Sejur - Marrakech si Agadir | Avion | Bucuresti | 8 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Circuit si Sejur - Marrakech si Agadir

Maroc

Datele de plecare

31.08 | 07.09 | 14.09 | 21.09 | 28.09 | 05.10

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

8 zile

579 €

Supliment camera single - 150 €.

Copil 2 - 11,99 ani in camera cu 2 adulti - 499 €.

Tariful INCLUDE:

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Marrakech - Bucuresti (Inclus)

1 bagaj de cala de 20 kg / persoana si un bagaj de mana de 10 kg / persoana (Inclus)

Taxe de aeroport (Inclus)

Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)

Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4* (Inclus)

Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Tariful NU INCLUDE:

Asigurare medicala

Asigurare storno

Intrări la obiectivele turistice

Tur de oraș în Marrakech: 39 Euro / persoană

Excursie de o zi la cascada Ouzoud: 45 Euro / persoană

Tur de oraș în Agadir: 25 Euro / persoană

Excursie de o zi la Essaouira: 45 Euro / persoană

Excursie de o zi cu Jeep-urile la Massa, cu prânz inclus:  55 Euro / persoană

Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro / persoană

Pachet 5 excursii:  179 Euro / persoană

Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro / persoană

Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*, Mic dejun: 199 Euro / persoană

Programul Turistic Detaliat

Ziua 1. București – Marrakech

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech. Sosire și transfer la hotel. Seara, tur panoramic de oraș în Marrakech cu trăsura si vizitarea unui centru artizanal. Cazare în Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se vizitează: Grădinile Menara, Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piața tradițională Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri Cazare în Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 3. Marrakech - Ouzoud*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la impresionanta cascadă Ouzoud, un loc care atrage numeroși turiști în fiecare an.  Cazare în Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 4. Marrakech – Agadir

Mic dejun. Plecare spre Agadir, cea mai importantă stațiune de litoral din Maroc. Check-in la hotel și timp liber la dispoziție pentru relaxare la plajă sau la piscina hotelului. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 5. Agadir*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se vizitează: Muzeul Patrimoniului Amazigh, Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Grădinile Ohla și Parcul de Crocodili. Plimbare pe faleza principală. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 6. Agadir - Essaouira*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Essaouira, un mic oraș port fermecător situat la malul Atlanticului*. Tur de oraș care include vizitarea celor mai cunoscute obiective turistice: Medina, care este inclusă în patrimoniul UNESCO, Portul și Citadela. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 7. Agadir - Massa*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu jeep 4x4 în Valea Massa și vizită la Parcul Național Ornitologic, unde pot fi observate diferite specii de păsări. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 8. Agadir – Marrakech – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Marrakech pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București.

AVANTAJE pentru turist:

Servicii opționale neincluse în preț:

• Tur de oraș în Marrakech: 39 Euro/ persoană

• Excursie de o zi la cascada Ouzoud: 45 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Agadir: 25 Euro/ persoană

• Excursie de o zi la Essaouira: 45 Euro/ persoană

• Excursie de o zi cu Jeep-urile la Massa, cu prânz inclus:  55 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro/ persoană

• Pachet 5 excursii:  179 Euro/ persoană

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro/ persoană

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*, Mic dejun: 199 Euro/ persoană

TUR DE ORAS IN MARRAKECH

Marrakech mai este numit şi Perla Sudului, deoarece e un oraş-muzeu, situat în mijlocul unei imense păduri de palmieri. Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionantă, atât prin mărimea sa, cât și prin arhitectură Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasă construcție ridicată până în acel moment. Medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome încântătoare, mâncare gătită în stradă, clădiri istorice, magazine de tot felul, o adevărată experiență pe care trebuie să o trăiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

EXCURSIE LA CASCADELE OUZOUD

Situate la 175 km de Marrakech, cascadele Ouzoud au un flux impresionant de apă, care creeaza un curcubeu aproape permanent. Pe drum, veți trece prin cele mai mari plantații de măslini, caisi și smochini. Ajungând la fata locului, bucurați-vă de priveliștea uimitoare a cascadelor și de curcubeu (situat la 1060 m în Munții Atlasului).

