Germania - Polonia | Avion | Bucuresti | 15 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Germania - Polonia

Orasele Hanseatice si Elvetia Saxona

Datele de plecare

18.06

Orasele de plecare:

Adjud | Azuga | Bacau | Barlad | Braila | Brasov | Bucuresti | Busteni | Buzau | Cernavoda | Constanta | Fagaras | Fetesti | Focsani | Galati | Iasi | Mangalia | Onesti | Panciu | Ramnicu Sarat | Roman | Sfantu Gheorghe | Tecuci | Vaslui | Zarnesti

Durata circuitului:

15 zile

1 350 €

Supliment single - 405 €.

Reducere pentru copil maxim 12 ani cazat cu doi adulti in camera dubla - 10% din tariful de baza net.

Tariful INCLUDE:

zboruri Bucuresti - Hamburg / Dresda - Bucuresti;

taxele de aeroport si securitate: 195 €;

transport autocar licentiat pe durata traseului;

cazare 14 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* astfel: 1 noapte Rostock, 1 noapte Rugen, 1 noapte Szczecin, 1 noapte Torun, 2 nopti Gdansk, 1 noapte Olsztyn, 2 nopti Varsovia, 2 nopti Cracovia, 1 noapte Wroclaw, 1 noapte Frankfurt pe Oder, 1 noapte Dresda;

vizitele conform programului, cu insotitor roman pe toata durata circuitului;

transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;

asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie).

Tariful NU INCLUDE:

excursiile si vizitele optionale;

intrarile la obiectivele turistice din program;

taxa de oras, unde se aplica (se achita direct la receptia hotelului).

alte servicii decat cele mentionate in program.

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. BUCURESTI - HAMBURG - ROSTOCK
Intalnire dimineata cu ghidul in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare in zborul spre Hamburg, ora 06:05. Sosim la Hamburg la ora 09:30 si ne indreptam spre orasul Lubeck, locul de nastere al scriitorului Thomas Mann, castigatorul Premiului Nobel pentru literatura in 1929 si important oras din Liga Hanseatica. Vom vizita: Biserica Sfanta Maria, Biserica Sfantul Iakob, din secolul al XIII lea, unde se afla una dintre cele mai vechi orgi din Europa si Primaria orasului, construita in stil gotic. Continuam deplasarea catre Rostock cu scurte opriri la Travemunde, statiune sofisticata dela Marea Baltica si la castelul Schwerin, fosta resedinta a Ducilor de Mecklenburg. Seara sosire Rostock si cazare.

Ziua 2. ROSTOCK – WARNEMUNDE – GUSTROV – RUGEN
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal al orasului Rostock, apoi ne indreptam spre Warnemunde, sat pitoresc pescaresc cu casele sale acoperite cu stuf si plaja intinsa. Continuam traseul nostru catre Gustrov, unde vom vizita Catedrala construita in sec XIII si Palatul Renascentist, cel mai mare palat din Nord si Atelierhaus, fostul studio al sculptorului Ernst Barlach. Dupa amiaza plecam spre Insula Rugen, cea mai mare insula a Germaniei, numita si Insula Romanticilor. Sosire si cazare Rugen.

Ziua 3. RUGEN - SZCZECIN
Mic dejun. Parasim teritoriul Germaniei si primul popas pe care il vom face in Polonia va fi in statiunea cea mai populara de la Marea Baltica, Miedzyzdroje. Ne continuam drumul spre capitala Pomeraniei de Vest, Szczecin, aflata pe raul Odra, la granita cu Germania. Aici vom vizita: Biserica Sfantul Evanghelist Ioan, Primaria Veche, Casa Loitz, Turnul Fecioarei, Catedrala Petru si Pavel, Monumentul Mickiewicz, ridicat in cinstea celui mai romantic poet al Poloniei. Sosire Szczecin si cazare.

Ziua 4. SZCZECIN – TORUN
Mic dejun. Plecam spre Torun, oras asezat pe malul drept al fluviului Vistula, fondat in anul 1233 de cavalerii teutoni. Vom vizita: Primaria, Casa sub stele, Biserica Sfantul Spirit, Biserica Sfanta Maria, Turnul Inclinat, Casa si Muzeul Nicolaus Copernicus. Cazare Torun.

