India: Triunghiul de aur si Varanasi | Avion | Bucuresti | 10 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

India: Triunghiul de aur si Varanasi

Doha – New Delhi - AgraJaipur - Fatehpur Sikri - Varanasi

Datele de plecare

16.04 | 24.11

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

10 zile

1 499 €

Servicii la sol - 638 €.

Supliment camera single - 279 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 799 €.

Tariful INCLUDE:

Bilete de avion: Bucuresti - New Delhi - Bucuresti – zbor cu escala in Doha, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Qatar Airways;

Bilete de avion, zbor domestic: New DelhiVaranasi – New Delhi, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;

Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);

4 nopti cazare cu mic dejun si cina in New Delhi la hotel de 4*;

BONUS EARLY CHECK IN GRATUIT LA SOSIRE in New Delhi ;

1 noapte de cazare cu mic dejun si cina in Jaipur la hotel de 4*;

1 noapte de cazare cu mic dejun si cina in Agra la hotel de 4*;

2  nopti cazare cu mic dejun si cina in Varanasi la hotel de 4*;

Ghid local pe tot parcursul programului turistic;

Asistenta turística in limba romana – Ghid roman;

Tariful NU INCLUDE:

Servicii la sol –  638 euro / persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: tururile, excursiile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar / microbuz – categoria locala; plimbare cu barca pe Fluviul Gange in Varanasi;

Biletele de intrare la obiectivele turistice – 89 euro / persoana (se achita obligatoriu la inscriere);

Taxa de viza si procesare – 85 euro / persoana (variabila pana la obtinerea vizei), se plateste in agentie si se obtine prin Europa Travel;

Excursiile optionale;

Asigurarea medicala si storno;

Bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 4 euro / persoana / zi pentru sofer si ghid);

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – Doha – New  Delhi

Ora 04:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 10:15 pentru zborul  Qatar Airways cu destinatia New Delhi, zbor cu escala la Doha. Se calatoreste pe timpul noptii. Sosire in New Delhi in cursul noptii. Intalnire cu repezentantul local si transfer la hotel.  Cazare in New Delhi.

 

Ziua 2. New  Delhi

Dupa-amiaza vom incepe turul panoramic al orasului New Delhi. Vom vizita orasul nou care a fost capitala Indiei britanice, un oras cu strazi largi, gradini ingrijite, case moderne si edificii guvernamentale. Vizitam Qutub Minar, cel mai inalt minaret de caramida din India, ce a intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, India Gate, Parlamentul, Palatul Prezidential – Rashtrapati Bhawan. Cazare si cina in New Delhi.

 

Ziua 3. New  DelhiJaipur

Mic dejun. Plecare catre orasul Jaipur (Orasul Roz), ce poarta numele intemeietorului sau, regele razboinic si astronomul Sawai Jai Singh II. Este primul oras planificat al Indiei, aflat in taramurile desertice ale Rajasthanului. Astazi, Jaipur este un centru de afaceri major pentru locuitorii Rajasthanului, cu toate dotarile unei mari metropole. Pictat in roz, orasul impresioneaza fiecare vizitator. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Vom vizita: Palatul Orasului, un complex de palate si gradini, Hawa Mahal-Palatul Vanturilor, o fatada ce are  953 m de ferestre construite pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam cu Jantar Mantar, Observatorul Astronomic - cel mai mare si bine conservat dintre cele 5 observatoare construite de astronomul Maharaja Jai Singh in sec. al XVIII-lea. Transfer la hotel. Cazare si cina in Jaipur.

 

Ziua 4. JaipurFatehpur SikriAgra

Mic dejun. Dimineata vizitam Fortul Amber situat la o distanta de 11 km de Jaipur. Amber este vechea capitala a statului Jaipur. Construirea fortului a inceput in 1592 de catre Raja Man Singh, comandant al armatei Rajput lui Akbar si este un exemplu superb de arhitectura Rajput. Se viziteaza: Sheesh Mahal, Jai Mahal si alte palate din interiorul fortului.

Optional, plimbare cu elefantii la poalele dealului Aravallis, la intrarea in Fort Amber. Circuitul continua catre Agra cu scurt stop in Fatehpur Sikri, orasul construit in gresie rosie. Sosire in Agra si transfer la hotel. Cazare si cina in Agra.

 

Ziua 5. Agra – New Delhi  

Mic dejun. Dis-de-dimineata incepem cu turul orasului Agra si vizitam Taj Mahal - monument construit de imparatul Shah Jahan drept mausoleu pentru sotia sa, Mumtaz Mahal. Cladirea a fost construita intre 1630 si 1653. In 1983, Taj Mahal a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO si ramane si pana astazi printre cele mai vizitate si faimoase monumente din lume. Continuam cu vizitarea Fortului Agra, construit intr-un stil arhitectonic eclectic, pe malul raului Yamuna, in anul 1565. Fortul, prima resedinta a imparatilor moguli este o adevarata metropola seculara care adaposteste palate, moschei, gradini si pavilioane. Transfer cu autocarul la New Delhi. Cazare si cina in Delhi.

