Islanda | Avion | Bucuresti | 9 zile
Datele de plecare
16.07
Orasele de plecare:
Bucuresti
Durata circuitului:
9 zile
1 890 €
Tariful INCLUDE:
Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Tipsuri ghizi locali incluse
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Reykjavik - Bucuresti;
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Masina inchiriata, cu numar nelimitat de km, TVA si asigurare obligatorie
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7
Tariful NU INCLUDE:
Early check-in, late check-out
Combustibil masina, taxe autostrada, taxe parcare, etc.
Inchiriere sistem de navigatie prin GPS pentru o mai buna orientare
Programul Turistic Detaliat
Ziua 01 SOSIRE IN REYKJAVIK
Vei lua in primire autoturismul pe care il vei avea la dispozitie pe durata circuitului. Self drive 50 km
Dupa preluarea masinii inchiriate te vei indrepta spre Reykjavik.
Ziua 02 REYKJAVÍK - BORGARFJÖRÐUR - AKUREYRI
Self drive 410 km
Astazi vei calatori spre Akureyri trecand prin Borgarfjorthur iar pe traseu vei putea vizita frumoasele cascade Hraunfossar si Barnafoss sau cel mai mare izvor termal al Europei - Deildartunguhver. De asemenea vei traversa regiunea Skagafjorthur, cunoscuta pentru celebrii cai salbatici islandezi si vei putea vizita Glaumbær, o ferma traditionala perfect conservata.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03 AKUREYRI - LACUL MYVATN
Self drive 150 km
Astazi vei calatori spre Lacul Myvatn, iar pe traseu vei putea face un popas la cascada Goðafoss, supranumita Cascada Zeilor. In apropiere de aceasta vei putea vizita izvoarele termale de la Námaskarð, craterele Krafla, Víti, Leirhnjúkur sau Hverfjall. In zona Lacului Mývatn vei putea vedea si formatiunile de lava pietrificata de la Dimmuborgir sau pseudo craterele Skútustaðir.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04 LACUL MÝVATN - HUSAVíK - EGILSSTADIR
Self drive 340 km
Vei calatori spre satul de pescari Husavik si spre peninsula Tjornes unde vei putea face o oprire pentru a va bucura de priveliste sau pentru a observa pasarile marine din regiune. Calatoria continua spre sudul Islandei, in zona Egilsstaðir unde vei fi cazat.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05 EGILSSTADIR - HÖFN
Self drive 270 km
Dupa micul dejun, pleci din nou la drum. Vei calatori de-a lungul Coastei Estice a Islandei si vei admira peisajele spectaculoase ale fiordurilor si linistitele sate pescaresti din aceasta regiune. Poti face o oprire in zona Reydarfjörður, unde vei descoperi un mic muzeu cu exponate din Al Doilea Razboi Mondial. In Stöðvarfjörður poți vizita Colectia Petra, una dintre cele mai complete colectii de minerale din Islanda. Apoi vei trece prin tunelul Almannaskard pentru a ajunge in satele Djúpivogur și Breiðdalsvík. Destinatia finala a zilei este oraselul Hofn, unde te vei caza.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06 HÖFN - VIK
Self drive 365 km
Astazi vei vizita Parcul National Vatnajökull si vei ajunge la Laguna Jökulsárlón, unde, optional, te vei putea bucura de o plimbare cu barca printre blocurile plutitoare de gheata. De asemenea vei traversa Parcul National Skaftafell, o adevarata minune a naturii, cu ghetari, plaje cu nisip negru si numeroase posibilitati de trekking. Vei putea vizita satul Kirkjubaejarklaustur, campurile de lava Eldhraun si Mýrdalssandur, orasul Vík, plaja cu nisip negru Reynisfjara si Capul Dyrholaey, cel mai sudic punct al Islandei. Seara te vei caza in localitatea Vik.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07 VIK - GOLDEN CIRCLE - REYKJAVIK
Self drive 300 km
Astazi vei putea parcurge in cel mai popular circuit turistic din Islanda - Golden Circle, pentru a descoperi unele dintre cele mai renumite atractii naturale ale tarii, printre care Parcul National Thingvellir - considerat o minune geologica a lumii si inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Cascada Gullfoss, numita si cascada aurie sau gheizerul Strokkur, ce erupe o data la 5-10 minute. Vei putea vizita Muzeul Satului de la Skogar, dar si spectaculoasa Cascada Seljalandsfoss. Vei continua apoi calatoria spre Reykjavik, destinatia finala a zilei.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08 REYKJAVIK
Vei avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora Reykjavik sau imprejurimile acestuia. Iti recomandam vizitarea Bisericii Hallgrímskirkja (cu liftul se poate urca pe cupola edificiului pentru a admira orasul de la inaltime), Muzeul National - dedicat lucrarilor sculptorului Einar Jónsson sau Muzeul Saga din Pearl.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09 PLECARE DIN REYKJAVIK
Ai intreaga zi la dispozitie pentru a explora capitala islandeza. Iti recomandam o vizita la Laguna Albastra, unde te vei putea rasfata cu un masaj de infrumusetare sau un tratament islandez revigorant. De asemenea vei putea admira peisajul parca selenar al Ariei Geotermale Krýsuvík sau vei putea explora izvoarele noroioase de la Seltún. Spre seara te vei indrepta catre aeroportul Keflavik pentru zborul spre casa. Vei preda autoturismul avut la dispozitie pe durata circuitului, la biroul dedicat din aeroport.
