Iordania | Avion | Bucuresti | 8 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Iordania

Amman - Madaba - Muntele Nebo - Marea Moarta - Petra - Wadi Rum - Aqaba

Datele de plecare

15.05 | 03.07 | 23.08

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

8 zile

2 090 €

Supliment camera single - 440 €.

Tariful INCLUDE:

Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse

Tipsuri ghizi locali incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Amman - Bucuresti;

Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri

Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun, 1 Pranz, 5 Cina;

Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul

Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program

Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse

Asigurarea complexa de calatorie

Serviciu telefonic de urgente 24/7  

Tariful NU INCLUDE:

Early check-in, late check-out

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 01 SOSIRE IN AMMAN

La sosire pe aeroportul din Amman vei fi intampinat de reprezentantul local urmand a fi transferat la hotel. Vei face un tur al orasului Amman. Construit pe sapte coline, Amman este un oras modern iar centrul sau istoric este cartierul cel mai animat. In centrul comercial al orasului vei admira cladirile ultramoderne, restaurantele extravagante si galeriile de arta care stau alaturi de cafenelele traditionalele si de atelierele de artizanat. Vei mai vizita Centrul Vechi si Citadela Amman ce domina centrul vechi al Ammanului si care include alte obiective importante: Muzeul Arheologic National, Templul lui Hercule, Biserica Bizantina. In continuare, vei vizita Teatrul Roman, datand din perioada lui Marcus Aurelius. Turul se va incheia cu vizita la Moscheea Regelui Abdullah I, una dintre cele mai mari din Iordania, domul avand un diametru de 35m si o suprafata totala de aproximativ 1500 metri patrati. Vei face o vizita la Jerash unde vei descoperi o asezare urbana tipic romana cu strazi pavate, temple ridicate pe coline, teatre, spatioase piete publice, fantani si ziduri ce-si fac loc printre turnuri si porti. Vechiul oras Jerash este unul dintre cele mai bine pastrate orase romane din lume.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 02 AMMAN - MADABA - MT.NEBO - MAREA MOARTA

Vei fi transferat spre Marea Moarta unde te poti relaxa in apele sarate ale marii. Pe traseu vei face cateva vizita. Vet vizita “Orasul Mozaicului” - Madaba, unde principala atractie este o harta din mozaic a Ierusalimului si a Pamantului Fagaduintei: reprezentarea grafica contine doua milioane de bucati viu colorate ce ilustreaza dealuri, vai, orase dar si Delta Nilului. Aici vei vizita Biserica Sfantului Gheorghe. Vei admira Muntele Nebo, unul din cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei, locul unde se afla mormantul lui Moise si unde te vei bucura de o panorama spectaculoasa asupra Vaii Iordanului si a Marii Moarte. Vei face o vizita la unul dintre cele mai sacre locuri ale crestinismului si iudaismului, Baptism Site, locul unde a fost botezat Isus Hristos.

Regim mese - Mic dejun, Cina

  Ziua 03 MAREA MOARTA - MA’IN - PETRA

Vei fi transferat catre Petra. Vei face o oprire la izvoarele termale Ma`in, ale caror proprietati curative au fost valorificate inca din timpul imparatului Irod cel Mare.

Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

  Ziua 04 PETRA

Astazi vei face un tur de o zi in Petra. Vei vizita principalele atractii ale orasului aflat pe pantele Muntelui Hor. Vei putea admira printre altele vechiul Amfiteatru Roman, Templul Leului, Qasr Bint Pharaoun, iar daca doresti poti sa faci o plimbare pana la Manastire.

Regim mese - Mic dejun, Cina

  Ziua 05 PETRA - WADI RUM - AQABA

Te vei indrepta spre desertul Wadi Rum. Vei face un Jeep-tour in Wadi Rum de aproximativ doua ore. Vei putea admira nu doar splendide peisaje, cat si locatia unde s-a pus in scena filmul Lawrence of Arabia. Vei calatori catre Aqaba, numit in antichitate Ayla, singurul port al Iordaniei la Marea Rosie.

Regim mese - Mic dejun, Cina

  Ziua 06 AQABA

In sejurul in Aqaba te poti bucura de soare, plaja si de apele limpezi ale Marii Rosii.  Soarele imbietor si nisipul fin al plajei, umbra palmierilor sau plimbarea pe plaja vor oferi ocazia relaxarii totale in acest loc paradisiac. Poti opta pentru diverse activitati sportive si recreative printre care snorkeling sau scuba diving. Optional poti face o plimbare cu un vas cu podeaua de sticla pentru a putea observa colorata flora si fauna marina.

