Marele tur al Chinei | Avion | Bucuresti | 9 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Marele tur al Chinei

Beijing – X’Ian – Shanghai

Datele de plecare

28.05 | 20.08

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

9 zile

1 299 €

Servicii la sol - 599 €.

Supliment camera single - 279 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 799 €.

Tariful INCLUDE:

Bilete de avion Bucuresti – BeijingShanghai – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala Compania Qatar Airways;

Bilet de avion, zbor domestic, X’Ian – Shanghai, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;

Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);

3 nopti de cazare in Beijing la hotel de 3*;

1 noapte de cazare in X’Ian la hotel de 3*;

1 noapte cazare in cuseta de dormit cu 4 paturi pe ruta X’Ian - Shanghai;

2 nopti de cazare in Shanghai la hotel de 3*;

Ghid local pe tot parcursul programului turistic;

Asistenta turística in limba romana -  Ghid roman;

Tariful NU INCLUDE:

Servicii la sol –  599 euro / persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: mesele prevazute in cadrul itinerariului la restaurante locale si mic dejun la hotel; tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar si intrarile la obiectivele turistice; transferuri  aeroport – hotel – aeroport;

Excursiile optionale;

Asigurarea storno (optional);

Asigurarea medicala obligatorie, aproximativ 10 Euro / persoana (tariful creste dupa varsta de 65 de ani);

Taxa de viza cosulara, taxa centrului de viza, taxa procesare documente: 99 euro / persoana si poate suferi modificari pana la depunerea actelor;

Taxa de oras, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro / persoana / zi;

Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 3 eur de persoana / zi pentru sofer si ghid;

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – AmsterdamBeijing

Ora  06:35 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 08:35 pentru zborul KLM cu destinatia Beijing, vom avea zbor cu escala in Amsterdam . Se calatoreste in timpul noptii.

 

Ziua 2. Beijing

06:15 sosire in Beijing, capitala Republicii Populare Chineze, cu peste 17 milioane de locuitori, fiind totodata una dintre cele mai poluate metropole. Beijing este situat in nord-estul Chinei, de altfel, numele sau Inseamna "Capitala Nordului". Continuam cu vizita la Templul Cerului - locul unde veneau imparatii  sa multumeasca pentru recoltele bune. Transfer la hotel pentru odihna dupa un zbor lung.  Cazare si cina.

 

Ziua 3. Beijing (Piata Tian'anmen & Orasul Interzis)

Mic dejun Mic dejun. Preluare de la hotel. Prima vizita in Piata Tian'anmen, unde sunt tinute  cele mai importante ceremonii nationale, inconjurata de multe cladiri istorice, cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand  a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. 

Continuam cu cel mai mare palat imperial din China din timpul Dinastiei Ming si Qing, cu o istorie de aproximativ 600 de ani. In interiorul palatului imperial vom explora fascinantele sale sali si pavilioane cu acoperisuri de aur si pereti rosii. Dupa ce vom iesi din Orasul Interzis, vom pleca catre o alta atractie, Jingshan Park.  Intoarcere la hotel. Cazare, pranz si cina in Beijing. Cazare, mesele de pranz si cina sunt incluse.  Excursie optionala Acrobatic Show. 

 

Ziua 4. Beijing  (Marele Zid Chinezesc – Mormantul Ming – Drumul Sacru)

Mic dejun. Astazi vom  face o excursie la Marele Zid Chinezesc, unde ne vom delecta cu cele mai mai frumoase vederi din Beijing.  Pentru ziua de azi va rugam sa va pregatiti pantofi comozi deoarece vom urrca treptele Marelui Zid (putem alege si varianta urcarii cu telecabina). Este considerat una dintre cele 7 Minunii din lume, accest monument sigur va va impresiona. La amiaza vom vizita Mormantul Ming- ce cuprinde 13 morminte Imperiale din dinastia Ming si Drumul Sacru - locul unde vom descoperi: statui monolitice din marmura, reprezentand oameni si diferite animale reale sau mitologice in diferite pozitii si cu diferite semnificatii ce au fost construite cu peste 500 de ani in urma. Intoarcere la hotel. Cazare in Beijing.

 

Ziua 5. Beijing – X’Ian

Mic dejun. Dis de dimineata vom vizita - Palatul de Vara , cea mai mare gradina imperiala din China. Vom vizita Lacul Kunming (optional putem alege sa facem si o croaziera pe lac) si Dealul Longivitatii.  Transfer la Hutong.  In cursul serii vom fi transferati in gara si vom calatori cu trenul catre X’Ian. Cazare in cusete de dormit cu 4 paturi. Pranz si cina in Beijing.

