Sarbatoarea luminilor: Thailanda, Laos si Cambodgia | Avion | Bucuresti | 18 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Sarbatoarea luminilor: Thailanda, Laos si Cambodgia

Bangkok - Chiang Mai - Chiang Rai - Luang Prabang - Siem Reap - Lacul Tonle Sap - Insula Rong Sanloem - Phnom Penh

Datele de plecare

09.10

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

18 zile

3 450 €

Supliment camera single - 700 €.

Tariful INCLUDE:

Însoțitor român vorbitor de limba engleză;

Transport cu avionul București – Bangkok / Phnom Penh  – București;

Zboruri interne pe rutele Bangkok- Chiang Mai, Luang Prabang - Sieam Reap, Sieam Reap – Sihanoukville;

Taxele de aeroport

15 nopți cazare la hoteluri de 3 și 4 stele,  cu mic dejunuri incluse;

Mesele conform program ( 3 dejunuri și 4 cine);

Intrările la toate obiectivele turistice conform programului;

Autocar pentru transferuri aeroport - hotel – aeroport și conform programului;

Ghizi locali;

BONUS: Asigurare Travel (componenta medicală și componenta STORNO; Notă: Suma asigurată pentru protecția STORNO va fi de fi de 8.500 Ron/persoană) - se va emite în momentul încheierii Contractului de comercializare a serviciilor turistice-.;

Tariful NU INCLUDE:

Taxele de viză, 50 USD pentru Thailanda, 20 USD pentru Cambogia și 30 USD pentru Laos

Alte mese decât cele menționate în program;

Transportul cu alte mijloace decât cele menționate mai sus ca fiind incluse;

Băuturile alcoolice și nealcoolice;

Cheltuieli de natură personală;

Bacșișuri pentru însoțitor, ghizi local, șoferi, restaurant, etc. 50 Euro de persoană, suma se va înmâna conducătorului de grup);

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. București, plecare

• La ora 22.00 ne întâlnim în Aeroportul Henri Coandă, de unde ne îmbarcăm în cursa Qatar QR 220, cu destinația finală Bangkok

 

Ziua 2. Bangkok, sosire

• Zborul nostru va ateriza la Bangkok, pe Aeroportul Suvarnabhumi, la ora locală 19.00. Vom fi transferați direct la hotel.

• Cazare în Bangkok la hotel de 3* (Lamphu Tree Hotel).

 

Ziua 3. BangkokChiang Mai, Tatuaje sacre și meditație

• La 5.00 a.m. vom face check-out-ul și vom fi transferați la aeroport pentru zborul către Chiang Mai. Ajungem la destinație în jurul orei 8 și începem vizita templelor din oraș.

Wat Phra That Doi Suthep: este unul dintre cele mai sfinte și frumoase temple din Nordul Thailandei, unde credincioșii budiști cred că se află o relicvă din trupul lui Buddha. Ne vom întâlni cu călugări budiști într-o discuție despre budism și spiritualitate.

EXPERIENȚĂ OPȚIONALĂ: Sesiune de tatuaje sacre. Sak Yan or Sak Yant este o formă de tatuaj tradițională pentru etnicii thai. Ea constă într-un model geometric, inspirat de lumea animală și completat de scrisuri și care se spune că oferă protecție, putere, noroc și alte beneficii purtătorului. Li se spune tatuaje mistice sau magice. Aceste tatuaje sunt făcute de cineva numit arjan (maestru de tatuaj sacru), care, în mod obișnuit este călugăr. Experiența include o discuție despre modelul de tatuaj potrivit, o binecuvântare și realizarea tatuajului propriu-zis. În Occident, acest tip de tatuaje a fost popularizat de Angelina Jolie, care poartă pe spate unul foarte complex. Din pricina faptului că experiența durează între o oră și trei ore și maeștrii nu sunt foarte numeroși, rezervarea și plata acestui serviciu trebuie făcută în avans. Condițiile de igienă sunt cele standard din saloanele de tatuaj și metodele sunt modernizate (înainte se făcea cu un băț de bambus, ceea ce făcea ca experiența să fie destul de dureroasă și lungă). Costurile pornesc de la 50 de euro, în funcție de mărimea și complexitatea tatuajului.