Regim mese - Mic dejun, Cina

  Ziua 07 AQABA - AMMAN

Vei fi transferat in Amman.

Regim mese - Mic dejun

  Ziua 08 PLECARE DIN AMMAN

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Amman.

AVANTAJE pentru turist:

 

Termene de plata:

› La confirmarea rezervarii: 30%

› cu 60 de zile inainte de plecare: 30%

› cu 35 de zile inainte de plecare: 40%

Note:

› Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla

› Plata se face in euro sau in lei.

› Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

 

Orar zbor

✈ Plecare Bucuresti ora 00:30; Sosire Amman ora 03:10; Tarom; durata 2:40

✈ Plecare Amman ora 03:55; Sosire Bucuresti ora 06:40; Tarom; durata 2:45

Ziua 1

 

Amman

Modernul oras de astazi - Amman, denumit in antichitate Philadelphia este capitala Iordaniei. Construit asemeni Romei pe sapte coline, orasul adaposteste vestigii istorice inca din perioada colonizarii romane, cat si alte vestigii ale civilizatiilor care s-au perindat de-a lungul timpului. Cercetarile arheologice si in special cele de la ‘Ain Ghazal (in estul orasului) au demonstrat ca Amman-ul si zona inconjuratoare au fost locuite inca din neolitic. Situat in nord vestul tarii, orasul este construit in trepte de altitudine cuprinse intre 780 si 1400 metri, avand populatie mixta: musulmana si crestina.

Oras ce face parte dintre localitatile lumii, locuite continuu din cele mai vechi timpuri, Amman este considerat ca unul dintre orasele bogate ale Orientului Mijlociu; face parte impreuna cu Dubai si Doha din randul celor mai populare locatii in care isi au sediile corporatii multinationale sau birouri zonale ale acestora si deasemeni este considerat drept orasul cu cea mai mare deschidere spre Europa dintre orasele arabe.

 

Ziua 1

 

Jerash

Jerash (Jarash), numit in antichitate Gerasa este resedinta administrativa si cea mai mare localitate a Guvernoratului Jerash. Aflat in nordul Iordaniei la circa 48 km de Amman, Jerash este considerat dupa Petra al doilea cel mai vizitat loc din Iordania. Jerash este situat pe o campie fertila inconjurata de zone deluroase acoperite de vegetatie. Dupa sapaturi arheologice ce s-au intins pe o indelungata perioada de timp, Jerash s-a dezvaluit ca un exemplu tipic de urbe din coloniile romane avand strazi pavate largi, piete publice, bai, fantani, teatre, ziduri de aparare, porti si colonade.

 

Ziua 2

 

Madaba

Aflat la circa 30 Km sud vest de Amman, Madaba este orasul resedinta al Provinciei Madaba din Iordania. Orasul este renumit pentru vestigiile sale istorice si in special pentru mozaicurile provenind din perioada bizantina, descoperite in 1896. Mozaicurile de mare importanta pentru istorici si arhelogi, inafara de elementele pur decorative, prezinta si o istorie ilustrata a diferitor perioade istorice cat si a perioadei bizantine incluzand printre altele si o harta a Jerusalim-ului asa cum arata in secolul al VI-lea.

 

Ziua 2

 

Muntele Nebo

La mica distanta de Madaba, se afla Muntele Nebo (Jabal Nibu). Potrivit traditiei iudaice, acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pamantul Fagaduintei, in care nu i-a fost ingaduit sa paseasca, totodata Muntele Nebo este locul unde Moise, poarta ultima discutie cu Dumnezeu. Pe Muntele Nebo se crede ca a fost ascuns si Sfantul Chivot, spre a nu fi pangarit si instrainat din Tara Sfanta (fapta atribuita Profetului Ieremia) si tot pe Muntele Nebo se spune ca ar fi fost ingropat Moise. AIn anii 1930, arheologii au scos la lumina ramasitele unei foarte vechi biserici bizantine. Acestea au fost incluse intr-o structura moderna, numita "Memorialul lui Moise". In anii 1930, arheologii au scos la lumina ramasitele unei foarte vechi biserici bizantine. Acestea au fost incluse intr-o structura moderna, numita "Memorialul lui Moise". In anul 2000, Papa Ioan Paul al II-lea a vizitat biserica de pe Muntele Nebo, in timpul pelerinajului sau prin Tara Sfanta. Cu aceasta ocazie, langa bisericuta bizantina, a plantat un maslin, ca simbol al pacii.