Regim mese - Mic dejun
AVANTAJE pentru turist:
Termene de plata:
Pentru pachetul de servicii:
› 50% la confirmarea rezervarii;
› 50% in maxim 35 de zile de la data confirmarii;
› Pentru solicitari cu mai putin de 60 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
Note:
› Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla
› Plata se face in euro sau in lei.
› Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.
› Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.
› Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Orar zbor
✈ Plecare Bucuresti 16.07. ora 15:20; Sosire Prague 16.07. ora 16:15; Czech Airlines Csa; durata 1:55
✈ Plecare Prague 16.07. ora 21:55; Sosire Reykjavik 16.07. ora 23:50; Czech Airlines Csa; durata 3:55
✈ Plecare Reykjavik 24.07. ora 00:40; Sosire Prague 24.07. ora 06:25; Czech Airlines Csa; durata 3:45
✈ Plecare Prague 24.07. ora 11:40; Sosire Bucuresti 24.07. ora 14:35; Czech Airlines Csa; durata 1:55.
Ziua 1
Reykjavík este un oras al contrastelor, cu cladiri istorice fermecatoare construite din piatra si lemn imbinate inventiv cu cele cu o arhitectura moderna. Atractiile principale cu care Reykjavik isi atrage turistii intr-o plimbare prin oras sunt: casa de intruniri Hofdi, Cladirea Parlamentului, Muzeul National, dedicat lucrarilor sculptorului Einar Jónsson, The Saga Museum din Pearl, unicul si marele dom Perlan, construit doar din sticla si otel, care ofera o priveliste panoramica asupra orasului, dar si biserica Hallgrimskirkja, cea mai mare biserica din Islanda, turnul sau fiind vizibil din aproape orice punct al orasului. Majoritatea restaurantelor, cluburilor, cafenelelor, dar si magazinele le vei gasi localizate pe artera principala a Reykjavík-ului, Kaugavegur. In Reykjavík vei descoperi ca viata de noapte are un suflu unic, plin de energie, in special in timpul noptilor luminate de vara care par nesfarsite.
Ziua 2
Supranumit Capitala nordica a Islandei, Akureyri - al doilea oras ca marime este important port si centru de pescuit din nordul Islandei, fiind a doua municipalitate ca marime dupa Reykjavik; orasul este situat pe malul Raului Glera ce se varsa in fiordul Eyjafjorsur. Desi locuit inca din secolul al IX-lea, Akureyri a primit statul de oras in 1786. In timpul Marii conflagratii mondiale, zona a fost folosita ca baza militara de trupele aliate. Datorita climei blande, portul orasului este unul dintre putinile porturi nordice lipsite de gheturi in sezonul de iarna, aspect important pentru navigatia maritima. In Akureyri se gaseste cea mai nordica Gradina Botanica, un teren de golf cu 18 gauri si Muzeul Popular Grenjatharstathir - muzeul muzicii folk islandeze. In vecinatatea orasului se gasesc muntii Sulur (1.213 m) si Hlisarfjall (1.116 m), dar si minunatele cascade gemene Gothafoss (Cascadele Zeilor).
