Revelion Panama | Avion | Bucuresti | 9 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Revelion Panama - Sub soarele tropical

Panama

Datele de plecare

30.12

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

9 zile

1 241 €

+ 599 euro (taxe de aeroport)

Supliment de single - 450 €

Tariful INCLUDE:

Bilet de avion Bucuresti –Panama - Bucureşti, zboruri cu escala in Paris si Amsterdam (Compania aeriana Air France/KLM- orarul de zbor se poate modifica);

Taxele de aeroport;

Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;

8 nopţi de cazare cu mic dejun la HOTEL LAS AMERICAS GOLDEN TOWER 4* sau similar;

4 pranzuri incluse;

Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;

Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;

Asigurare medicală Travel

Ghizi locali;

Conducător de grup român.

Tariful NU INCLUDE:

Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);

Alte servicii decât cele menţionate în program;

Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1  București - Panama City
Plecăm din București cu destinația Panama City. După ce ajungem în fermecătorul oraș, mergem la hotel.
Experiență culinară:
Sancocho de gallina Panameño
Mâncarea națională din Panama, Sancocho este o supă delicioasă de găină, cu cartofi, porumb, yuca și alte legume și mirodenii panameze aromate. Rețeta originală s-a născut în regiunea Azuero, iar astăzi supa este preparată diferit în funcție de zonă. Datorită varietății de ingrediente folosite pentru a prepara sancocho de gallina Panameño, acest fel de mâncare e considerat de localnici o metaforă la adresa diversității culturale din Panama.

Ziua 2  Panama City
După mic-dejun, începem explorarea celui mai mare oraș din America Centrală, Panama City. Mergem să admirăm faimosul Canal Panama chiar la Moraflores Locks, un centru dedicat vizitatorilor aflat în cel mai înalt punct al canalului. Vom vedea spectacolul diferitelor vapoare care trec prin ecluză, cât și cele mai noi sectoare ale canalului, extins considerabil în 2016. Pentru o experiență completă, vom viziona un film prin intermediul căruia vom face cunoștintă cu Mr. Canales, un simpatic personaj care ne va spune istoria canalului de la origini până în prezent. De aici, mergem în cartierul colonial Casco Viejo, un loc plin de magie, parte a patrimoniului UNESCO. Cel mai mic, dar cel mai plin de viață cartier al orașului, are doar patru străzi, însă te așteaptă cu arhitectură remarcabilă, de la cea colonială la neoclasică și art nouveau. Vom admira bisericile din zonă și Piața Bolivar, apoi vom merge pe Paseo, faleza dintre Plaza de Francia și Union Club, pe sub o boltă plină de flori roz. De-a lungul falezei, femeile Kuna vând molas tradiționale brodate, o explozie de culoare care se asortează perfect cu marea.
Moment de răgaz: Promenadă idilică
Ne recăpătăm energia cu o masă copioasă de prânz, apoi descoperim Amador Causeway, inițial construită ca un dig al canalului, care conecta uscatul cu micile insule Naos, Perico și Flamenco. Numită după primul președinte panamez Manuel Amador Guerrero, șoseaua cu lungimea de 6km parcă plutește pe Oceanul Pacific în zona unde canalul întâlnește apele. Foarte populară pentru plimbări atât pe jos, cât și pe bicicletă, Amador Causeway te surprinde cu cele mai frumoase puncte de observație, de unde să admiri vapoare uriașe care intră și ies din canal și feriboturi care pleacă spre Insulele Pearl. Nici Biomuseo, muzeul care celebrează diversitatea din Panama, nu poate trece neobservat, datorită aspectului său deosebit, ce amintește de un origami în culori tari. După plimbarea spectaculoasă, revenim la hotel pentru odihnă.

Ziua 3  Panama City - Rio Chagres
Începem ziua cu un mic-dejun proaspăt și mergem apoi să explorăm un tărâm minunat. Rio Chagres este singurul râu din lume care se varsă în două oceane și secole la rând pe cursul său s-au transportat cantități impresionate de metale prețioase, bijuterii și alte obiecte lucrate manual. Pentru că este cea mai rapidă și cea mai ușoară modalitate de a descoperi Gamboa, ne vom urca în canoe și vom văsli spre inima pădurii tropicale. Vegetația exotică ascunde o faună impresionantă, așa că ține aparatul de fotografiat la îndemână. Cu puțin noroc, vom vedea maimuțe, crocodili, tucani, jaguari sau oceloți.

