Marele tur al Portugaliei | Avion | Bucuresti | 8 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Marele tur al Portugaliei

SintraCabo da RocaCascaisEstorilObidosNazareCoimbra – Conimbriga – PortoBragaBatalhaFatima – Abrantes – Castelo de Vide – Marvao – Estremoz – EvoraLisabona

Datele de plecare

25.04 | 08.09 | 01.12

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

8 zile

799 €

Taxe de aeroport si de serviciu - 199 €.

Supliment camera single - 289 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 499 €.

Tariful INCLUDE:

Bilete de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania Tap Portugal;

Transferurile cu autocarul intre aeroport - hotel - aeroport;

2 nopti cazare in  Lisabona cu mic dejun la hotel de 3*;

1 noapte cazare in zona Coimbra cu mic dejun la hotel de 4*;

2 nopti cazare in  zona Porto cu mic dejun la hotel de 3*;

1 noapte cazare in  Fatima cu mic dejun la hotel de 3*;

1 noapte cazare in  zona Evora cu mic dejun la hotel de 3*;

Transport cu autocar/microbuz categoria locala pentru realizarea programului turistic;

Degustare de vinuri in Porto;

Asistenta turistica in limba romana – Ghid roman.

Tariful NU INCLUDE:

Taxele de aeroport, bagaj de cala, bagaj de mana si taxa de serviciu  - 199 euro/persoana;

Asigurarea medicala si asigurarea STORNO;

Bilete de intrare la obiectivele turistice;

Excursiile optionale;

Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 1 eur de persoana/zi;

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – Lisabona 

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 04:35 cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Lisabona, compania Tap Portugal, decolare la ora 06:35. Sosire in Lisabona in jurul orei 09:10. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Tur panoramic de oras: vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem, cu Turnul Belem si  Manastirea Sf Ieronim. Vom trece apoi prin cele mai importante piete ale orasului, Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Cazare in Lisabona.

 

Ziua 2. LisabonaSintraCabo da RocaCascais & Estoril

Mic dejn. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, excursie optionala la Sintra -  fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul Pena, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Excursia continua la Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. Cazare in Lisabona.

 

Ziua 3. LisabonaObidosNazareCoimbra 

Mic dejun. Excursie la Nazare si Obidos. Vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare, sat pescaresc renumit pentru fustele suprapuse ale localnicelor. Transfer si cazare in zona Coimbra.

 

Ziua 4. Coimbra – Ruinele Romane Conimbriga – Porto 

Mic dejun. In Coimbra - prima capitala a Portugaliei, vom vizita Universitatea si Catredala din Coimbra

Vom face apoi o excursie la Ruinele Romane din Conimbriga, la 16 km de orasul Coimbra.

Dupa vizita continuam drumul catre Porto, unde vom face turul de oras ce va include Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Transfer si cazare la hotelul din zona Porto.

 

Ziua 5. PortoBraga  

Mic dejun. Excursie optionala la Braga, oras situat in nord-vestul Portugaliei, pe raului Cavado. Braga este unul din cele mai vechi orase din Europa, fiind infiintat in timpul dominatiei romane, sub numele de Bracara Augusta. In Braga vizitam Catedrala si vom urca pe dealul Santa Luiza, unde vom putea imortaliza panorama asupra orasului si a portului. Intoarcere si cazare in zona Porto. 

 

Ziua 6. PortoBatalhaFatima  

Mic dejun. Circuitul continua catre Batalha, unde vizitam cea mai frumoasă constructie sacrala gotica din Portugalia, manastirea Batalha. Vom incheia ziua in Fatima,  unde vizitam Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Cazare in Fatima.  

 

Ziua 7.  FatimaAbrantes – Marvao – Estremoz – Evora

Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Castelo de Vide cu un scurt popas in, traversand raul Tejo. Continuam drumul catre orasul Marvao cu oprire pentru vizita unul dintre “satele albe ale Portugaliei”.

Urmatoarea oprire va fi  in Estremoz, oras in care se gaseste un superb castel medieval. Continuam catre Evora, unde vom face si un scurttur de oras: Templul Roman, Catedrala, scuarul Giraldo si Biserica Sf. Francis. Cazare in Evora.

 

Ziua 8. EvoraLisabona – Bucuresti  

Mic dejun. Dupa pauza de pranz, transfer catre Lisabona unde, pana la ora transferului catre aeroport, va puteti bucura de timp liber pentru cumparaturi sau vizite impreuna cu insotitorul de grup la Oceanarium. Zborul de retur este  programat la ora 23:50, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 05:50.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif 799 euro/persoana

Supliment single: 289 euro; Copil < 12 ani: 499 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

Hoteluri

Hotel Avenida Park 3*, Av. Sidónio Pais 6, 1050-214 Lisboa, sau similar;

Garça Real Hotel & SPA 4*, Rua José Laranjeiro Lopes de Almeida Estrada, R. Dr. Uriel Salvador, 3140-166 sau similar;

Star Inn Porto,Rua Senhora Do Porto 930 - 4250-452, Porto, sau similar;

Consolata Hotel 3*, R. Francisco Marto 52, 2495-448 Fátima, sau similar

Hotel ibis Evora 3*, Rua de Viana 18, Quinta da Tapada Urbanizacao, 7000-968 Évora, sau similar;

 

Excursii optionale:

Sintra - 69 €/adult, 49 €/copil 2-12 ani include: transport autocar, intrari , asistenta turistica in limba romana

Braga - 69 €/adult, 49 €/copil 2-12 ani, include: transport autocar, bilet telecabina, intrare la obiective, asistenta turistica in limba romana

 

Orar de zbor informartiv Compania Tap Portugal

Bucuresti - Lisabona: 06:35 – 09:10

Lisabona - Bucuresti: 23:50 – 05:50 (+1)

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

IMPORTANT! de stiut:

 

Grup minim 25 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate. Sursa -  Mae.ro.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

IMPORTANT! In Portugalia, soferul poate conduce maximum 9 ore, iar dupa 4 ore trebuie sa faca o pauza de minim 45 de minute.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Marele tur al Portugaliei