Ziua 5. TORUN – PENINSULA HEL – SOPOT - GDANSK
Mic dejun. Pornim spre Gdansk, important si prosper membru al Ligii Hanseatice, cu urmatoarele opriri: Kartuzy, capitala regiunii Kaszuby, Peninsula Hel, o zona idilica de o frumusete rara, cu satele sale de pescari, statiunea Sopot, unde se desfasoara anual festivalul de muzica usoara si Catedrala Oliwa. Sosire Gdansk si cazare.

Ziua 6. GDANSK
Mic dejun. Astazi vom descoperi pietonal „perla Marii Baltice” sau orasul de chihlimbar Gdansk. Vom vizita in prima parte a zilei: Poarta de Aur, Marea Armurarie, Primaria, Fantana lui Neptun, Curtea lui Arthur, Casa de Aur, Biserica Sfanta Maria, Orasul Vechi si Capela Regala. Dupa amiaza timp liber pentru vizite individuale. Cazare Gdansk.

Ziua 7. GDANSK – MALBORK – ELBLOG – OLSZTYN
Mic dejun. Plecam spre Lacurile Mazuriene, una dintre regiunile cele mai frumoase din Polonia, numita si „Taramul celor 1000 de lacuri”. Scurt popas la Malbork pentru a vizita Castelul Malbork, cea mai mare fortificatie din Europa. Castelul adaposteste si cea mai frumoasa colectie de chihlimbar din Polonia. Continuam cu o plimbare unica cu barca pe Canalul Elblog. Cuprinzand o retea de lacuri, canale si ecluze, aici se gasesc niste platforme speciale pe roti care transporta ambarcatiuni dincolo de portiunea de uscat la o inaltime de 100m pana la urmatoarea intindere de apa. Acesta este singurul sistem operational din lume. Sosire in Olsztyn si cazare.

Ziua 8. OLSZTYN – SWIETA LIPKA – MIKOLAJKI - VARSOVIA
Mic dejun. Ne bucuram in continuare de peisaje frumoase, linistite aflate in regiunea Marilor Lacuri Mazuriene. Incepem vizita de astazi cu Swieta Lipka, unul dintre locurile venerate de pelerinii romano-catolici. Continuam deplasarea in Padurea Gierloz unde vom vedea Wolfsschanze (Vizuina Lupului), unde alta data a fost cartierul general al lui Hitler. Plecam spre Varsovia cu oprire la Mikolajki, numit si „Venetia Mazuriei”, aflat pe malul celui mai mare lac din Polonia, Sniardwy. Sosire Varsovia si cazare.

Ziua 9. VARSOVIA
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in care vom vizita: Orasul vechi, Primaria, Catedrala Sfantul Ioan, Muzeul Frederic Chopin care se afla in Palatul Ostrogski, Palatul Regal, Biserica Baroca Sfantul Iosif, in care Frederic Chopin obisnuia sa cante la orga, Biserica Sfintei Cruci, unde se afla inima compozitorului. Dupa amiaza continua cu vizita la unul dintre cele mai frumoase complexuri cu palat si parc din Europa, Lazienky Krolewski, care se intinde pe 81 ha. Vom vizita: Casa Alba, Vechea livada de portocali, Palace-na-Wyspie. Cazare Varsovia.

Ziua 10. VARSOVIA – ZELAZOWA WOLA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA
Mic dejun. Plecam spre Cracovia cu scurte opriri la Zelazowa Wola unde se afla casa copilariei lui Frederic Chopin. Popasul urmator va fi la Czestochowa, mare loc de pelerinaj. Seara, sosire in Cracovia si cazare.

Ziua 11. CRACOVIA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face turul orasului Cracovia, unde vom vizita: Castelul Regal Wawel, Cartierul Evreiesc, Sinagoga isaac, Conacul Postavurilor, Turnul Primariei, Biserica Sfanta Maria. Dupa amiaza timp liber pentru vizite individuale. Cazare Cracovia.

