Peru | Avion | Bucuresti | 10 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Peru

Lima - Puno - Lacul Titicaca - Cusco - Valea Urubamba - Aguas Calientes - Machu Picchu

Datele de plecare

25.04

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

10 zile

2 690 €

Supliment camera single - 390 €.

Tariful INCLUDE:

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tipsuri ghizi locali incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Cusco - Bucuresti

Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;

Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri

Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 3 Pranz;

Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul

Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program

Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse

Asigurarea complexa de calatorie

Serviciu telefonic de urgente 24/7

Tariful NU INCLUDE:

Early check-in, late check-out

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 01 SOSIRE IN LIMA

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

  Ziua 02 LIMA

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 03 LIMA - PUNO

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima. Zbor intern Lima - Puno. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 04 PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane.Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

  Ziua 05 PUNO - CUSCO

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include mai multe opriri si vizite.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

  Ziua 06 CUSCO

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha. Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase. Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 07 CUSCO - VALEA SACRA - AGUAS CALIENTES

Vei face o excursie in Valea Sacra Incasa - Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco). Vei fi transferat la gara din Ollantaytambo si, mai departe, cu trenul la Aguas Calientes.

Regim mese - Mic dejun, Pranz

  Ziua 08 AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele. Vei fi transferat cu trenul din Aguas Calientes la Cusco. La sosirea in gara din Cusco vei fi transferat la hotel.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 09 PLECARE DIN CUSCO

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 10 SOSIRE IN BUCURESTI

AVANTAJE pentru turist:

 

Termene de plata:

Pentru pachetul de servicii:

› 50% la confirmarea rezervarii;

› 50% in maxim 35 de zile de la data confirmarii;

› Pentru solicitari cu mai putin de 60 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;

Note:

› Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla

› Plata se face in euro sau in lei.

› Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

› Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

› Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

 

Orar zbor

✈ Plecare Bucuresti 25.04. ora 06:55; Sosire Amsterdam 25.04. ora 08:55; KLM; durata 03:00

✈ Plecare Amsterdam 25.04. ora 12:35; Sosire Lima 25.04. ora 18:05; KLM; durata 12:30

✈ Plecare Lima 03.05. ora 19:55; Sosire Amsterdam 04.05. ora 15:20; KLM; durata 12:25

✈ Plecare Amsterdam 04.05. ora 20:55; Sosire Bucuresti 05.05. ora 00:35; KLM; durata 02:40.

Ziua 1

 

Lima

Fondat de conchistadorul Francisco Pizzaro in 1535, orasul Lima supranumit si Orasul regilor (La Ciudad de los Reyes) este situat in zona vestica a tarii la confluenta raurilor Chillon, Rimac si Lurin. Arhitectura metropolei peruane este caracterizata printr-un mix de stiluri, ilustrare perfecta a diverselor tendinte din perioadele istorice ale orasului. Centrul istoric pastreaza si astazi constructii cu balcoane din perioada viceregatului cat si din primii ani ai republicii, fapt pentru care a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1988.Cateva dintre principalele repere turistice ale capitalei peruane sunt Plaza de Armas (Plaza Mayor - centrul istoric in care se afla importante monumente printre care si o fantana din bronz, datata 1650), Catedrala (datand din 1564, este renumita pentru capela din fildes in stil baroc - La Imaculada si sarcofagul lui Francisco Pizarro - cuceritorul Perului), Manastirea San Francisco, Palatul Guvernamental, Palatul Arhiepiscopiei, Muzeul National de Arheologie, Antropologie si Istorie, Muzeul Aurului, Muzeul Larco Herrera; in contrast cu arhitectura coloniala a orasului, s-au dezvoltat noi zone rezidentiale, modernele cartiere Miraflores, Isidro, Barranco. In apropierea orasului se afla situl arheologic Huaca Pucclana (Juliana) construit din milioane de caramizi, fost sit de adorare a zeului Pachacamac.

 

Ziua 3

 

Puno

Puno se afla la 388 km distanta de Cusco in sud estul tarii, intre tarmurile Lacului Titicaca si un lant muntos ce strajuieste orasul. Infiintat in 1668 de viceregele Pedro Antonio Fernandez ca resedinta administrativa a provinciei Paucarcolla cu numele de San Juan Bautista de Puno, numele i-a fost mai tarziu schimbat in San Carlos de Puno, in onoarea regelui Carol al II-lea al Spaniei. Orasul are multe biserici si cladiri datand din perioada coloniala si este cunoscut si sub denumirea de capitala folclorica a tarii.