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

TUR DE ORAS IN AGADIR

Situat in vestul tarii, la malul Oceanului Atlantic, orasul Adagir este perla turistica a Marocului. Reconstruit aproape in intregime dupa cutremurul devastator din 1960, Agadir este astazi una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul Marocului avand nu mai putin de 9 km de plaja. Agadirul zilelor noastre este un parc cu alei si palmieri, gradini si hoteluri de lux, cafenele, terase si magazine. Turul nostru incepe cu o vizita la Muzeul Patrimoniului Amazigh care prezintă povestea Berberilor din zona Souss Massa Draa, o zonă din sudul Marocului care încorporează Agadir, Ouarzazate, Zagora, Tiznit, Sidi Ifni și alte zone din apropiere. Numeroase exponate includ bijuterii, argintărie, ceramică, covoare, unelte și unelte de uz casnic. Este un loc de top pentru a afla mai multe despre viața berberă de-a lungul vremurilor; Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Grădinile Ohla și Parcul de Crocodili. Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 4 h

EXCURSIE LA ESSAOUIRA

Essaouira, un mic oraș port fermecător situat la malul Atlanticului, fascineaza prin plajele sale si experientele culinare autentice. Vom opri cateva minute pe marginea drumului plin de copaci de argan, acolo unde vom zari de la distanta zeci de capre urcate in copacii de argan. Caprele se suie in copaci singure si sunt ,,folosite” pentru procesarea semintelor de argan. Marocanii le folosesc ca sa extraga miezul fructului de argan din coaja groasa a semintelor, pe care o digera sucul gastric al caprelor cand acestea le mananca. Inca de la intrarea in Essaouira vom vedea falnicele ziduri albe de aparare al fortaretei Mogador. Meterezele din Essaouira sunt o parte importanta a istoriei sale, un oras de coasta marocan situat de-a lungul Oceanului Atlantic unde, in 1506, portughezii au construit primele ziduri ale orasului. Dupa constructia meterezelor a aparut si portul, cel care a detinut un rol cheie in comertul cu navele portugheze ce acostau mereu aici. Zona a fost cunoscuta sub mai multe nume : Mogador -Cetate mica si Orasul Vantului din Africa.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h

EXCURSIE LA MASSA 4x4

Incepem aceasta zi aventuroasa intr-un jeep 4x4 pornind spre Tiznit, un orasel situat in sudul Marocului renumit pentru fabricarea celor mai fine bijuterii din argint decorate cu pietre semipretioase. In drumul spre Tiznit, vom trece prin multe sate berbere unde puteti admira traditiile marocane, rezervatia naturala Massa si cel mai mare baraj din aceasta zona. Ultima oprire va fi pe o plaja salbatica, care se presupune ca era zona in care a fost stabilita povestea biblica” Jonah and the Whale’

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 de persoane.

Avantaje oferite turistilor de catre agentia organizatoare:

Itinerarii meticulos stabilite;

Ghizi si insotitori de grup, profesionisti;

Alegerea locului in autocar, chiar din momentul rezervarii;

Un raport calitate - pret optim;

Calatorii fara griji si in siguranta, la standarde de calitate;

Confort turistic in ce priveste hotelurile, mijloacele de transport si colaboratorii locali;

Experiente unice si personalizate;

Calatorii individuale in sistem partaj, in 2 variante:

Partaj clasic: care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis partajul pana la plecare;

Partaj garantat: care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar te scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul, agentia organizatoare suportand costul diferentei de camera single;

CONDITII GENERALE DE REZERVARE

CONDITII DE INSCRIERE:

Pentru efectuarea unei rezervari este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.

Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.

Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.

Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.

Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.

Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

CONDITII DE PLATA:

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;

Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Pentru pachetele cu reducere Early Booking, rezervarea se achita integral pana la data expirarii promotiei.

CONDITII DE ANULARE:

30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.

100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.

IMPORTANT! de stiut:

Fiecare oferta poate include anumite Conditii de inscriere / plata / anulare, aplicabile exclusiv pentru acea oferta sau destinatie, cu privire la rezervare, modificare, anulare, plata, restituirea sumelor achitate, restrictii aplicabile, taxe suplimentare percepute de companii aeriene, taxe hoteliere si de sejur, care ne vor fi transmise de partenerii agentiei organizatoare, pe care consideram ca le-ati luat la cunostinta si le-ati acceptat in momentul acceptarii rezervarii;

Se poate ca pentru un anumit hotel / pachet, sa nu fie publicate toate tipurile de camere existente;

In cadrul programelor exista mentiuni cu privire la oferte speciale, reduceri de tipul Early Booking, Last Minute, etc., acestea avand conditii speciale de rezervare, modificare, plata si anulare, motiv pentru care va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii;

In cazul ofertelor speciale, ofertelor de tipul Early Booking, Last minute, etc., agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a limita numarul de locuri pe un anumit prag de reducere / tip de camera / data de plecare, etc., iar in cazul epuizarii acestora inainte de expirarea perioadei pana la care este valabila oferta, agentia poate trece la urmatorul prag de reducere, poate vinde la pretul din oferta generala sau in caz exceptional, poate suplimenta numarul de locuri alocat pe un anumit prag de reducere / tip de camera / data de plecare.