Ziua 4  Panama City - Soberania Park
Ne trezim devreme și astăzi, savurăm mic-dejunul și pornim spre Soberania Park. Prima oprire va fi la Rainforest Discovery Center, aflat într-o clădire realizată 70% din materiale reciclate rezultate în urma demolării clădirilor vechi din zona canalului. Aici poți urca într-un turn înalt de 30m pentru a te bucura de o priveliște minunată cu jungla. Continuăm explorarea naturii desăvârșite din Parcul Soberania de-a lungul Pipeline Road, o rută legendară în rândul celor pasionați de observarea păsărilor. Mai mult, pe lângă numeroasele specii de păsări, poți observa maimuțe capucin, leneși, furnicari, șopârle, șerpi sau amfibieni. Vom mânca de prânz într-un restaurant de pe malul Lacului Gatun, savurând preparate autentice creole, apoi vom naviga aproape de Insula Mono, faimoasă grație multitudinii de specii de maimuțe care locuiesc aici. Vom parcurge și Canalul Panama, unde, cu puțin noroc, vom fi foarte aproape de vapoare uriașe.

Ziua 5  Panama City - Insula Taboga
Astăzi vom avea o zi relaxantă și liniștită și ne vom bucura de minunatele plaje din Panama. După mic-dejun, luăm feribotul și ne îndreptăm spre un mic paradis. O insulă tropicală cu doar o stradă și trafic inexistent, Taboga este destinația perfectă pentru o zi de evadare din agitația capitalei, la doar 20 km distanță de țărm. Supranumită Insula Florilor, este plină de flori parfumate aproape tot anul și aici a fost ridicată a doua biserică din emisfera sudică. De-a lungul secolelor, insula i-a sedus iremediabil atât pe conchistadorii spanioli, cât și pe artiștii din întreaga lume, cum ar fi pictorul francez Paul Gauguin. Nu rămâne decât să găsim un loc cât mai confortabil pe plaja exotică și să ne relaxăm total până la ora prânzului, când vom merge la un restaurant cu vedere spre mare. Îți poți face apoi siesta la umbră sau poți să mai explorezi insula până seara, când revenim la hotel, în Panama City.

Ziua 6  Panama City
După mic-dejun, avem libertatea de a explora Panama City și împrejurimile după bunul plac. Dacă nu alegi să mergi la plajă și să te relaxezi cât e ziua de lungă, sfatul nostru este să te trezești devreme și să te duci la Mercado de Mariscos, piața de pește din Panama City. Fie că vrei să cumperi pește și fructe de mare proaspete, abia aduse cu barca de pescari, sau să savurezi o masă copioasă, Mercado de Mariscos este locul potrivit. Așază-te la una dintre mesele primitoare și încearcă ceviche, un preparat delicios din fructe de mare și pește marinat în suc de citrice, foarte popular în țările din America Latină. Poți bea și o cerveza sau mai multe și poți explora apoi tarabele din piață, pline de culoare. Cu siguranță vizita în piața de pește este una dintre cele mai autentice experiențe pe care le poți trăi în Panama City.

Ziua 7  Panama City
Și astăzi fiecare poate explora orașul după cum dorește sau se poate relaxa pe plajă. Dacă ai energie, te sfătuim să mergi până la Cerro Ancon. Dealul plin de vegetație este vizibil din orice punct al orașului și oferă oportunitatea unei drumeții speciale. Autoturismele nu au voie în zonă, așa că te poți bucura pe îndelete de panorama încântătoare cu orașul și de flora și fauna bogate. Când ți se face foame, te sfătuim să mergi în cartierul El Crangrejo, la El Trapiche, unul dintre cele mai populare restaurante din Panama City. Comandă meniul de prânz, care conține o supă, un fel principal, cafea și desert, toate acestea la prețul de sub 10$. Mai mult, restaurantul se află foarte aproape de faimoasa statuie a lui Albert Einstein sculptată de Carlos Arboleda, așa că după masă poți merge să o admiri și să o fotografiezi.

Ziua 8  Panama City
Astăzi este ultima zi pe care o petrecem în frumoasa Panama, așa că aveți timp liber pe care să îl folosiți după bunul plac, fie că este vorba de cumpărături sau relaxare la plajă. Având în vedere că Panama City este singura metropolă din lume care are o junglă în centrul său, puteți merge în Metropolitan Natural Park pentru o incursiune în fabulosul ecosistem tropical. Un alt obiectiv care merită vizitat este Biomuseo, cel mai renumit muzeu din Panama. Cele opt galerii din interior sunt dedicate biodiversității de pe planetă și în exterior te așteaptă o grădină luxuriantă, foarte relaxantă și liniștită.

Ziua 9  Panama City - București
După mic-dejun, ne facem bagajele și plecăm la aeroport. Adios, Panama, până data viitoare!

AVANTAJE pentru turist:

 

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

 

Suplimente si excursii optionale

 Supliment de single 450 €

 Cina de Revelion 160 €/persoana (se achita la inscriere)

Cina de Revelion include:

- Masa tip buffet

- Open bar

- Orchestra Live

- Durata: 21:00 - 03:00

IMPORTANT! de stiut:

 

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.

Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.

Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.

Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;

Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide  se va plăti suplimentul de single.

 

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane ( între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de 125 €/ pers.

 

NU ESTE NECESARA VIZA:
Paşaportul în original, valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, interzis paşaport temporar.

 

Note:

Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană si va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion daca acest lucru va fi necesar.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Revelion 2020 Panama