 

Ziua 6. X’Ian(Soldatii de Teracota – Turnul Bell)

Sosire matinala in gara din X’Ian. Vom fi preluati din gara si prima vizita va fi la Soldatii de Teracota- armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang, una dintre cele mai mari descoperiri arheologice din secolul XX. Razboinicii reprezinta diferite personaje cu diferite actiuni si expresii. Continuam cu vizita la Tunul Bell – emblema orasului X’Ian  si Pagoda Gastii Salbatice- cladire remarcabila in X’Ian.   Excursie optionala la Thang Dinasty Show. Intoarcere la hotel. Cazare, pranz si cina in X’Ian.

 

Ziua 7. X’Ian – Shanghai

Mic dejun. Vom incepe cu prima vizita la  X’Ian Wall si Shaanxi - Muzeul de istorie, unde puteti afla mai multe despre istoria orasului  Xian prin relicve culturale si  picturi murale din perioada Dinastiei Qing.

Vom ajunge la Zidurile Orasului Vechi, din timpul Dinastiei Ming, puteti merge prin orasul vechi, prin vechiul zid. Transfer la aeroport pentru zborul catre Shanghai. Sosire in Shanghai. Cazare si cina in Shanghai.

 

Ziua 8. Shanghai

Mic dejun. Vizita la Templul de Jad Buddha, avand o istorie de peste o suta de ani. Apoi Gradina Yu, celebra gradina  din  sudul Chinei, vizitarea  Gradinii Yuyuan,  decorata cu peste 30 de pavilioane, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Vom ajunge si la: Nanjing Road, The Bund si la vechile stradute din Shanghai.

Excursie optionala la Turnul Perlei (Oriental Pearl TV Tower).  Cazare si cina in Shanghai.

 

Ziua 9. Shanghai – Amsterdam – Bucuresti

Mic dejun. Transfer  la aeroport pentru zborul catre Bucuresti cu escala la Amsterdam. Decolare din Shanghai la ora 12:15 aterizare in Amsterdam la ora 18:00, decolare din Amasterdam la ora 20:00, aterizare  la Bucuresti la ora 23:45.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif: 1299 euro/persoana(taxe aeroport incluse) + Servicii la sol –  599 euro/persoana

Supliment camera single: 279  euro; Copil <12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

Orar de zbor informartiv, compania QATAR AIRWAYS:

Bucuresti –Doha: 12:55 – 17:50/ DohaBeijing:  01:55 – 14:55 (+1)

Shanghai  – Doha: 00:20 – 04:40 / Doha– Bucuresti : 06:50 – 11:55

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

 

Hoteluri:

Shanghai: Shanghai The Holiday Inn Express Zhabei, No.1738 ZhongXing Road, Shanghai, China-sau similar;

X’Ian: Xian City Hotel, No. 70 Nan Da Jie, Xi'an Xian, China-sau similar;

Beijing: Beijing Traditional View Hotel, 33 Ju'er Hutong, Jiaodaokou South Street, Dongcheng District,Beijing, China-sau similar;

 

Excursii optionale:

Acrobatic Show 55 € /adult; 38 € /copil,  include: transport cu autocar local, ghid local, biletele de intrare si taxele locale.

Thang Dinasty Show 65 € /adult, 49 € /copil,   include: transport cu autocar local, ghid local, biletele de intrare si taxele locale.

Turnul Perlei (Oriental Pearl TV Tower)  38 € /adult, 29 € /copil,   include: transport cu autocar local, ghid local, biletele de intrare si taxele locale.

IMPORTANT! de stiut:

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

 -2 fotografii (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari, pe fundal de culoare alba).

- 1 fotografie in format digital JPG (obligatoriu); nu mai mica de 50 kb; fundalul ALB OBLIGATORIU.

- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere.

- daca ati mai calatorit în China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China (daca v-ati schimbat numele intre timp, este necesar sa aveti si un act care sa ateste acest lucru).

- adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.

- in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.

- dacă un aplicant are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu unul dintre parinti sau cu ambii parinti trebuie prezentat si certificatul de nastere (copie și original). Daca un aplicant care are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu o alta persoana (in afara de parinti) este nevoie de o imputernicire.

- copie dupa cartea de identitate.

- telefon de contact (indicat telefonul mobil) si nume complet al unei rude care ramane in tara.

- asigurare medicala pe toata perioada calatoriei.

Termen limita de obtinere a vizei: minim 2 saptamani inainte de data plecarii. Este necesara prezentarea in persoana la centrul de vize in vederea amprentarii. Dupa procedura de amprentare, pentru calatoriile viitoare in China nu mai este nevoie de prezenta personala la centrul de vize pentru o perioada de 5 ani.

Grup minim 20 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Marele tur al Chinei