Maramures si Bucovina | Autocar | Bacau | 3 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AUTOCARUL

Maramureș și Bucovina

Bacau – Piatra Neamt – Bicaz – Poiana Teiului – Brosteni – Vatra Dornei – Iacobeni – Borsa – Moisei – Viseul De Sus – Sighetu Marmatiei – Sapanta – Vadu Izei – Barsana – Sacel – Borsa – Carlibaba – Ciocanesti – Iacobeni – Vatra Dornei – Cimpulung Moldovenesc – Manastirea Voronet – Gura Humorului – Manastirea Humorului – Falticeni – Motca – Hanu Ancutei – Roman – Bacau

Datele de plecare

05.07

Orasele de plecare:

Bacau

Durata circuitului:

3 zile

450 Lei

Tariful INCLUDE:

Transport cu autocar licentiat, 48 locuri pentru turisti

2 nopti cazare cu mic dejun, in statiunea Borsa, Hotel 2 stele CERBUL sau similar (camere duble/triple cu grup sanitar si dus propriu)

Pranz in 06.07.2019 in Sighetul Marmatiei (Pensiunea Flamingo)

Ghid insotitor din partea agentiei

Tariful NU INCLUDE:

Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea

Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse

Cina in 05.07 si 06.07 (100 lei/pers.)
Grup minim: 40 platitori (pentru mai putini platitori tariful se recalculeaza)

Programul Turistic Detaliat

TRASEU: Bacau – Piatra Neamt – Bicaz – Poiana Teiului – Brosteni – Vatra Dornei – Iacobeni – Borsa – Moisei – Viseul De Sus – Sighetu Marmatiei – Sapanta – Vadu Izei – Barsana – Sacel – Borsa – Carlibaba – Ciocanesti – Iacobeni – Vatra Dornei – Cimpulung Moldovenesc – Manastirea Voronet – Gura Humorului – Manastirea Humorului – Falticeni – Motca – Hanu Ancutei – Roman – Bacau

Ziua 1 | Bacau (Onesti) – Piatra Neamt – Bicaz – Poiana Teiului – Brosteni – Vatra Dornei – Iacobeni – Borsa

Obiective turistice propuse:

 Piatra Neamt: Curtea si Biserica Domneasca, Turnul Clopotnitei, Parcul zoologic

 Manastirea Bistrita

 Bicaz: Lacul de Acumulare Izvorul Muntelui, Barajul Bicaz

Cazare hotel statiunea Borsa.

Ziua 2 | Borsa – Moisei – Viseul de Sus – Sighetu Marmatiei – Sapanta –Vadu Izei – Barsana – Borsa

Obiective turistice propuse:

 Borsa: statiune de odihna, partii de schi - Runc - Stiol - Cascada Cailor

 Sighetu Marmatiei: Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei - Inchisoarea, Muzeul Satului

 Muzeul de Etnografie - Muzeul Maramuresului

 Sapanta: Cimitirul Vesel

 Barsana: Manastirea Barsana, Biserica din lemn

 pranz in Sighetul Marmatiei, Pensiunea Flamingo

Cazare hotel statiunea Borsa.

Ziua 3 | Borsa – Carlibaba – Ciocanesti – Iacobeni – Vatra Dornei – Cimpulung Moldovenesc – Manastirea Voronet – Gura Humorului – Manastirea Humorului – Falticeni – Motca – Hanu Ancutei – Roman – Bacau (Onesti)

Obiective turistice propuse:

 Vatra Dornei - statiune balneoclimaterica, Parcul statiunii - rezervatie dendrologica, ascensiune pe Dealul Negru cu telescaunul – optional

 Cimpulung Moldovenesc: Muzeul Arta Lemnului, Muzeul Lingurilor de Lemn

 Manastirea Voronet

 Gura Humorului: Muzeul Obiceiurilor Populare

 Manastirea Humor

 Hanu Ancutei

AVANTAJE pentru turist:

Perioada:

05.07-07.07

(2 nopti / 3 zile)

Plecare din Bacău

450 Lei/pers.

Loc in dubla/tripla

SE ACCEPTA VOUCHERE DE VACANTA

Grup minim: 40 platitori (pentru mai putini platitori tariful se recalculeaza)

CONDIȚII FINANCIARE

TERMENE DE PLATĂ - OFERTA STANDARD:

-30% din prețul pachetului turistic în 2 zile de la înscriere sau emitere factură;

-30% din prețul pachetului turistic cu minim 30 zile înaintea plecării;

-40% din prețul pachetului turistic cu minim 15 zile înaintea plecării.

***Procentul aferent primei plăți sa va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 15 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectării termenelor de plată, agentia organizatoare își rezervă dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalităților din contract.

CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI

- 30% din preţul pachetului de servicii, renunțare cu până la 30 zile înaintea plecării;

- 60% din preţul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile înaintea plecării;

- 100% din preţul pachetului de servicii, renuntare într-un interval mai mic sau egal cu 16 zile înaintea plecării.

IMPORTANT! de stiut:

1. Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

2. Este responsabilitatea turistului sa se asigure ca detine toate documentele de calatorie necesare intrarii, tranzitarii sau stationarii pe teritoriul unei tari straine cum ar fi pasaport / carte de identitate, vize, adeverinta medicala.

3. Turistii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

4. Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră. In declaratia notariala se specifica si perioada excursiei. Nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte. Detalii pe politiadefrontiera.ro.

5. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.

6. Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale, ce nu depund de agentie

7. Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

8. Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup. În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

9. Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi. Nu se acorda reduceri pentru al treilea adult in camera.

10. Tariful pentru excursiile opţionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului. In pretul excursiei nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel.

11. Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

12. Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, conform diagrama de imbarcare;

13. Grup minim 30 de persoane platitoare. Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.

14. Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie asigurare medicala pentru calatorii in strainatate si/sau asigurarea facultativa storno, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

15. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Maramures si Bucovina