 

Ziua 4

 

Lacul Titicaca

Situat in zona podisurilor inalte din Anzii Cordilieri la 3.810 m altitudine (la granita dintre Peru si Bolivia), Lacul Titicaca este cel mai mare lac din America de Sud si lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine. Alimentat de circa 27 de rauri, apa provenind din precipitatii si topirea zapezilor de pe versantii muntilor, Titicaca comunica cu Lacul Poopo prin Raul Desaguadero. De lac se leaga legenda prin care se spune ca Inti - Zeul Soarelui a trimis aici pe Manco Capac si Mama Ocllo pentru a intemeia o noua civilizatie, iar locul unde Manco Capac si-a infipt bastonul de aur a fost numit Cusco. Lacul si zona inconjuratoare sunt declarate Rezervatie Nationala. Navigatia pe lac se face cu traditionalele barci din trestie totora dar si cu mici ambarcatiuni cu motor. Insulele Uros de pe Lacul Titicaca adapostesc una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, ce isi pastreaza nealterate traditiile. Cele 44 de insule plutitoare sunt construite din trestie totora, durata de viata a unei insule este 30 de ani. Insula Taquille situata in partea peruana a Lacului Titicaca ofera o priveliste deosebita asupra lacului daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.

 

Ziua 5

 

La Raya

La Raya punct de delimitare dintre Cusco si Puno este totodata si punctul de maxima altitudine de pe traseul dintre Cusco si Puno (4.355 m). Imprejurimile sunt marcate de spectaculozitatea crestelor inzapezite ale muntilor. La Raya este totodata zona de delimitare ale culturilor quechua si aymara, geografic fiind locul de unde pornesc din podisul inalt, semiarid, vaile inverzite, obarsie a multor cursuri de apa.

 

Ziua 5

 

Cusco

Situat in zona de sud est a tarii la 3.300 m altitudine, orasul peruan este capitala Provinciei Cusco si fosta capitala a Imperiului Incas. Inclus pe Lista de Patrimoniu UNESCO in 1983, Cusco, descoperit in 1533 de catre conchistadorii spanioli este transformat de acestia in oras colonial prin construirea de biserici, cladiri administratative si de locuit, universitate si o impunatoare catedrala, ridicate pe vechile ruine incase. Denumirea actuala a orasului apare incepand cu secolul al XVII-lea, fiind o interpretare fonetica de catre spanioli a denumirii qosqo (din limba quechua).Importante zone de interes turistic in Cusco: Plaza de Armas, Catedrala, cartierul San Blas; la mica distanta de oras se afla Koricancha - Templul Soarelui, Puca Pucara - fortificatie cu apeducte si izvoare termale, Tambomachay - celebrele bai incase, Sacsayhuaman - fortareata militara incasa.

 

Ziua 7

 

Valea Urubamba

Valea raului Urubamba (Valea Sacra Incasa) este pozitionata intre localitatiile Pisac si Ollantaytambo. Pe intreaga vale se pot vedea mai multe situri incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului - Quito si cea din Chile - Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).

 

Ziua 8

 

Machu Picchu

La 2.430 m altitudine, enigmaticul Machu Picchu domina de mai bine de cinci veacuri ingusta si adanca vale a Raului Urubamba. Inaltat in 1450 de suveranul incas Pachacuti, Machu Picchu a fost abandonat de locuitorii sai in 1572, uitat si redescoperit in 1911 de istoricul Hiram Bingham (Hiram Bingham III, 1875 - 1956, istoric specializat in istoria Americii de Sud, explorator, arheolog amator, scriitor, profesor universitar la Harvard si Princeton si apoi lector la Yale, fost guvernator si senator al SUA).

Natural delimitata, cetatea nu este vizibila de la baza muntilor; structural constructiile sunt in forma de patrulater, fara despartituri interioare si au in general un singur etaj.Citadela conceputa ca un labirint urban inexpugnabil, cuprinde amenajari complementare: cai de acces, piete, fortificatii, bazine pentru apa, conducte, locuinte si un sofisticat sistem de terase destinat culturilor agricole. Aici se pastreaza perfect conservate multe elemente ale arhitecturii si culturii incase; in 1983 Machu Picchu a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO.