Ziua 12. CRACOVIA – ZAKOPANE – WROCLAW
Mic dejun. Plecam spre Zakopane. Oraselul este situat la poalele muntilor Tatra, sat goral, care a atras prin frumusetea naturala, rustica tot mai multi intelectuali, artisti polonezi, devenind un loc mai deosebit, mai sofisticat, mai boem. Plecam mai departe spre Wroclaw, cel mai important oras din Silesia. Vom vizita: Catedrala Sfantului Ioan Botezatorul, Palatul Arhiepiscopal ( exterior ), Biserica Sfintei Cruci si Sfantul Bartolomeu, Podul Catedralei, Biserica Sfanta Maria de Nisip, Orasul vechi cu Universitatea, Primaria si Piata Acoperita. Cazare Wroclaw.

Ziua 13. WROCLAW – POZNAN – FRANKFURT PE ODER
Mic dejun. Plecam spre Poznan, capitala Poloniei Mare, unul dintre cele mai vechi orase ale Poloniei, datind din sec al IX lea. Vom vizita: Insula Catedralei, centru religios si spiritual al orasului, unde se afla: Biserica Sfantul Ioan, Biserica Sfanta Margareta, Catedrala Sfantul Petru si Pavel, Piata Veche, Muzeul de Literatura dedicat lui Henryc Sienkiewicz, laureat al Premiului Nobel pentru literatura in 1905. Ne continuam deplasarea catre Frankfurt pe Oder. La sosire vom face un scurt tur panoramic. Cazare Frankfurt pe Oder.

Ziua 14. FRANKFURT PE ODER – MEISSEN - DRESDA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur al orasului Meissen, orasul portelanului, dupa care plecam spre Dresda. Vom vizita: Palatul Zwinger, Frauenkirche, Semperoper, Grunes Gewolbe ( Bolta verde ) care cuprinde colectii unice de bijuterii ce au apartinut printilor saxoni. Cazare Dresda.

Ziua 15. DRESDA - BUCURESTI
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o plimbare cu vaporul pe raul Elba, pentru a admira peisajele bizare de eroziune din cretacic, unice in Europa Centrala. Parcul national Elvetia Saxona, intins pe o suprafata de 36000 ha este marcat de formatiuni stancoase, vai adanci, platouri. Croaziera se desfasoara de la Dresda pana la orasul de frontiera cu Cehia, Schmilka. Intoarcere si transfer la aeroport pentru zborul spre casa, cu scurta escala in Munchen. Sosire in Bucuresti in jurul orei 01:00 ( 03 iulie 2019 ).

AVANTAJE pentru turist:

 

Descoperiti frumusetile Germaniei si Poloniei !
 Cele mai frumoase orase Hanseatice: Rostock, Hamburg, Lubeck, Gdansk;
 Obiective din Patrimoniul Mondial UNESCO:
o Castelul Malbork – cea mai mare fortificatie din Europa;
o Frauenkirche – biserica construita in stil baroc;
 Wolfsschanze (Vizuina Lupului) - unde alta data a fost cartierul general al lui Hitler ;
Va oferim:
 zboruri Bucuresti-Hamburg / Dresda - Bucuresti cu compania Lufthansa;
 transport cu autocar licentiat pe toata durata circuitului;
 14 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*;
 tururi de oras si vizite conform programului, cu insotitorul de grup roman, pe toata durata circuitului
BONUS: asigurare medicala si storno!
BONUS: transferuri la / de la aeroportul Henri Coanda!

NOTE
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 25 pers. Pentru un grup de 20–24 persoane, tariful se majoreaza cu 105 €/pers. Tariful de Early Booking este valabil pana la data de 25.11.2018.

 

ORAR DE ZBOR (compania Lufthansa ) - ore locale
18-Iun Bucuresti 06:05 Munchen 07:05 Munchen 08:15 Hamburg 09:30
02-Iul Dresda 20:30 Munchen 21:25 Munchen 22:05 Bucuresti 01:00 ( 03-Iul )

OBSERVATII:
Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:
MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero) - Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau
SUD EST: (firma Direct Aeroport) - Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda
CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport) - Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

IMPORTANT! de stiut:

 

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup minim de 30 de persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:

a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;

b. 75 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inaintea inceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:

a. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;

b. 80 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inaintea inceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:

a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;

b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;

c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;

d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agentia de la orice raspundere. Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ). Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Germania - Polonia