Istanbul | Avion | Cluj Napoca | 5 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Istanbul

Turcia

Datele de plecare

30.05

Orasele de plecare:

Cluj Napoca

Durata circuitului:

5 zile

320 €

Tariful INCLUDE:

Taxe aeroport

Biletul de avion CLJ - IST - CLJ - cu compania aeriană TURKISH AIRLINES

Cazarea: 4 nopţi la hotel de 4* - mic dejun

Ghid vorbitor de limbă română

Transportul cu autocar modern pe tot parcursul city-break-ului

Tariful NU INCLUDE:

Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice şi pentru ghizii acestora

Asigurarea medicală (contravaloare 43 lei / adult), asigurare STORNO și medicală (contravaloare 79 lei / adult)

Supliment cameră single (100€ / 4 nopți / persoană )

Supliment demipensiune 60 € / 4 nopți / persoană;

Programul Turistic Detaliat

Ziua 1: Întâlnire în Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj-Napoca în data de 30 mai la ora 18:50 . Zbor spre Istanbul.  Sosire în Istanbul la ora 22:25. Transfer la hotel. Cazare la hotel în Istanbul.

Ziua 2: Mic dejun. Începem vizita în centrul istoric al orașului cu Obeliscul Egiptean (cel mai vechi monument din Istanbul) adus din orașul Karnak, provincia egipteană Luxor, de către împăratul roman Theodosius I (379-395 d.Hr.), Hipodromul, apoi cu Basilica Cisterna, construită în secol IV și transformată într-o uriașă cisternă cu apă, menită să alimenteze Palatul sultanilor – Topkapi – reședința sultanilor și centrul administrativ al Imperiului Otoman, vreme de aproximativ 400 de ani, precum și o sursă importantă de legende privind viața din harem.Timp liber pentru cumpărături în Marele Bazar. Cazare la același hotel în Istanbul.

Ziua 3: Mic dejun. Mergem în vizită la Hagia Sofia – triumful creștinismului, dar și simbol al Bizanțului și continuăm cu Moscheea Albastră – cea mai mare moschee din Istanbul, fiind și singura cu 6 minarete din oraș. Vizităm și Moscheea lui Suleyman, care din punct de vedere arhitectural este considerată nu cea mai mare, dar și cea mai frumoasă moschee din oraș și, de bună seamă, cel mai mare succes al arhitectului Sinan. Timp liber. Cazare la același hotel în Istanbul.

Ziua 4: Mic dejun. Dimineața, deplasare la Palatul Dolmabahce – construit pe locul unui vechi port, pe malul strâmtorii Bosfor, fiind reședința imperială a sultanilor otomani până la căderea și destrămarea Imperiului Otoman. Aici a locuit primul președinte al Republicii Turcia, Mustafa Kemal Ataturk. Este de asemenea denumit și “Versailles-ul Orientului”. Timp liber. Cazare la același hotel în Istanbul.

Ziua 5: Transfer la aeroport și îmbarcare pentru zborul spre Cluj Napoca de la ora 06:40. Sosire în țară la 08:10.

AVANTAJE pentru turist:

EARLY BOOKING 320 €*  Persoana / 5 zile

*TARIF EARLY BOOKING VALABIL PENTRU REZERVARI PANA LA DATA DE 28.02

Tarif standard: 350 € / persoană / loc în cameră dublă sau triplă

Orar de zbor:

TUR: TK1348 / 30 MAI / CLUJ NAPOCA 20:50 - ISTANBUL 22:25

RETUR: TK1047 / 3 IUNIE / ISTANBUL 06:40 - CLUJ NAPOCA 08:10

IMPORTANT! de stiut:

Agenţia îşi  rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programului în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali.

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării,

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Locurile din autocar se aloca turistilor in ordinea inscrierii acestora si nu se acorda locuri preferentiala decat in cazuri medicale speciale.

Acest grup este organizat cu scop turistic, de vizitare si informare a turistilor cu privire la toate obiectivele notate in program, motiv pentru care ghidul are obligatia de a oferi clientilor toate aceste informatii si de a respecta programul mai sus mentionat.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Istanbul