Cetatea este structurata in trei zone:

-Zona Sacra (zona principala a cetatii), in care se afla si cele mai importante atractii: Intihuatana (ceasul solar incas), Templul celor trei ferestre (unde soarele patrunde prin ferestrele trapezoidale pentru a lumina piata sacra), Templul Soarelui (dedicat zeului Inti - Zeul Soare), Templul Condorului in care se afla o piatra uriasa taiata in forma de condor;

-Zona Regala in care intr-un sir de case cu ziduri rosiatice locuiau Amautas - persoanele intelepte, iar in incaperile de forma trapezoidala din apropiere locuiau Nustas - printesele;

-Zona Rezidentiala unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de hrana.

IMPORTANT! de stiut:

 

Viza turistica in Peru nu este necesara. 

Termene si conditii pentru circuitele de grup

Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Agentia nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Agentia nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa agentiei sumele generate de aceasta situatie.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

Reguli de securitate in aeroporturi

Pentru a va proteja impotriva noilor amenintari cu explozibili lichizi, Uniunea Europeana (UE) a adoptat o serie de reguli si masuri, care restrictioneaza cantitatea de lichide pe care le puteti trece prin punctele de control de securitate. Aceste reguli se aplica pentru toti pasagerii care pleaca de pe aeroporturi din UE indiferent de destinatia acestora, insa se practica pe o scara din ce in ce mai larga si pe alte aeroporturi dinafara UE. Aceasta inseamna ca la punctele de control de securitate se vor face verificari legate de substantele lichide pe care doriti sa le transportati, insa si pentru alte obiecte interzise. Totusi, noile reguli nu limiteaza cantitatea de lichide pe care le puteti cumpara din magazinele duty-free sau de la bordul aeronavelor operate de o companie aeriana din UE. Noile reguli au intrat in vigoare la 6 noiembrie 2006 pe toate aeroporturile din UE, Norvegia, Islanda si Elvetia si sunt valabile pana la alte modificari.

Este permis sa luati in bagajul de mana doar cantitati mici de lichide de uz personal, care trebuie sa fie amabalate in recipiente individuale de maximum 100 mililitri fiecare. Toate aceste recipiente vor fi depozitate lejer intr-un ambalaj din material plastic transparent, care se poate resigila, avand un volum maxim de 1 litru per pasager. La aeroport, pentru a facilita controlul de securitate, trebuie sa prezentati separat pentru examinare toate lichidele pe care le aveti, trebuie sa dezbracati jacheta sau haina in punctele de control, sa scoateti laptop-ul si alte echipamente electronice din bagajul de mana. Toate acestea vor fi scanate separat. Lichidele care intra in discutie includ: apa si alte bauturi, supe, siropuri, creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri, spray-uri, gel de par si de baie, spuma de barbierit, recipiente sub presiune, pasta de dinti, rimel, mixturi, precum si alte produse de aceeasi consistenta.

Este permis: sa impachetati lichide in bagajele de cala (noile reguli se aplica doar pentru bagajele de mana), puteti avea in bagajul de mana medicamente sub forma de lichid, gel, aerosoli, insulina si substante pentru dieta (este necesara recomandarea scrisa a medicului), inclusiv hrana pentru copii (lapte sau suc), in cantitatea necesara pe durata calatoriei. Este permis sa cumparati lichide, cum ar fi bauturi sau parfumuri, fie din zona duty-free de dupa controlul de securitate, fie de la bordul aeronavelor doar daca aestea sunt ambalate in pungi resigilabile din plastic transparent. (nu trebuie desigilate pana la destinatie, altfel pot fi confiscate). In plus punga va trebui sa contina si dovada achizitionarii respectivului produs. In cazul in care sunteti in tranzit, este important sa nu deschideti ambalajul inainte de ultimul control de securitate. Sunteti rugati sa cooperati cu personalul companiei aeriene, dar si cu personalul responsabil cu securitatea din cadrul aeroportului.

Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic

Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);

Copie dupa cartea de identitate;

Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);

Numar de telefon valabil;

Adresa e-mail;

Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).

Termene si conditii de plata

Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:

Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;

Pentru serviciile la sol: 30% la confirmarea rezervarii; 70% cu 45 de zile inainte de plecare;

Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;

Plata se poate face in Euro sau in Lei.

Conditii de anulare si penalitati

Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Peru