• Spre seară plecăm în zona montană de lângă Chiang Mai, casă pentru triburi diverse, care și-au păstrat felul de a trăi din vechime.Vom opri la

• Elephant Nature Park: este un sanctuar care se ocupă de reabilitarea elefanților folosiți de-a lungul timpului în industria turistică. Interacționăm cu animalele în mediul lor natural, îi putem spăla și hrăni. Călărirea lor este interzisă

• Cazare și cină la Lisu Lodge 

• Mese incluse: mic dejun, cină

 

Ziua 4. Chiang Mai - Chiang Rai. Cel mai strălucitor templu din lume și Triunghiul de aur

• După micul dejun, plecăm către Chiang Rai, apropiindu-ne de granița cu Laos. Vom vizita

• Templul Alb (Wat Rong Khun): este considerat drept Sagrada Familia a lumii budiste, o construcție foarte ambițioasă, coordonată de un popular artist thailandez, care uluiește, fără discuție, vizitatorii. Milioane de bucățele de oglinzi, lipite pe exteriorul perfect alb, creează un efect vizual de strălucire fără egal. Luați-vă ochelari de soare, la soare vă puteți uita, la Templul Alb, ba.

• Triunghiul de aur: zonă de lângă Mekong, unde se întâlnesc Laos, Thailanda și Myanmar. Numele a fost dat de schimbul de aur pe opium, care se făcea aici pe vremuri. Vizităm Muzeul Opiumului pentru a afla zbuciumata istorie a regiunii. 

• Cazare la Lanjia Lodge sau similar. 

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 5. Chiang Rai. O zi printre triburi

• Lanjia Lodge este pe teritoriul triburilor Hmong, iar Lanjia înseamnă “plin de pace” în limba lor. Suntem lângă Mekong, într-o natură splendidă, de care ne putem bucura mergând în drumeții. Vom vedea satele minorităților Hmong și Lahu și vom învăța să facem batik. Avem ocazia să ne întâlnim cu șamanul satului Hmong.

• Triburile Karen: sunt supranumite triburile cu gâturi lungi, din pricina inelelor de cupru pe care le poartă femeile drept ornament. Sunt multe legende care încearcă să explice acest obicei, legende pe care le vo descoperi într-unul din satele lor.

• Cazare la Lanjia Lodge sau similar 

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 6. Croazieră pe Mekong

• După micul dejun, la 7 dimineața, plecăm către granița cu Laos, unde trecem granița pe jos și ne vom îndrepta spre pontonul din Houai Sai. În jurul orei 9.30 pornim în croazieră pe fluviul Mekong, într-o barcă tradițională “lungă” (Long Boat). Pe drum ne oprim într-un sat laoțian, pentru a înțelege mai bine viața oamenilor de-a lungul Mekongului. Luăm prânzul pe vas. După aproximativ 6 ore de navigat, ajungem la hotel, lângă Pakbeng, unde putem cina pe malul fluviului.

• Cazare în Pakbeng la Le Grand Pakbeng sau similar.

• Mese incluse: mic dejun, dejun

 

Ziua 7. Peșteri budiste și Festivalul Luminii

• După micul dejun plecăm din nou în croazieră. Peisajul se schimbă, malurile Mekongului devin mai stâncoase, prilej să admirăm jungla montană. Facem două opriri. Prima în satul Baw, vechi de 600 de ani și casă pentru trei etnii: Lao Loum, Tai Lue și Shan. Satul are 45 de gospodării și e vestit pentru așa numitul whiskey laoțian. După ce vedem cum se produce, îl putem gusta în timpul prânzului. A doua oprire va fi la 25 de kilometri de Luang Prabang, pentru a vizita niște temple budiste adăpostite de peșterile Tham Thing și Tham Phoum. Sute de statui budiste umplu aceste peșteri sacre pentru laoțieni.

• În jur de ora 17 ajungem în Luang Prabang și plecăm spre locul în care se desfășoară Festivalul Luminii, Lai Heua Fai. Sosim în jurul orei 17 în Luang Prabang. Lăsăm bagajele la hotel și repede plecăm în oraș să participăm la festivalul luminii Boun Lai Heua Fai. Este unul dintre cele mai frumoase festivaluri budiste, iar râul care taie orașul Luang Prabang este plin de bărci frumos decorate, lampioane aprinse, bărcuțe de hârtie și ofrande de flori. Procesiunea îi adună pe numeroșii călugări din oraș și pe oamenii obișnuiți și are ca scop îmbunarea spiritelor apei (naga) pentru a aduce noroc muritorilor. Petrecem întreaga seară în atmosfera de sărbătoare și ne întoarcem la hotel atunci când ultimele lumini se sting.

• Cazare în Luang Prabang la hotel de 3 * (Maison Dalabua Hotel sau similar).

