Revelion Atena - Capitala Maslinilor | Avion | Bucuresti | 5 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Revelion Atena - Capitala Maslinilor

Acropole - Cap Sounion – Templul lui Poseidon - Croaziera in Golful Saronicos - Peloponez - Canalul Corinth - Mycene - Epidavros - Nafplio - Oracolul din Delphi

Datele de plecare

29.12 | 30.12

Orasele de plecare:

Bacau | Bals | Braila | Brasov | Bucuresti | Buzau | Cernavoda | Comarnic | Constanta | Craiova | Drobeta - Turnu Severin | Focsani | Galati | Iasi | Medgidia | Pitesti | Ploiesti | Ramnicu Valcea | Roman | Sibiu | Sinaia | Slatina | Targu Jiu | Tecuci

Durata circuitului:

5 zile

490 €

Supliment camera single - 129 €.

Loc in camera tripla - 480 €.

Copil 2 - 11,99 ani cu 2 adulti in camera fara pat suplimentar - 339 €.

Tariful INCLUDE:

4 nopti cu mic dejun la HOTEL TITANIA 4* sau HOTEL GRECOTEL PALLAS ATHENA BOUTIQUE 5* in centrul Atenei (sau similar )

Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti

Taxele de aeroport 85 € / persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

Transferul apt - htl - apt

Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic

Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole

Bonus! Asigurare medicala si STORNO indiferent de varsta

Tariful NU INCLUDE:

Cina Festiva de Revelion OPTIONALA la Europe Hall – Hotel Titania, CU VIN, BERE SI RACORITOARE- supliment: 85 € / persoana. Se rezerva si se achita la inscriere!

Cina Festiva de Revelion OPTIONALA la OLIVE Hotel Titania – restaurant la ultimul etaj, cu vedere la Acropole, numai pentru adulti, fara bauturi incluse: 140 € / persoana adult. Se rezerva si se achita la inscriere!

Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program

Biletul de intrare la Acropole: 20 € / persoana

Taxa locala (4 eur / zi / camera)

Supliment 3 cine bufet, in cadrul hotelului Titania 4*, numai pentru cei ce aleg acest hotel: 55 € / persoana

Transport intern la cerere, cu plata

Programul Turistic Detaliat

 

BUCURESTI – ATENA 

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:05 si transfer la hotel. Cazare la hotel 4* sau 5*.

Optional, Croaziera in Golful Saronicos

Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena.

ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION la Europe Hall sau Olive, ambele restaurant in cadrul hotelului TITANIA 4*. La Multi Ani 2020! 

ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Cazare la hotel 4* sau 5*in Atena.

ATENA – Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala propusa este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.

SAU

BUCURESTI – ATENA 

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer la hotel. Cazare la hotel 4*sau 5* in Atena.

ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul) cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION la Europe Hall sau Olive, in cadrul hotelului TITANIA 4*. La Multi Ani 2020! 

ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion

Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena.

ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos

Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantului Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena.

ATENA – Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare foarte devreme dimineata, in Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucureandu-se de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.

AVANTAJE pentru turist:

 

4 nopti cazare la Hotel TITANIA 4* sau GRECOTEL PALLAS ATHENA BOUTIQUE 5*, ambele in zona centrala a Atenei!

Bonus! Asigurare medicala si STORNO indiferent de varsta

Bonus! Turul panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole si asistenta in limba romana

Descriere Hotel

TITANIA 4* titania.gr sau GRECOTEL PALLAS ATHENA BOUTIQUE 5* grecotelpallasathena.com 

 

Excursii optionale - preturi informative pentru minimum 20 participanti:

        • Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 85 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.

        • Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 100 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas.

        • Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 80 €/persoana, incluzand transport auto, pranz/cina la o taverna pe malul marii si asistenta turistica.

        • Excursie Tur de Argolis in Peloponez: durata 1 zi (8h) Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Pret: 85 €/persoana. Intrarile la obiective sunt in plus aprox.12 €/persoana

Orar informativ de zbor (ore locale) pentru ambele plecari

IMPORTANT! de stiut:

 

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de 20 - 24 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii.  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Inscrierea la acest program se poate face cu pana la 16 zile inaintea plecarii, in limita locurilor disponibile.

 

Informatii utile specifice calatoriilor in Atena

Atena este cea mai mare metropola a Greciei, unul dintre cele mai vechi orase ale Europei, a carei Acropole a fost inclusa din anul in Patrimoniul Universal UNESCO.

Atena beneficiază de un transport bine pus la punct, în care se regăsesc toate mijloacele de transport: autobuze, troleibuze, tramvaie, metrou, a carei retea cu trei linii de metro, a fost construita  în anii 1990. Chiar daca nu veti circula cu metroul atenian, nu ezitati sa vizitati statiile centrale, care sunt muzee gratuite, unde sunt expuse vestigii de mii de ani, gasite pe parcursul sapaturilor.

Pentru servirea mesei, nu ocoliti restaurantele, tavernele, cafenelele si mai ales cofetariile din centrul Atenei. Sunt oaze de felurite preparate, pe cat de gustoase, pe atat de apetisante si la preturi accesibile (in euro).

Si ce poate sa fie mai inedit, ca dupa o noapte petrecuta la Buzoukia, in cartierul Plaka sau Monastiraki, dupa mai multe pahare de Ouzo, sa mananci o ciorba proaspata si aburinda de burta, la Piata de Peste de pe strada Atena si sa gusti dintr-o mare varietate de masline si portocale proaspete.

