Israel – Mozaicul Diversitatii | Avion | Bucuresti | 6 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Israel – Mozaicul Diversitatii

Tel AvivJaffaIerusalimMasada – Marea Moarta – Yardenit – Capernaum – Nazaret – Cezareea – HaifaEilat

Datele de plecare

21.06 | 02.08 | 09.09

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

6 zile

649 €

Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 130 €.

Camera single - 799 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 579 €.

Tariful INCLUDE:

Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;

5 nopti de cazare cu mic dejun in Ierusalim la hotel de  3*-4*;

Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;

Tel Aviv – tur panoramic al orasului & Jaffa;

Ierusalim – turul orasului;

Ghid local vorbitor de limba romana.

Tariful NU INCLUDE:

Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro / persoana;

Biletele de intrare la obiectivele turistice;

Tips in valoare de 3 euro / persoana / zi  (se achita obligatoriu la ghidul local);

Excursiile optionale;

Asigurarea storno si medicala.

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – Tel AvivJaffaIerusalim

Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare la hotel in Ierusalim.

 

Ziua 2. IerusalimMasada – Marea Moarta

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant. Cazare in Ierusalim.

 

Ziua 3. Ierusalim – Yardenit – Capernaum – Nazaret   

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Yardenit – Capernaum – Nazaret. Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Deplasare la Muntele Fericirilor pentru vizata la biserica cu acelasi nume. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului: Casa Sfintilor Petru si Andrei, ajungem apoi in Tabgha, la Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei, unde vom vizita Biserica Minunii si Casa Nuntii. In apropiere de Cana Galileei vom vizita Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire. Cazare in Ierusalim.

 

Ziua 4. Ierusalim – Cezareea – Haifa  

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea - orasul antic a carui denumire a fost data de regele Herod cel Mare, fondatorul orasului, in onoarea lui Cezar, imparatul Romei. Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Continuam catre Haifa - al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai.  Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in Ierusalim.

 

Ziua 5. IerusalimEilat

 Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Eilat, oras din extremitatea sudica a Israelului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii, in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare in Ierusalim.

 

Ziua 6. IerusalimTel Aviv – Bucuresti  

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif 649 euro/persoana

Camera single: 799 euro; Copil < 12 ani: 579 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.

 

Excursii optionale (grup minim 20 persoane):

Excursie Masada – Marea Moarta – Ierihon  70 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: urcarea cu telecabina 25 euro/persoana;

Stanca arida, pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant.

Excursie Yardenit – Capernaum – Nazaret  65 euro/persoana;  Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: intrari(Capernaum,  Yardenit , Tabgha - 7 euro/persoana);

Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Deplasare la Muntele Fericirilor pentru vizata la biserica cu acelasi nume. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului: Casa Sfintilor Petru si Andrei, ajungem apoi in Tabgha, la Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei, unde vom vizita Biserica Minunii si Casa Nuntii. In apropiere de Cana Galileei vom vizita Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire.

Excursie Cezareea – Haifa  65 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si  ghid; Nu include: intrarea la Caesarea  15 Euro/persoana;

Cezareea - orasul antic a carui denumire a fost data de regele Herod cel Mare, fondatorul orasului, in onoarea lui Cezar, imparatul Romei. Vizita la Parcul National Cezareea unde se pot vedea vestigiile fostului oras roman cu teatrul roman, ruinele palatului lui Irod si amfiteatrul, unde a fost descoperita piatra lui Pontius Pilat, in anul 1961. Continuam catre Haifa - al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai.  Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion.

Excursie Eilat  80 euro/persoana; Pretul include: transport clasificat si ghid; Nu include biletul de intrare la Marina Park - 35 euro/persoana cu pranz inclus.

Eilat, oras din extremitatea sudica a Israelului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii, in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park (biletul de intrare se achita suplimentar).

 

Orar de zbor informativ, Compania El Al:

Bucuresti OTP 10:50  ->  Tel Aviv TLV 13:25

Tel Aviv TLV 18:30  ->  Bucuresti OTP 21:10

*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

IMPORTANT! de stiut:

 

Grup minim 25 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Israel – Mozaicul Diversitatii