• Mese incluse: mic dejun, dejun

 

Ziua 8. Luang Prabang, timp liber

• Ne bucurăm de timp liber în Luang Prabang, explorând “bijuteria Indochinei” și “Orașul Zen al Asiei de Sud-Est” pe îndelete. Cei matinali pot ieși înainte de răsărit pe străzi pentru a observa și participa la ritualul culegerii de ofrande, în care călugării budiști ies din temple și culeg danii de la credincioși în niște boluri de metal. Apoi, se pot vizita unele din cele 33 de temple ale orașului. După ora 5 se deschide piața de noapte unde se găsesc cele mai delicioase mâncăruri laoțiene și suveniruri cu adevărat speciale, confecționate de sătenii din jurul orașului. În ciuda liniștii evidente, Luang Prabang nu duce lipsă de baruri, în care veți socializa cu siguranță cu turiști din toate colțurile lumii. Nu ratați nici masajul laoțian, e un concurent serios pentru cel thailandez.

• Cazare în Luang Prabang la hotel de 3 * (Maison Dalabua Hotel sau similar)

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 9. Siem Reap, apus de soare în Angkor

• Zburăm din Luang Prabang la Siem Reap, orășelul cambodgian lângă care se află una dintre minunile Asiei de Sud-Est, complexul de temple Angkor. După ce ne cazăm, mergem spre Angkor Wat, templul pricipal al complexului, o enormă clădire, decorată cu mii de basorelifuri inspirate de mitologia hindusă și viața oamenilor din aceste locuri de acum un mileniu. Templul e încă funcțional, așa că ținuta vizitatorilor, precum și comportamentul trebuie să fie decente.

• Mergem apoi într-un templu mai mic, Pre Rup, milenar și el, dezgropat din jungla care îl acoperise complet, în secolul XX, de niște arheologi francezi. E unul dintre cele mai frumoase locuri ale complexului pentru a admira apusul de soare.

• Cazare în Seam Reap la hotel de 3* (Silk D'angkor Boutique Hotel sau smiliar).

• Mese incluse: mic dejun, dejun

 

Ziua 10. Zâmbetul misterios al lui Buddha și Tomb Raider

• E o zi în care explorăm pe îndelete cele mai frumoase temple din Angkor. Ne vom deplasa cu remok, un fel de tuk-tuk cambodgian.

• Ta Prohm: pentru fanii Larei Croft (jucată de Angelina Jolie în Tomb Raider), acest templu e un veritabil loc de pelerinaj. Dar chiar și fără ajutorul Hollywoodului, Ta Prohm oferă o experiență incredibilă: clădirile sunt acoperite de rădăcinile și tulpinile copacilor din junglă, vechile construcții fiind astăzi în simbioză cu natura.

• Bayon: e un templu de secol 12, care pare o aglomerare de capete uriașe a lui Buddha zâmbind enigmatic.

• Seara vom merge la un spectacol de circ cambodgian, un amestec de teatru modern, muzică, dans și acorbații.

• Cazare în Seam Reap la hotel de 3* (Silk D'angkor Boutique Hotel sau smiliar)

• Mese incluse: mic dejun, dejun

 

Ziua 11. Sieam Reap și Kompong Khleang,  Satul Plutitor

• După micul dejun plecăm spre Lacul Tonle Sap, în satul plutitor Kompong Khleang, unde vom vedea cum trăiesc oamenii în locuințe lacustre. E un sat mai puțin frecventat de turiști, ocazie bună să admirăm piețele locale (plutitoare și ele), fermele de creveți și chiar crocodili, casele oamenilor, școala (cu copiii care se joacă în fața ei, cum altfel decât înotând). După prânz de întoarcem în Siem Reap.

• Istoria contemporană a Cambodgiei a fost incredibil de crudă și urmele genocidului provocat de khmerii roșii sau ale războiului american din Vietnam se pot vedea și în zilele noastre. Muzeul Minelor explică o mică parte din destinul tragic al cambodgienilor, povestind mai ales despre victimele (copii și adulți deopotrivă) minelor antipersonal care au împânzit țara până de curând. Muzeul e fondat de Aki Ra, un salvator al celor răniți și fondurile strânse din vizitele turiștilor sunt folosite în continuare pentru victimele minelor.Apoi vizitam

• Banteay Srei este un templu construit dintr-o piatră cu nuanțe de roz, cu o mulțime de basoreliefuri foarte delicat sculptate. Dimensiunile reduse și bogăția detaliilor au creat legenda conform căreia a fost făcut de femei. Filosoful și scriitorul francez Andre Malraux, în vremea în care era ministru al culturii în Franța, impresionat de incredibila frumusețe a templului, a vrut să îl dezmembreze și să îl mute într-un muzeu francez. Din fericire, planurile lui au fost dejucate. 

