biletele apoi le aseaza in crapaturile zidului in speranta ca se vor indeplini. Urmam drumul parcurs de Iisus pe via Dolorosa spre locul crucificarii. Golgota, Biserica Sfantului Mormant si Piatra Ungerii, unde se crede ca a fost asezat trupul sau inainte de a fi inmormantat. Poposim in Piata Evreiasca si Yad Vashem, Muzeul Memorial Al Holocaustului din Centrul Nou al Ierusalimului, unde sunt pastrate exponate ce amintesc de intamplarile din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Timp liber la dispozitia turistilor – recomandam explorarea Bazarului Vechi: suveniruri, arome orientale, falafel, hummus, baclava, condimente si uleiuri, toate intr-un singur loc; aici, negocierea este obligatorie. Cazare hotel 3* Ierusalim.

Ziua 3 Ierusalim – program liber sau excursie optionala

Mic dejun. Zi libera pentru vizite individuale sau OPTIONAL excursie Ierihon – Raul Iordan – Marea Moarta (45 euro/pers.). Va propunem o minunata incursiune care incepe cu vizitarea Ierihonului, considerat a fi cel mai vechi oras din lume ( circa 10.000 de ani vechime ) situat in Cisiordania, numit in Vechiul Testament orasul palmierilor datorita izvoarelor aflate in preajma orasului. Renumit si datorita pozitionarii sale inedite – aproximativ 250 de metri sub nivelul marii, acesta este o pata de culoare in mijlocul unei regiuni aride. Vizitam Dudul lui Zaheu si ne deplasam spre Bethabara – locul real al Botezului Domnului, raul Iordan. Pornim de aici spre Marea Moarta, facem un scurt popas la Qumran – unde au fost gasite celebrele Manuscrise de la Marea Moarta – si ajungem la tarmul celui mai de jos punct al lumii (-420 de metri sub oceanul planetar), unde facem o baie in legendarele ape ce nu te lasa sa te scufunzi. Spre seara sosim in Ierusalim – program liber. Cazare hotel 3* Ierusalim.

Ziua 4: IerusalimTel Aviv

Mic dejun. Aflat la numai o ora distanta, Tel Aviv ne prezinta o alta imagine a Israelului, calatorim parca printre secole si sosim intr-un oras cosmopolit cu cluburi de noapte, galerii de arta, strazi pietruite in Jaffa, zgarie-nori, plaje minunate si piete locale colorate si miresmate. Aici, zilele de sambata sunt precum duminicile in Romania – zi libera. Ajungem la hotel, ne cazam si program liber la dispozitia turistilor. Recomandam plaja la Marea Mediterana, cu nisip fin, amenajate si cu acces liber: restaurante, baruri, sezlonguri, sporturi nautice: Banana Beach, Women Beach si Animal Beach sunt cateva din plajele din Tel Aviv. De asemenea, recomandam Piata Levinsky pentru o degustare a celor mai reprezentative delicii culinare autohtone, printre acestea regasindu-se traditionalul falafel si o portie de hummus, dar si deserturi locale. Cazare hotel 3* Tel Aviv.

Ziua 5 : Tel Aviv - City Tour

Mic dejun. Tel Aviv este al doilea cel mai mare oras din Israel, centru economic, cultural si de afaceri al tarii. Vizitam Muzeul Diasporei, Portul Old Jaffa, centrul vechi al orasului cu Piata Rabin, locul unde primul ministru a fost asasinat in anul 1995. Continuam turul cu Neve Tzedek, primul cartier evreiesc si oprim apoi la Nachlat Binyamin, un market stradal cu muzicanti si tarabe pe care vom gasi bijuterii si accesorii lucrate manual. Timp liber pe Strada Shenkin, una dintre cele mai frumoase zone din oras, plina de cafenele si anticariate. Spre seara recomandam o plimbare pe celebrul bulevard Roschild, cu ale sale constructii in stilul Bauhaus – albe, dar si in Parcul Hayarkon – de unde putem inchiria biciclete pentru a ne plimba. Cazare hotel 3* Tel Aviv.

Ziua 6: Tel Aviv - program liber sau excursie optionala

Mic dejun. Program liber pentru plaja si shopping. Dupa-amiaza va propunem o excursie optionala la Haifa, cel mai european oras al Israelului, situat la fel ca Tel Aviv, la tarmul Marii Mediterana. Descoperim aici faimoasele Gradini Persane Suspendate, ce au fost create in memoria fondatorilor credinte Baha. Ne plimbam pe stradutele ce inconjoara muntele Carmel si, dupa o degustare intr-una din pietele orasului, ne deplasam spre Caesarea, fosta capitala a Provinciei Iudeea, unde descoperim teatrul roman complet restaurat si hipodromul. Seara program liber in Tel Aviv. Cazare hotel 3* Tel Aviv.

Ziua 7: Tel Aviv - program liber si transfer aeroport

Mic dejun. Program liber pentru plaja si shopping. La orele 18:00 intalnire la receptia hotelului pentru transfer aeroport, unde ne pregatim de zborul Tel Aviv – Bucuresti.

AVANTAJE pentru turist:

Perioada: 25.09-01.10

(6 nopți / 7 zile)

Transport avion Plecare din București

889 €/pers.

ORAR DE ZBOR

OTP – TLV: (25.09.2019) 10:50 – 13:55 TLV – OTP: (01.10.2019) 21:30 – 00:10

SUPLIMENTE

• Supliment single: 420 euro

Plata și în RON, la cursul comercial Raiffeisen din ziua facturării.

Grup minim: 30 plătitori (pentru mai puțini turiști, tariful se recalculează).

CONDIȚII FINANCIARE

TERMENE DE PLATĂ - OFERTA STANDARD:

- 30% din prețul pachetului turistic în 2 zile de la înscriere sau emitere factură;

- 30% din prețul pachetului turistic cu minim 30 zile înaintea plecării;

- 40% din prețul pachetului turistic cu minim 15 zile înaintea plecării.

TERMENE DE PLATĂ - EARLY BOOKING:

- 30% din prețul pachetului turistic în 2 zile de la înscriere sau emitere factură;

- 70% din prețul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

***Procentul aferent primei plăți sa va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 15 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectării termenelor de plată, agentia organizatoare își rezervă dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalităților din contract.

CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI

- 30% din preţul pachetului de servicii, renunțare cu până la 30 zile înaintea plecării;

- 60% din preţul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile înaintea plecării;

- 100% din preţul pachetului de servicii, renuntare într-un interval mai mic sau egal cu 16 zile înaintea plecării.

IMPORTANT! de stiut:

1. Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

2. Este responsabilitatea turistului sa se asigure ca detine toate documentele de calatorie necesare intrarii, tranzitarii sau stationarii pe teritoriul unei tari straine cum ar fi pasaport / carte de identitate, vize, adeverinta medicala.

3. Turistii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

4. Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră. In declaratia notariala se specifica si perioada excursiei. Nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte. Detalii pe politiadefrontiera.ro.

5. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.

6. Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale, ce nu depund de agentie

7. Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

8. Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup. În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

9. Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi. Nu se acorda reduceri pentru al treilea adult in camera.

10. Tariful pentru excursiile opţionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului. In pretul excursiei nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel.

11. Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

12. Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, conform diagrama de imbarcare;

13. Grup minim 30 de persoane platitoare. Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.

14. Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie asigurare medicala pentru calatorii in strainatate si/sau asigurarea facultativa storno, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

15. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Tel Aviv - Ierusalim - Bethleem