Hotelurile care se regasesc in oferta de turism extern a agentiei organizatoare sunt clasificate conform standardelor oficiale date de Ministerul de Resort din tara respectiva. Este posibil ca in unele tari aceste standarde sa nu corespunda cu cele din Romania. Agentia organizatoare face tot posibilul pentru a va oferi informatii actualizate si cat mai corecte privind descrierea hotelului, a camerelor, a zonei in care se afla amplasat, dar nu ne asumam raspunderea daca aceste informatii furnizate de parteneri nu corespund cu realitatea sau nu corespund cerintelor dumneavoastra.

In cazuri exceptionale si independente de vointa agentiei sau a partenerilor, pot aparea situatii de overbooking (suprarezervare) generate de hotelieri sau transportatori. In acest caz agentia organizatoare va face tot posibilul pentru a va oferi o alternativa de cazare similara sau superioara, iar in cazul transportului, cea mai buna varianta de transport disponibila, in aceeasi zi sau la un interval de timp stabilit de comun acord;

Anularea sau modificarea serviciului / pachetului rezervat este supusa termenilor si conditiilor specifice ale partenerilor si sunt mentionate in cadrul rubricii Conditii de rezervare / plata / anulare, la fiecare program in parte. Prin efectuarea unei rezervari se intelege implicit ca ati luat la cunostinta si ati acceptat aceste conditii, ca atare;

In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu / pachet rezervat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris agentia organizatoare despre intentiile dumneavoastra; Agentia nu va proceda la anulare sau modificare in lipsa unei cereri ferme din partea dumneavoastra, exprimata in scris, sub orice forma posibila (e-mail, fax, scrisoare, cerere scrisa de mana, etc);

In unele cazuri este posibil sa nu puteti anula serviciile rezervate si nici sa operati modificari asupra rezervarii initiale. Aceste cazuri va vor fi comunicate inainte de efectuarea rezervarii finale, astfel incat sa acceptati aceste conditii in deplina cunostinta de cauza;

In cazul unor modificari aduse rezervarilor, este posibil sa se perceapa unele taxe, taxe percepute fie de partenerii agentiei organizatoare, fie chiar de agentia organizatoare, pentru a acoperi unele costuri administrative generate de operarea acestor modificari;

Pachetele sau serviciile rezervate la Oferta Speciala, sau de tipul Early Booking, Last Minute, etc., sunt supuse unor conditii de anulare / modificare specifice, de cele mai multe ori cu penalizare de 100% din valoarea pachetului rezervat, motiv pentru care este foarte important sa cunoasteti aceste aspecte in momentul rezervarii. Conditiile de anulare / modificare specifice sunt publicate la fiecare serviciu / pachet in parte si se considera acceptate odata cu efectuarea rezervarii.

In cazurile generale, se aplica urmatoarele conditii de anulare:

30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare

100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

Plata pentru serviciile / pachetele turistice achizitionate se poate efectua prin transfer bancar in contul agentiei, mentionat pe factura proforma / fiscala; prin online - banking; numerar sau cu cardul in agentie;

Plata pentru serviciile turistice achizitionate nu se poate efectua cu vouchere / tichete de vacanta;

Pentru serviciile rezervate, vi se poate cere plata integrala sau plata unui avans pentru confirmarea rezervarii respective. Agentia nu este obligata sa rezerve sau sa confirme un serviciu care necesita plata catre furnizor, sau care implica penalizari de anulare / modificare, daca dumneavoastra nu efectuati dovada platii printr-una dintre modalitatile mentionate mai sus;

In cazul neachitarii integrale a serviciului / pachetului rezervat la data scadenta mentionata pe factura, agentia nu are obligatia emiterii biletului de calatorie, a voucherului sau a altor documente de calatorie. Dumneavoastra sunteti responsabil pentru achitarea serviciilor comandate, iar agentia nu poate fi responsabila in cazul in care nu s-au putut emite biletele de avion pe motiv de neplata, iar dumneavoastra nu va veti putea imbarca / calatori conform rezervarii initiale. In cazul in care neemiterea la timp pe motiv de neplata implica taxe suplimentare sau penalizari, dumneavoastra sunteti responsabil de plata acestora;

Conditiile generale de plata aplicabile sunt:

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare;

Diferenta de 70% se achita cu pana la 30 de zile inainte de data inceperii excursiei;

Aceste conditii de plata se modifica cu conditiile aplicabile pentru fiecare pachet / serviciu sau tip de oferta in parte; conditiile specifice de plata se vor aplica intotdeauna inaintea conditiilor generale;

Derogari de la conditiile de plata aplicabile pe o anumita rezervare se pot acorda numai cu aprobarea partenerilor si a persoanelor cu functii de decizie din cadrul agentiei organizatoare;

Agentia organizatoareisi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe care pot aparea la momentul rezervarilor.

Toate tarifele prezentate pe site includ TVA conform regimului marjei aplicabil agentiilor de turism.

Politica de anulare difera de la pachet la pachet iar informatiile cu privire la anulare sunt prezente la fiecarui pachet in parte.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Sejur - Marrakech si Agadir