Ziua 3
Cascada Goðafoss
Cascadele Zeilor Goðafoss sunt unele dintre cele mai spectaculoase caderi de apa din Islanda. Aflate in tinutul Mývatn si alimentate de raul Skjálfandafljót au o inaltime de 12 metri si o latime de 30 de metri.
Ziua 3
Lacul Myvatn
Arealul Lacului Myvatn a fost declarat zona nationala de conservare in 1974; Lacul Myvatn are o suprafata de 37 km² si numai 5 m adancime fiind estimat ca superficial eutrofic. Lacul se gaseste intr-o fosta caldare vulcanica formata cu circa 2300 de ani in urma, peisajul inconjurator fiind constituit din formatiuni de origine vulcanica. Zona este populata de numeroase specii de pasari de apa, iar aici traiesc mai multe specii de rate decat in oricare alt loc din Europa; raul Laxa care izvoraste din lac, este considerat unul dintre cele mai bune locuri din Islanda pentru pescuitul de somon. Exista putine locuri in Islanda care se pot lauda cu peisaje montane ca cele din vecinatatea lacului Myvatn, cei mai multi munti formandu-se in urma unor eruptii glaciare. Toti acesti munti sunt foarte usor accesibili, iar privelistea din varfurile lor este splendida.
Ziua 5
Hofn
Hofn, aflat in sud estul Islandei este cunoscut ca vechi port pescaresc; orasul este amplasat pe o peninsula delimitata de mare si Ghetarul Vatnsjokull (estimat ca cel mai mare ghetar ca volum din Europa). In preajma tarmului se gasesc o serie de insule dintre care cele mai mari sunt Mikley, Krokalatur si Hellir. In Hofn se gasesc 3 muzee reprezentative pentru istoria si cultura Islandei: Muzeul Ghetarilor, Muzeul Nautic si Muzeul de Etnografie.
Ziua 6
Ghetarul Vatnajokull
Vatnajokull este cel mai mare si mai voluminos ghetar al Islandei, dar si primul din Europa, situat in sud-estul insulei, cu o suprafata totala de 8.100 km² si un volum de 3.100 km³ acopera mai mult de 8 % din tara si inca adaposteste sub calota sa glaciara un numar de 7 vulcani activi. Ghetarul Vatnajokull, contine atata gheata cat toti ceilalti ghetari ai Europei la un loc, gheata la baza are vechimea estimata la circa 1000 de ani. Ghetarul face parte din Parcul National Skaftafell Vatnajokull, cel mai mare parc national din Europa. De o frumusete inegalabila si cu o mare varietate naturala, parcul incanta privirea prin spectacolul oferit: paduri intinse de mesteacan, vegetatia bogata, rigole, canioane, cascade, vai suspendate, iceberguri, tuneluri si arcade de gheata, lacuri glaciare si multe altele.
Ziua 6
Parcul National Skaftafell
Situat in partea de est a insulei, Parcul National Skaftafell, cel mai vizitat loc din Islanda, este totodata si cel mai mare parc national european. De o frumusete inegalabila si cu o mare varietate naturala, parcul incanta privirea prin spectacolul oferit: canioane, vai suspendate, iceberguri, tuneluri si arcade de gheata, lacuri glaciare si multe altele. Skaftafell a fost numit parc national in 1967, incluzand cateva dintre cele mai pretioase perle naturale islandeze.
Ziua 6
Aflat la est de Muntele Reynisfjall, Vik este un mic oras ce a fost infiintat in 1838. Vik atrage un mare numar de turisti pe tot parcursul anului; intreaga zona este o veritabila atractie pentru iubitorii de natura si drumetii montane. In areal au fost descoperite numeroase morminte din perioada expansiunii vikinge. In proximitatea orasului Vik se gasesc plajele cu nisip negru de natura vulcanica - Sólheimasandur si impresionantele formatiuni stancoase Reynisdrangar si Dyrhólaey.
Ziua 7
Cascada Gullfoss
Gullfoss, Cascada de Aur, cea mai spectaculoasa si totodata cea mai vizitata cascada din cuprinsul Islandei are o inaltime de 32m coborand intr-un canion de 70m adancime si 2,5 km lungime. Gullfoss este una dintre minunile naturale ale lumii, iar in zilele insorite, norii de aburi ce se ridica in urma caderii apei sunt ornati de nenumarate curcubee, ce creeaza un spectacol extraordinar de dinamism si culoare.