 

Trebuie sa te prezinti in Aeroport la intalnirea cu insotitorul de grup, cu 2 ore si jumatate inainte de ora anuntata a decolarii avionului! Prezentarea biletului de avion la imbarcare este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 23 kg si max. 10 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager.

Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor, intra in responsabilitatea agentiei intermediare/ a agentului care a efectuat inscrierea, orice modificare se taxeaza cu 25€/ modificare/ rezervare;

Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupa ora 14:00, iar predarea camerei la ora 12:00);

Tipul de camera se solicita de la inscriere. Atentie! Patul dublu (matrimonial) poate fi in unele hoteluri format din doua paturi de o persoana alipite. Al treilea pat poate fi in functie de dotarea fiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea.

Unii hotelierii solicita garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex.mini bar/frigider, seif, aer conditionat) daca nu este mentionat altfel. Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;

Toate unitatile de cazare,precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;

Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului. Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta decenta.

Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite fata de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.

   

  Servicii ghid/ conducator de grup:

  Agentia organizatoare asigura un conducator de grup pe perioada circuitului, vorbitor de limba romana. El va supraveghea ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in care exista elemente neconforme fata de programul cumparat, conducatorul de grup trebuie sa depuna toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.

   

  Mijloace de transport

  ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor.

  In cazul pachetelor de servicii care cuprind si transportul cu avionul (zbor de linie sau zbor charter), agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare de eventualele modificari ale orelor de plecare si de sosire. Daca transportatorul este vinovat de aceste decalaje, va acorda asistenta turistilor conform Regulamentului EC 261 din 2004 al Parlamentului European. Prima zi si ultima zi din sejur nu sunt considerate zile turistice fiind zile de transport.  

  Orele de plecare si sosire sunt informative, ele pot fi modificate de transportator cu un aviz prealabil, chiar si dupa emiterea biletului de avion.

  Prezentarea la aeroport se face la ora comunicata in programul pe zile, iar la check-in cu 2 sau 3 ore inainte de ora imbarcarii, functie de regulile companiei aeriene! Prezentarea biletului de avion este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie: 23 kg bagaj de cala si max. 10 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager. Copiii care au loc in avion au dreptul la bagaje de cala. Infantul nu are loc in avion si nu are dreptul la bagaj! Fiecare membru al familiei are dreptul la un bagaj de maxim 23 kg/piesa si nu se admite cumularea greutatii bagajelor per familie!.Excedentul de bagaj se achita direct in aeroport. Distribuirea locurilor in avion se face la check-in sau direct de catre compania aeriana, la emiterea biletului, functie de regulile de grup ale fiecarei companii aeriene.

   

  Modalitate plata

  In cazul pachetelor din oferta generala - OG, plata se va face dupa cum urmeaza:

  • 40% - se achita in 3 zile dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
  • 40% - se achita cu 30zile inaintea datei de plecare;
  • 20% - se achita cu 14zile inaintea datei de plecare

  In cazul rezervarilor last minute – LM, confirmarea serviciilor se va face doar in baza platii integrale a serviciilor;

  In cazul rezervarilor cu alte tipuri de reduceri se aplica modalitatea de plata din oferta generala

   

  Plata se poate face in lei sau in valuta la cursul de schimb  anuntat de Exim Bank din ziua platii.

   

  Politica de anulare si penalizari

  Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii si nu se incadreaza in nici una dintre clauzele acoperite de asigurare sunt urmatoarele:

  • 20% din pretul final - renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 50 zile inainte de inceperea sejururlui;
  • 50% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 49 zile – 31 zile inainte de data inceperii sejurului;
  • 80% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 30 zile – 15 zile inainte de data inceperii sejurului;
  • 100% din pretul final - renuntarea se face cu 14 zile inainte de plecare in sejur sau neprezentare;

   

  Eventuale evolutii ale pretului

  Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.

  Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea  taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.

  Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de partenerii externi sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare.

  In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.

   

  Date generale despre documentele de calatorie

  1. Asigura-te ca ai actele de identitate valabile pentru toata familia sau grupul de prieteni! Conform legislatiei in vigoare, infantii si copii pana la 14 ani calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!
  2. Tinerii casatoriti - documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile!
  3. Cetatenii romani pot intra pe teritoriul GRECIEI in baza cartii de identitate valabile sau a pasaportului national valabil pe perioada calatoriei
  1. Pasapoartele diplomatice/ de serviciu - turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti!
  2. Cetateni straini trebuie sa  intrebe personal la ambasada din Bucuresti, care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate in parte; Oferim suportul pentru detalii;
  3. Minorii care calatoresc fara parinti trebuie sa aibe un set de documente pentru a trece frontiera.
  1. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este present in deplasare;
  2. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces.
  3. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezente la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte. Sau daca divortul s-a terminat, documente doveditoare – hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort.
  4. Daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.

  Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe politiadefrontiera.ro.

   

  Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu permite turistului sa paraseasca teritoriul Romaniei sau a nu acorda intrarea pe teritoriul statului unde se face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

   

  Protectia datelor personale

  Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc.) se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.

  Inscrierea pe acest program se poate face cu pana la 14 zile inaintea plecarii, fucntie de locurile disponibile.

  Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

  Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

  Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

  Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

  Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

  Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

  Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

  Concedierea neasteptata de catre angajator.

  Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

  Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

  In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

  In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

  Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

  Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

  ► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

  ► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

  ► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

  SUPORT CLIENTI

  0729 094 904

  0754 094 904

  office@vacanterezervari.ro

  Agentie de incredere

  Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

  Oferte variate

  Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

  Flexibilitate contractuala

  Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

  Mereu deschisi

  Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

  Revelion 2020 Atena - Capitala Maslinilor