• Mergem într-o zonă rurală din jurul orașului Siem Reap și ajutăm la plantarea unor copaci, ocazie cu care vom vedea un sat autentic și vom cunoaște localnicii.

• Cina la un restaurant local cu dans Apsara

• Cazare în Seam Reap la hotel de 3* (Silk D'angkor Boutique Hotel sau smiliar).

• Mese incluse: mic dejun, dejun, cina

 

Ziua 12. Insula KOH RONG, Paradis tropical 

• Zburăm de la Siem Reap la Sihanoukville, de unde ne îmbarcăm într-un feribot care ne va duce în Koh Rong Sanloem, unde rămânem să ne relaxăm două zile și jumătate. Insula este de foarte mici dimensiuni, cu plaje perfecte, cu nisip alb și junglă montană. E unul dintre acele locuri acum foarte rare în Asia de Sud-Est, care n-a fost abuzat de turismul de masă, așa că cere un comportament responsabil de la cei care ajung aici. În apropierea insulei se pot face scufundări sau scuba diving, apele sunt foarte bogate în faună și floră marină.

• Cazare în Koh Rong Slamoem la hotel de 3* (Moonlight Resort sau smiliar).

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 13. Paradis tropical

• Timp liber în Koh Rong Sanloem

• Cazare în Koh Rong Slamoem la hotel de 3* (Moonlight Resort sau smiliar).

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 14. Paradis tropical

• Timp liber în Koh Rong Sanloem

• Cazare în Koh Rong Slamoem la hotel de 3* (Moonlight Resort sau smiliar).

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 15. Koh Rong- Pnom Penh

• După micul dejun plecăm cu feribotul până la Sihanoukville, de unde vom lua autocarul spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Drumul nu este foarte bun, de aceea vom face 230 km în aproximativ 5-6 ore.

• Seara putem vizita una din piețele de noapte ale orașului.

• Cazare în Phnom Penh la hotel de 4* (Ohana Phnom Penh Palace Hotel sau smilar).

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 16. Pnom Penh

Phnom Penh e un oraș în care se poate vedea și istoria glorioasă a vechilor khmeri, și povestea cumplită a brutalilor khmeri roșii.

• Muzeul Tuol Sleng al genocidului , situat într-o fostă școală ce a fost preluată de Khmerii roșii și transformată în centru de detenție și tortură, numit S-21.

• Killing Fields, din Choeung Ek, o fostă livadă, acum memorial al victimelor regimului lui Pol Pot, unde au fost executați peste un milion de oameni în mai puțin de cinci ani.

• Palatul Regal, un complex de clădiri ce servesc ca reședință a regelui Cambogiei. Construit în 1866, cuprinde Pagoda de argint , numita după cele 5000 de dale de argint ce acoperă podelele.  

• Muzeul Național, construit în stil khmer, unde vom putea vedea peste 5000 de obiecte din patrimoniul cultural khmer.

• La sfârșitul zilei vom merge la restaurantul Romdeng, pentru cina de adio. În acest restaurant, dintr-o frumoasă clădire colonială refăcută, veți fi serviți de tineri orfani și fără adăpost care învață meserii legate de industria ospitalității.

• Cazare în Phnom Penh la hotel de 4* (Ohana Phnom Penh Palace Hotel sau smiliar).

• Mese incluse: mic dejun, prânz, cină

 

Ziua 17. PNOM PHENH - BUCUREȘTI

• Timp liber pentru cumpărături sau plimbare. După-amiază pornim spre aeroport pentru a lua cursa Qatar QR 971 către Doha, plecare la 17:15. Ajungem la Doha la 23:40.

• Mese incluse: mic dejun

 

Ziua 18. Sosire la BUCUREȘTI

• Ne îmbarcăm în cursa QR 97 cu plecare la 06:50 către București

• Sosim la București la ora 11:55.

AVANTAJE pentru turist:

 

În liniștitul orășel laoțian Luang Prabang, seara de 14 octombrie, o explozie de lumină ia cu asalt străzile și râul care trece prin mijlocul orașului. Mii de localnici și călugări aduc ofrande spiritelor apei, în procesiuni spectaculoase, cu lampioane și bărci ceremoniale, cu ornamente florale și bărcuțe luminate. Avem ocazia rară să fim printre ei și să ne bucurăm de una dintre cele mai frumoase sărbători ale Asiei de Sud-Est. Dar înainte de a ajunge aici, drumul nostru ne va purta prin jungla montană a nordului thailandez, prin temple speciale unde vom putea face tatuaje sacre, prin sate pierdute ale unor triburi care trăiesc ca acum mii de ani, prin parcuri naturale cu elefanți. Mergem în croazieră pe Mekong, înțelegând de ce acest fluviu e atât de important pentru asiatici, ajungem într-o insulă cu cascade montane incredibile și plaje încă nemodificate de turismul de masă. Învățăm cum e să trăiești într-un sat plutitor și ne bucurăm de gloria vechiului Imperiu Khmer, la Angkor.

