Filipine - Manila si Sejur Boracay | Avion | Bucuresti | 10 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Filipine - Manila si Sejur Boracay

Manila - Villa Escudero - Makati - parcul Rizal - parcul Luneta - Roxas - Boracay - Tagaytay

Datele de plecare

21.03

Orasele de plecare:

Adjud | Azuga | Bacau | Barlad | Braila | Brasov | Bucuresti | Busteni | Buzau | Cernavoda | Constanta | Fagaras | Fetesti | Focsani | Galati | Iasi | Mangalia | Onesti | Panciu | Ramnicu Sarat | Roman | Sfantu Gheorghe | Tecuci | Vaslui | Zarnesti

Durata circuitului:

10 zile

1 899 €

Supliment single - 519 €.

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale.

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.

Tariful INCLUDE:

transport avion Bucuresti – Manila - Bucuresti;

transport avion Manila - Boracay - Manila;

taxele de aeroportsi securitate pentru zborurile internationale si continentale;

transferuri si transport cu minibus / autocar licentiat pe durata traseului;

8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* in Manila si Boracay

vizitele cuprinse in program cu insotitor roman pe toata durata traseului;

asigurarea medicala si STORNO *valoare STORNO asigurata – pana la 8500 lei / calatorie).

asistenta turistica in limba romana pe intreaga durata a programului

Tariful NU INCLUDE:

excursiile optionale;

alte servicii decat cele mentionate.

Intrarile la obiectivele turistice vizitate;

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. BUCURESTI – MANILA

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Manila, via Doha. Noapte in avion.

Ziua 2. MANILA

Sosire in capitala Filipinelor, Manila in cursul dupa amiezii. Bine ati venit in “Perla Orientului”! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare in hotel 4* The Heritage sau similar in Manila.

Ziua 3. MANILA – VILLA ESCUDERO – INCURSIUNE ÎN FILIPINELE TRADIȚIONAL

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Villa Escudero – o plantație de palmieri de cocos înființată în 1880 de don Placido, ulterior transformata intr-unul dintre cele mai  importante obiective turistice din Filipine. Aici vom vizita muzel pre-hispanic și artefactele din cel de-al doilea Razboi Mondial, vom face o plimbare cu carul cu boii tradiționali prin plantația de cocos, plimbare cu faimosul vehicul jeepney, după care vom lua prânzul pe malul unui pârâu, la poalele unei cascade. Spre seară show tradițional filipinez. Transfer în Manila și cazare in hotel 4*   The Heritage  sau similar.

Ziua 4. MANILA - BORACAY

Mic dejun. Check-out de la hotel, apoi vom porni intr-un tur de oras in Manila, cu vizite la zona moderna, districtul financiar, orasul Makati, parcul Rizal sau Luneta este un parc urban ce dateaza din era coloniala spaniola si a fost declarat ulterior momument istoric. Continuam turul de oras cu zona de promenada pe faimosul bulervard  Roxas, apoi ajungem in “Intramuros”, “ intre ziduri” Walled City  reprezinta zona istorica a metropolei inconjurata de ziduri si care dateaza din perioada imperiului colonial spaniol. Aici vom putea admira fortificatiile spaniole imperiale si biserici catolice de secol XVI. Vizite la Cimitirul american, Rizal Parc, Fort Santiago, San Agustin si catedrala Manila.

Transfer la aeroportul domestic pentru zborul spre Boracay via Caticlan. Bine ati venit in Paradis ! Transfer la hotel si check-in la hotel Le Soleil de Boracay 4*  în Boracay.

Ziua 5. BORACAY

Mic dejun. Timp liber in Boracay pentru plaja si alte activitati individuale. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4* in Boracay.

Ziua 6. BORACAY

Mic dejun. Timp liber în Boracay pentru relaxare, plajă și explorat paradisul din insula recent redeschisă circuitului turistic, după un plan de 6 luni de reabilitare ecologică. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4*  în Boracay.

Ziua 7. BORACAY

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional, croaziera in jurul insulei Boracay cu pranz inclus. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4* in Boracay.

Ziua 8. BORACAY

Mic dejun. Boracay este renumita pentru plajele sale intinse si cu nisip alb, ape turcoaz, recent beneficiind de una dintre cele mai mari campanii de ecologizare din lume, fiind inchisa turistilor pentru o perioada de cateva luni. Recent redeschisa circuitului turistic, Insula a atras  dupa aceasta actiune mii de turisti. Cazare hotel Le Soleil de Boracay 4*  în Boracay 

Ziua 9. BORACAY – MANILA - TAGAYTAY

Mic dejun. Transfer spre aeroport pentru zbor Manila. Timp liber sau optional, vom incepe intr-o excursie spre orasul Tagaytay situat la aproape 800m altitudine, cu o panorama asupra vulcanului omonim. Vizita la “ Palace in the Sky”, una dintre fostele case ale presedintelui Ferdinand Marcos. En route, vom vizita biserica San Jose din Las Pinas, construita din chirpici si roci vulcanice. Aici vom vizita o orga construita aproape in intregime din lemn de bambus, de catre un preot  spaniol Diego Cera, in sec. al XIX-lea. Continuam cu vizita la fabricile care produc unicile vehicule “jeepney” folosite pentru transportul in comun care au fost adaptate dupa jeep-urile americane. Daca timpul ne permite vom face si o scurta vizita la o plantatie de cafea sau ananas din zona. Pranz intr-un restaurant local, intoarcere in metropola filipineza.. Cazare in hotel 4* The Heritage sau similar in Manila.

Ziua 10. MANILA  – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer de dimineata pentru zborul Qatar. Imbarcare, scurta escala in Doha, pranz si cina in avion. Sosire  in Romania seara.

AVANTAJE pentru turist:

 

BONUS: tur de oras in Manila BONUS: asigurare medicală și STORNO !

BONUS: transferuri la/de la aeroportul Henri Coanda conform grafic !

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Tarif calculat pentru 20 pers. Pentru un grup 15-19 pers.suplimentul va fi de 135 €. Tariful de Early Booking este valabil pana la 22.11.2019

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

Pachet 3 excursii opționale  229  / pers.

  1. Excursie de o zi in Tagaytay (transfer, ghid  local, pranz inclus, insotitor roman) – 59 €
  2. Croaziera in jurul insulei Boracay – (pranz inclus) 69 €
  3. Excursie la Villa Escudero (transferuri, însoțitor vorbitor de limba română, plimbare cu Jeepney, carul cu boi, plimbare cu pluta din bambus, prânz tradițional la cascadă, Muzeul de Istorie): 119 €

 

Orar de zbor (compania Qatar Airways) – ore locale:

OBSERVATII:
Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:
MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero) - Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau
SUD EST: (firma Direct Aeroport) - Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda
CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport) - Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

IMPORTANT! de stiut:

 

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup minim de 30 de persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:

a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;

b. 75 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inaintea inceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:

a. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;

b. 80 % daca retragerea se face intre 59 - 31 de zile inaintea inceperii excursiei;

c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:

a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;

b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;

c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;

d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agentia de la orice raspundere. Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ). Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe mae.ro/travel-conditions.

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Filipine - Manila si Sejur Boracay