Marele Tur al Frantei - De la Coasta de Azur la Atlantic | Avion | Bucuresti | 10 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Marele Tur al Frantei - De la Coasta de Azur la Atlantic

Milano - Monaco - Nisa - Cannes - Marsilia - Avignon - Nimes - Montpellier - Carcassonne - Toulouse - Lourdex - Bordeaux - La Rochelle - Nantes - Rennes - Mont Saint Michel - Caen - Deauville - Ronen - Paris - Valea Loirei

Datele de plecare

03.06

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

10 zile

585 €

Supliment camera single - 250 €.

Tariful INCLUDE:

bilete de avion București – Milano și Paris – București;

bagaj de mână de 10 kg;

transport minibus / midiautocar / autocar local pe toată durata circuitului;

vizitele din program;

9 cazări cu mic dejun hotel 3* – camere duble

ghid de turism.

Tariful NU INCLUDE:

intrările la obiectivele turistice:

supliment cameră single 250 Euro;

excursiile menționate ca opționale: Fointanbleau – 35 Euro; croazieră pe Sena – 25 Euro; Valea Loirei – 45 Euro (tarifele sunt valabile pentru plata la fața locului și includ intrările la obiectivele turistice; tarifele menționate includ transport și ghid; pentru plata la agenție se aplică o reducere de 10%);

taxe de aeroport 95 Euro;

bagajul de cală;

asigurare medicală de călătorie (aprox. 35 lei).

Programul Turistic Detaliat

Ziua 1: BUCUREȘTI – MILANO – MONACO – NISA (350 KM)

Dimineața întâlnire la aeroport și îmbarcare pe cursa de Milano / Bergamo. Sosim în Italia și după un scurt tur al capitalei Lombardiei ne îndreptăm spre Principatul de Monaco – Catedrala, Palatul Princiar, Muzeul Oceanografic și vestitul Casino reprezintă câteva din atracții. Următoarea oprire ne dezvaluie frumusețea bijuteriei Rivierei Franceze – Nisa. Seara cazare zona Cannes, hotel 3*.

Ziua 2: CANNES – MARSILIA – AVIGNON (237 KM)

Mic dejun. Traversăm Cannes – orașul filmului și la prânz sosim în vestitul port Marsilia: Basilica Notre Dame de la Garde, Palatul Longchamp și zona Vieux Port. Continuam cu Aix en Provance – Catedrala, Place de l`Hotel de Ville, Place Richelme și Capitala Papilor – Avignon. Seara cazare hotel 3*.

Ziua 3: AVIGNON – NIMES – MONTPELLIER – CARCASSONNE – TOULOUSE  (330 KM)

Mic dejun. Ne începem ziua cu un popas la Nimes – “Roma franceză”, continuam cu Montpellier cu a sa Place de la Comedie, construită în anul 1755 și vechiul oraș medieval Carcassonne – cetatea fortificată a fost înscrisă în patrimonial mondial UNESCO în anul 1997. Seara ne cazăm în hotel 3* în zona Toulouse.

Ziua 4: TOULOUSE – LOURDES – BORDEAUX (426 KM)

Mic dejun. Dimineața vizităm Basilica Saint Semin – cel mai mare edificiu romanic din Europa și ne îndreptăm spre Lourdes – vestitul loc de pelerinaj ce atrage milioane de vizitatori anual. Seara sosim la Bordeaux, cazare hotel 3*.

Ziua 5: BORDEAUX – LA ROCHELLE – NANTES – RENNES (462 KM)

Mic dejun. Vizităm capitala vinului și a sa catedrală Saint Andre și continuăm traseul spre vestul Franței cu opriri și vizite în portul istoric La Rochelle, în orașul vestitului Edict – la Nantes și în Capitala Bretaniei – Rennes. Seara cazare hotel 3*.

Ziua 6: RENNES – MONT ST. MICHEL – CAEN (213 KM)

Mic dejun. Astăzi ne începem ziua cu un loc de o frumusețe aproape ireală – Mont St. Michel. Dupa ce vizităm a doua mare atracție a Franței după Turnul Eiffel ne îndreptăm spre plajele debarcării și încheiem ziua la Caen, hotel 3*.

Ziua 7: CAEN – DEAUVILLE – RONEN – PARIS (238 KM)

Mic dejun. Ne delectăm cu o dimineață pe malurile Atlanticului în pitoreasca stațiune de litoral Deauville, continuăm cu cel mai mare port fluvial francez Ronen pentru a ajunge seara la Paris – tur panoramic: Catedrala Notre Dame, Muzeul Luvru, Opera, Turnul Eiffel. Seara cazare hotel 3*.

Ziua 8: PARIS

Mic dejun. Timp liber în Paris sau opțional vizită la Castelul Fointanbleau. După-amiază vizită la Sacre Coeur, romanticul cartier Montmartre – timp liber pentru cumpărături și opțional croazieră pe Sena. Cazare hotel 3*.

Ziua 9: PARIS – VALEA LOIREI

Mic dejun. Timp liber în Paris sau opțional Castele din Valea Loirei (3 castele: Chenonceau, Chambord, Blois). Cazare hotel 3*.

Ziua 10: PARIS – BUCUREȘTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Paris – București. Sosire în București în jurul prânzului.

AVANTAJE pentru turist:

Excursiile menționate ca opționale:

Fointanbleau – 35 Euro;

croazieră pe Sena – 25 Euro;

Valea Loirei – 45 Euro

(tarifele sunt valabile pentru plata la fața locului și includ intrările la obiectivele turistice; tarifele menționate includ transport și ghid; pentru plata la agenție se aplică o reducere de 10%);

IMPORTANT! de stiut:

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.

Transportul este asigurat cu minibus / midiautocar / autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.

Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta / contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 

Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.

Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.

Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.

Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Reduceri si conditii de inscriere:

Pentru inscrierile la programele AUTOCAR se achita un avans de 50 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.

Pentru inscrierile la programele AVION se achita un avans de 100 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.

Turistii fideli beneficiaza de o reducere de 5% la TARIFUL STANDARD al pachetelor turistice AUTOCAR / AVION (fidel = minim UN CIRCUIT AUTOCAR / AVION sau CITY BREAK CU GHID cu Agentia de Turism Organizatoare).

Pentru inscrieri Early Booking turistii beneficiaza de o reducere de 5% la tariful standard al pachetelor turistice AUTOCAR / AVION. (termenul Early Booking este stabilit pentru fiecare program turistic, in functie de data de plecare)

Reducerile pentru turistii fideli si Early Booking SE CUMULEAZA.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Marele Tur al Frantei - De la Coasta de Azur la Atlantic