Note: *Tariful este calculat pe persoană, loc în cameră dublă/ twin. Acesta este calculat pentru un grup de minimum 14 persoane. Daca grupul este mai mic, se va adauga un supliment de 200 euro.

**Suplimentul de cameră single este de 700 €/persoană.

CONDIȚII DE REZERVARE:

• Pentru rezervare fermă, se va plăti o primă tranșă de 30% din contravaloarea programului, iar diferența se va achita cu minim 45 de zile înainte de data plecării.

• Pentru plecările în mai puțin de 45 de zile de la rezervare, se va achita integral.

IMPORTANT! de stiut:

 

ACTE NECESARE:

• Pașaport valabil cel puțin 6 luni în momentul plecării;

 

VIZE:

• Cetăţenii români care doresc să călătorească în Thailanda au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat. Autorităţile thailandeze eliberează viză de intrare şi la frontieră, pentru o perioadă de şedere de până la 15 zile Pentru a obţine o viză de intrare în Thailanda, pe aeroport, va trebui să vă deplasaţi, după coborârea din avion, la biroul “Oficiul Emigrări şi Vize Speciale, Diplomaţi şi Visa-On-Arrival” unde sunt necesare următoarele:

valabilitatea paşaportului să fie de minimum 6 luni;

să completaţi un formular tip;

fotografie 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;

bilet de avion pentru retur;

durata sejurului să nu depăşească 15 zile;

persoana care călătoreşte individual trebuie să aibă asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume în dolari SUA sau Euro;

pentru o familie (soţ, soţie, copii) suma minimă necesară este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume în dolari SUA sau Euro;

după predarea formularelor şi verificarea documentelor, procedură care va dura în jur de 5-10 minute, cetăţenilor români li se va aplica pe paşaport viza necesară intrării în Thailanda.

Începând cu 27 septembrie 2016, taxa de viză este de 2000 THB (aproximativ 50 EUR).

• Cetățenii români care călătoresc în Regatul Cambodgiei trebuie să dețină o viză valabilă în pașaport. Pentru facilitarea obținerii vizelor de intrare, guvernul cambodgian a introdus recent sistemul electronic de acordare a vizelor turistice "e-VISA", cu o singură intrare, valabilă 30 de zile. Cetățenii români pot aplica pentru viza turistică on-line prin tourismcambodia.org ori evisa.mfaic.gov.kh . Se completează on-line aplicația de viză de pe site-ul oficial, se achită on-line contravaloarea vizei cu card de credit și se trimite on-line o imagine a pașaportului scanată recent în format JPEG sau PNG. Aprobarea vizei poate dura 3 zile. Costul unei vize turistice este de 20 USD.

• Cetățenii români au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul R.P.D. Laos și trebuie să se asigure că pașaportul este valabil cel puțin șase luni de la data intrării în această țară, cu minimum o pagină liberă. Pentru a obține tipul de viză dorit, cetățenii români trebuie să se adreseze unei misiuni diplomatice a R.P.D. Laos în străinătate. Viza turistică cu o valabilitate de maxim 30 de zile poate fi obținută de cetățenii români la sosire, la punctele de frontieră terestre sau aeroportuare din Laos: laosvisas.com/to-get-laos-visa/how-to-get-laos-visa-on-arrival/.

 

OBSERVAȚII:

• Grupul va avea însoțitor din partea agenției, pe tot parcursul programului;

• Conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective fără a altera conținutul programului;

• Accesul în hotel se face începând cu ora 11:00, ieșirea din hotel se face între ora 10:00;

• Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel, solicitați recepționerului sau conducătorului de grup să vă informeze cu exactitate asupra lor;

• Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu;

• Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinți, vor trebui să prezinte la vama acordul parental al ambilor părinți sau al celui care nu-i însoțește (după caz), obținut la notariat; în cazul în care adultul însoțitor nu este unul dintre părinți, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar;

• Taxele de aeroport sau orarul de zbor pot fi modificate de către compania aeriană în situația impunerii acestui lucru, independent de voința agenției.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Sarbatoarea luminilor: Thailanda, Laos si Cambodgia