 

Ziua 2

 

Baptism Site

Baptism Site (Locul Botezului lui Iisus) se afla la circa 50 km vest de Amman si la circa 10 km nord de Marea Moarta. Betania de dincolo de Iordan, numit in araba Al-Maghtas este zona din fata Ierihonului, care a fost identificat ca fiind locul unde Isus a fost botezat de Ioan Botezatorul. Sub acest nume este cunoscuta si o regiune mai vasta, la est de Raul Iordan. Locul este cunoscut si sub numele de Beit Ubour sau Bethabara si inseamna locul de trecere. Departamentul Iordanian de Antichitati a instituit un program ce s-a derulat timp de trei ani, in care s-au facut cercetari arheologice in zona, descoperind o serie de vechi situri relevante pentru trecutul istoric al zonei.

Locul presupus al Botezului, numit in evreieste Yardenit - locul "Iordanitului" - nu departe de iesirea Iordanului din Marea Galileei, a devenit loc de pelerinaj: invesmantati in alb, nenumarati pelerini isi asteapta randul sa fie cufundati, precum Hristos in apa sfanta a Iordanului - simbolica poarta a Imparatiei deschisa tainic de Hristos, Domnul Vietii si-al Invierii. Pe malul estic al Iordanului, pe teritoriul actual al Iordaniei, arheologii au descoperit ruinele bisericii "Ioan Botezatorul", construita in timpul imparatului Anastasius (491-518 e.n.) pe locul despre care sursele istorice, informatiile arheologice si traditia spun ca a fost botezat Iisus Hristos.

 

Ziua 2

 

Marea Moarta

Marea Moarta, este o mare continentala fara conexiune la ocean. Singura apa curgatoare care o alimenteaza este Raul Iordan, care constituie granita naturala dintre Israel, Iordania de vest si Iordania. Numita si Marea de Sare sau Marea de Asfalt, numele de „Marea Moartă” nu este deloc exagerat: datorita salinitatii ridicate in apele sale nu este posibila viata. Denumirea de „Marea Moarta” a fost dată de grecul Pausanias, cel care a si cercetat-o pentru prima data. In grotele care se afla in nord-vestul marii in apropierea asezarii Qumran, intre anii 1947-1956 au fost gasite Manuscrisele de la Marea Moarta (circa 900 de manuscrise, in limbile ebraica, greaca si arameica)

 

Ziua 3

 

Petra

Locuit din timpuri imemoriale, orasul de piatra Petra, este situat in sud - vestul Iordaniei intre Marea Rosie si Marea Moarta, in Guvernoratul Ma’an. Fosta capitala a nabateenilor devine in perioadele elenistica si romana, nod de intersectie al caravanelor ce transportau tamaie din Arabia, matasuri din China, condimente din India, mirodenii cat si numeroase alte marfuri, fiind o rascruce de drumuri intre Arabia Saudita, Egipt si Siria. Parte construit din piatra, parte sapat in piatra, orasul Petra este inconjurat de munti brazdati de chei spectaculoase; alimentat cu apa printr-un ingenios sistem de captare, aductiune si stocare, Petra este unul dintre cele mai bogate situri arheologice din lume. Orasul are o suprafata de 45 km², si este inclus in 1985 in patrimoniul UNESCO, fiind considerat a fi o a doua minune a lumii si unul dintre cele mai cunoscute situri arheologoce din lume, datorita uriaselor sale temple sapate direct in stanca. Intre acestea, cea mai cunoscuta si vizitata este Trezoreria, unde s-a filmat si o parte a filmului Indiana Jones. Pe langa Trezorerie se pot vizita si Mormintele Regale, Teatrul Roman, Strada Romana, Palatul fiicei Faraonului, Qassier El-Bint si o serie de monumente de dimensiuni mai mici, dar la fel de impresionante pentru vizitatori. Orasul, alaturi de intreaga zona, a ramas necunoscut pana in 1812, cand a fost descoperit de exploratorul elvetian Johann Ludwig Burckhardt. Reprezentantii monumentelor mondiale, in cadrul programului UNESCO, au descris monumentul din valea Iordaniei drept "una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii", la data de 6 decembrie 1985, orasul antic Petra fiind declarat monument mondial. Nabateenii se inchinau zeilor lumii arabe si zeitelor cultului pre-islamic, alaturi de alti cativa regi zeificati care au condus poporul. Cel mai cunoscut si popular zeu dintre toti era Obodas I, care a fost zeificat imediat dupa moartea lui. Dushara era zeul masculin principal, insotit fiind de o treime de femei: Uzza, Allat si Manah. Zeii si zeitele se gasesc in multe dintre statuile sculptate in zidurile templelor.