Ziua 7
Golden Circle
Golden Circle este cel mai popular circuit turistic din Islanda, unde turistul va fi cucerit de frumusetea unora dintre cele mai renumite atractii naturale ale Islandei: Parcul National Tingvellir, Cascada Gullfoss, extraordinara zona a izvoarelor termale Haukadalur, craterul Kerio.
IMPORTANT! de stiut:
Viza turistica in Islanda nu este necesara.
Termene si conditii pentru circuitele de grup
Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Agentia nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Agentia nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa agentiei sumele generate de aceasta situatie.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
Reguli de securitate in aeroporturi
Pentru a va proteja impotriva noilor amenintari cu explozibili lichizi, Uniunea Europeana (UE) a adoptat o serie de reguli si masuri, care restrictioneaza cantitatea de lichide pe care le puteti trece prin punctele de control de securitate. Aceste reguli se aplica pentru toti pasagerii care pleaca de pe aeroporturi din UE indiferent de destinatia acestora, insa se practica pe o scara din ce in ce mai larga si pe alte aeroporturi dinafara UE. Aceasta inseamna ca la punctele de control de securitate se vor face verificari legate de substantele lichide pe care doriti sa le transportati, insa si pentru alte obiecte interzise. Totusi, noile reguli nu limiteaza cantitatea de lichide pe care le puteti cumpara din magazinele duty-free sau de la bordul aeronavelor operate de o companie aeriana din UE. Noile reguli au intrat in vigoare la 6 noiembrie 2006 pe toate aeroporturile din UE, Norvegia, Islanda si Elvetia si sunt valabile pana la alte modificari.
Este permis sa luati in bagajul de mana doar cantitati mici de lichide de uz personal, care trebuie sa fie amabalate in recipiente individuale de maximum 100 mililitri fiecare. Toate aceste recipiente vor fi depozitate lejer intr-un ambalaj din material plastic transparent, care se poate resigila, avand un volum maxim de 1 litru per pasager. La aeroport, pentru a facilita controlul de securitate, trebuie sa prezentati separat pentru examinare toate lichidele pe care le aveti, trebuie sa dezbracati jacheta sau haina in punctele de control, sa scoateti laptop-ul si alte echipamente electronice din bagajul de mana. Toate acestea vor fi scanate separat. Lichidele care intra in discutie includ: apa si alte bauturi, supe, siropuri, creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri, spray-uri, gel de par si de baie, spuma de barbierit, recipiente sub presiune, pasta de dinti, rimel, mixturi, precum si alte produse de aceeasi consistenta.
Este permis: sa impachetati lichide in bagajele de cala (noile reguli se aplica doar pentru bagajele de mana), puteti avea in bagajul de mana medicamente sub forma de lichid, gel, aerosoli, insulina si substante pentru dieta (este necesara recomandarea scrisa a medicului), inclusiv hrana pentru copii (lapte sau suc), in cantitatea necesara pe durata calatoriei. Este permis sa cumparati lichide, cum ar fi bauturi sau parfumuri, fie din zona duty-free de dupa controlul de securitate, fie de la bordul aeronavelor doar daca aestea sunt ambalate in pungi resigilabile din plastic transparent. (nu trebuie desigilate pana la destinatie, altfel pot fi confiscate). In plus punga va trebui sa contina si dovada achizitionarii respectivului produs. In cazul in care sunteti in tranzit, este important sa nu deschideti ambalajul inainte de ultimul control de securitate. Sunteti rugati sa cooperati cu personalul companiei aeriene, dar si cu personalul responsabil cu securitatea din cadrul aeroportului.
Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic
Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);
Copie dupa cartea de identitate;
Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);
Numar de telefon valabil;
Adresa e-mail;
Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).
Termene si conditii de plata
Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:
Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;
Pentru serviciile la sol: 30% la confirmarea rezervarii; 70% cu 45 de zile inainte de plecare;
Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
Plata se poate face in Euro sau in Lei.
Conditii de anulare si penalitati
Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.
Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.
Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.
Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:
Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.
Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).
Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.
Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.
Concedierea neasteptata de catre angajator.
Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.
Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.
In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.
In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.
Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.
Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro
► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);
► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;
► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;
Agentie de incredere
Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.
Oferte variate
Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.
Flexibilitate contractuala
Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.
Mereu deschisi
Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.