 

Ziua 6. JaipurVaranasi

Mic dejun.Transfer la aeroport pentru zborul catre Varanasi. Sosire in Varanasi - capitala statului Kashi, stat ce a fost anexat, in sec al V-lea i.Hr. de Regatul Magadha. In timpul dinastiei Gupta (320-550), orasul se afirma ca un stralucit centru cultural si religios, devenind centrul sfant al hinduismului. Conform unei traditii, cei 2 afluenti ai Gangelui, Varuna si Assi, care-l incadreaza, ar fi luat nastere din trupul fiintei primordial, la inceputurile lumii. De aceea, Varanasi este considerat cel mai sfant loc de pe pamant. Prin valorile sacre cu care este investit de bogata mitologie indiana, Varanasi este chiar centrul universului, axis mundi, un loc in care spatiul si timpul se contopesc, facand posibila comuniunea omului cu divinitatea.

Vom face un tur de oras in urma caruia vom descoperi: Templul Kashi - Vishwanath, Bharat Mata Mandir, inaugurat de Mahatma Gandhi - templu dedicat Mamei Indiei. Transfer la hotel, cazare si cina in Varanasi.

 

Ziua 7. Varanasi

Mic dejun. Inainte de rasarit, facem o plimbare cu barca pe Fluviul Gange. Clopotele templelor, murmurul rugaciunilor localnicilor, meditatia lor, locurile de incinerare ale caror ruguri ard neintrerupt, vor face din aceasta plimbare o experienta unica. Returul catre hotel se va face pe stradutele labirintice ale orasului. Astazi vom face o vizita la celebrele ghaturi - Varanasi fiind un loc plin de incarcatura spirituala budista. Cazare si cina in Varanasi.

 

Ziua 8. Varanasi – New  Delhi

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre New Delhi. Dupa amiaza vom face un tur al orasului vechi:  Raj Ghatmonument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu, spre Moscheea Jama Masjid.  Vom face o plimbare pietonala prin Chandni Chowk. Cazare si cina in New Delhi.  

 

Ziua 9. New  Delhi – Akshardham Temple  & Mormantul lui Humayun

Mic dejun. Excursie optionala la  Akshardham Temple - cel mai mare complex de temple hinduse din lume si Templul Lotusului - primul templu Bahai din Asia, un monument care impresioneaza prin arhitectura sa remarcabila.

Continuam cu mormantul lui Humayun -  care dateaza din perioada  evului mediu, in centrul musulman al orasului, unde s-a construit mausoleul  lui Humayun (1508-1556) „mare mogul” din dinastia mongola, care a domnit in India. Dupa ce s-a terminat construirea primului mormant, s-a inceput construirea mormantului celui de al doilea mogul. Haji Begum, vaduva lui Humayun si mama lui Akbar (1542-1605) a supravegheat activitatea de construire a mormantului. A servit drept model pentru construirea monumentului Taj Mahal.  Cina si cazare la hotel in New Delhi.

 

Ziua 10. New  DelhiDoha – Bucuresti

 Mic dejun. Transfer  la aeroport pentru zborul catre Bucuresti cu escala la Doha. Decolare din Delhi la ora 09:45 aterizare in Doha la ora 11:45, decolare din Doha la ora 16:10, aterizare  la Bucuresti la ora 20:30.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif: 1499 euro/persoana(taxe aeroport incluse) + Servicii la sol –  638 euro/persoana

Supliment camera single: 279 euro; Copil <12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

Excursii optionale:

Excursie optionala: Akshardham Temple & Mormantul lui Humayun & Templele din  Delhi

Akshardham Temple este cel mai mare complex de temple hinduse, conform Guinness World Records. Templul principal impresioneaza prin cele 9 domuri decorate, 234 de stalpi sculptati, 20 de turle si 20 000 de statui hinduse. Continuam  cu Mormantul lui Humayun, ridicat de catre vaduva sa, ca simbol al iubirii, ce a servit drept model arhitectural si simbolic Taj Mahalului.

 

Plimbarea cu elefantul – 22  Euro/persoana; Gratuit – copil 2-12 ani;

 

 

Orar de zbor informartiv, compania Qatar Airways:

Bucuresti – Doha: 12:15 – 18:00 / Doha – New Delhi: 19:45 – 02:00 (+1)

New DelhiDoha: 09:45 – 11:45 / Doha  - Bucuresti: 16:10 – 20:30

Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

 

Hoteluri:

New Delhi: Hotel Piccadily 4*, District Centre Complex, Janakpuri, Janakpuri, 110058 New Delhi, India sau similar

Jaipur: Hotel The Paradise 4*, A2 Metal Colony, Sikkar Road, Opp. Bhavani Niketan School., 302023 Jaipur, India sau similar

Agra: Hotel Fern 4*, Fatehabad Road, Agra, Uttar Pradesh 282001, India sau similar

Varanasi:  Hotel Zeeras 4*, The Mall,Cantonment, Varanasi, Uttar Pradesh 221002, India sau similar

IMPORTANT! de stiut:

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

- fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari;

-  Dimensiune: dimensiuni minime 350 pixeli X 350 pixeli, dimensiuni maxime 1000 X 1000 pixeli;

-  Copie PDF pasaport, paginile cu datele de identificare;

-  Pasaportul valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului, cu minim 2 pagini consecutive libere;

-  Copie dupa cartea de identitate;

-  Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta;

-  Formularul transmis de agentie completat sau se completeaza in agentie;

-  Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei;

Termen limita de obtinere a vizei: minim 2 saptamani inainte de data plecarii.

Grup minim 20 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

India: Triunghiul de aur si Varanasi