 

Ziua 5

 

Wadi Rum

Wadi Rum, cunoscut sub numele de Valea Lunii, este o vale taiata in rocile de gresie si granit, in sudul Iordaniei, la 60 km est de Aqaba. Aceasta este cea mai mare Wadi din Iordania. Numele Rum cel mai probabil provine dintr-o radacina aramaica insemnand inalta sau ridicata. Cea mai mare altitudine din Rum Wadi este Muntele Um Dami cu altitudine de peste 1.800 m.

 

Ziua 5

 

Aqaba

Splendida statiune de pe malul Marii Rosii se remarca prin linistea si oportunitatile unei vacante cu adevarat relaxante. Cu un amestec fascinant de istorie, plaje superbe, hoteluri excelente, activitati recreative si sporturi de apa, dar mai ales prin ospitalitatea localnicilor, Aqaba reprezinta o adevarata perla a Iordaniei, poate prea putin cunoscuta dar, cu siguranta, foarte apreciata de turistii care o viziteaza.

IMPORTANT! de stiut:

 

Viza turistica in Iordania se obtine la sosirea pe aeroport. 

Termene si conditii pentru circuitele de grup

Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Agentia nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Agentia nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa agentiei sumele generate de aceasta situatie.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

Reguli de securitate in aeroporturi

Pentru a va proteja impotriva noilor amenintari cu explozibili lichizi, Uniunea Europeana (UE) a adoptat o serie de reguli si masuri, care restrictioneaza cantitatea de lichide pe care le puteti trece prin punctele de control de securitate. Aceste reguli se aplica pentru toti pasagerii care pleaca de pe aeroporturi din UE indiferent de destinatia acestora, insa se practica pe o scara din ce in ce mai larga si pe alte aeroporturi dinafara UE. Aceasta inseamna ca la punctele de control de securitate se vor face verificari legate de substantele lichide pe care doriti sa le transportati, insa si pentru alte obiecte interzise. Totusi, noile reguli nu limiteaza cantitatea de lichide pe care le puteti cumpara din magazinele duty-free sau de la bordul aeronavelor operate de o companie aeriana din UE. Noile reguli au intrat in vigoare la 6 noiembrie 2006 pe toate aeroporturile din UE, Norvegia, Islanda si Elvetia si sunt valabile pana la alte modificari.

Este permis sa luati in bagajul de mana doar cantitati mici de lichide de uz personal, care trebuie sa fie amabalate in recipiente individuale de maximum 100 mililitri fiecare. Toate aceste recipiente vor fi depozitate lejer intr-un ambalaj din material plastic transparent, care se poate resigila, avand un volum maxim de 1 litru per pasager. La aeroport, pentru a facilita controlul de securitate, trebuie sa prezentati separat pentru examinare toate lichidele pe care le aveti, trebuie sa dezbracati jacheta sau haina in punctele de control, sa scoateti laptop-ul si alte echipamente electronice din bagajul de mana. Toate acestea vor fi scanate separat. Lichidele care intra in discutie includ: apa si alte bauturi, supe, siropuri, creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri, spray-uri, gel de par si de baie, spuma de barbierit, recipiente sub presiune, pasta de dinti, rimel, mixturi, precum si alte produse de aceeasi consistenta.

Este permis: sa impachetati lichide in bagajele de cala (noile reguli se aplica doar pentru bagajele de mana), puteti avea in bagajul de mana medicamente sub forma de lichid, gel, aerosoli, insulina si substante pentru dieta (este necesara recomandarea scrisa a medicului), inclusiv hrana pentru copii (lapte sau suc), in cantitatea necesara pe durata calatoriei. Este permis sa cumparati lichide, cum ar fi bauturi sau parfumuri, fie din zona duty-free de dupa controlul de securitate, fie de la bordul aeronavelor doar daca aestea sunt ambalate in pungi resigilabile din plastic transparent. (nu trebuie desigilate pana la destinatie, altfel pot fi confiscate). In plus punga va trebui sa contina si dovada achizitionarii respectivului produs. In cazul in care sunteti in tranzit, este important sa nu deschideti ambalajul inainte de ultimul control de securitate. Sunteti rugati sa cooperati cu personalul companiei aeriene, dar si cu personalul responsabil cu securitatea din cadrul aeroportului.

Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic

Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);

Copie dupa cartea de identitate;

Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);

Numar de telefon valabil;

Adresa e-mail;

Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).

Termene si conditii de plata

Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:

Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;

Pentru serviciile la sol: 30% la confirmarea rezervarii; 70% cu 45 de zile inainte de plecare;

Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;

Plata se poate face in Euro sau in Lei.

Conditii de anulare si penalitati

Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Iordania