Egipt: Cairo – Croaziera pe Nil – Hurghada | Avion | Bucuresti | 11 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

Egipt: Cairo – Croaziera pe NilHurghada

CairoAlexandriaAswan – Insula Elephantine – Kom OmboEdfuLuxorHurghada

Datele de plecare

19.01 | 16.02 | 22.03 | 12.04 | 03.05 | 06.09

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

11 zile

899 €

Servicii la sol - 259 €.

Supliment camera single - 259 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 599 €.

Tariful INCLUDE:

bilete de avion Bucuresti – Cairo si retur, ce include: un bagaj de mana (geanta mica) si un bagaj de cala, zbor direct, compania Tarom;

taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);

3 nopti cazare in zona Cairo, la hotel 4* cu mic dejun;

1 noapte de cazare in tren, ruta  CairoAswan, in cusete de dormit de 2 locuri cu mic dejun si cina;

3 nopti cazare in Hurghada la hotel 4* superior cu mic dejun si cina (Bonus, masa tip - ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina si bauturi locale);

3 nopti de cazare pe vas de croaziera, categoria 5* cu: mic dejun, pranz si cina;

Bonus - vizita la Muzeul de Egiptologie (nu include Muzeul Mumiilor);

asistenta turistica in limba romana;

ghid local.

Tariful NU INCLUDE:

servicii la sol –  259 euro / persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: excursie cu ghid local pe Platoul Giza si Marile Piramide(bilet de intrare pentru vizitarea complexului); Croaziera pe Nil de la Aswan la Luxor pe vas de 5* ce va include vizitele cu ghid local si intrarile: Templul Philae, Gradina Botanica, templul Kom Ombo, Templul Edfu, Templele Luxor si Karnak; tururile prevazute in cadrul excursiei, cu autocar / microbuz categoria locala; turul panoramic de oras in Cairo;

taxa de viza - 25 euro / persoana, se achita la inscriere;

supliment plecarea de Paste – 99 euro / persoana;

asigurarea medicala si aaigurarea storno, optionale;

late check out;

excursiile optionale.

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – Cairo via Zurich

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, ora 14:00, pentru imbarcare pe zborul companiei Swiss Airlines LX1885 cu destinația Cairo, via Zurich.

Sosire la Zurich la ora 17:25. Decolare la ora 22:00 din Zurich, zborul LX238 si sosire pe aeroportul din Cairo la ora 01:55. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Cairo.

Masa la bordul aeronavei.

 

Ziua 2: Cairo

Mic dejun. Vom incepe ziua cu turul orasului Cairo urmat de vizita oferita ca  bonus la Muzeul de Egiptologie, ce gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Cazare in Cairo.

 

 

Ziua 3. CairoGiza -  Dahsure & Sakkara - Aswan

Mic dejun. Programul turistic continua cu vizita la Giza, locatia celebrelor piramide si a Sfinxului. Vom fi transferati la hotelul din Cairo sau putem opta pentru - excursie optionala la Dahsure & Sakkara, turul incluzand Dahsure unde se vor vizita Piramida Cocosata si Piramida Rosie, precum si necropola de la Sakkara, situata la o distanta de aproximativ 30 km sud de Cairo. Localitatea a servit o lunga perioada de timp ca necropola funerara pentru vechea capitala Memphis. Vizita la Sakkara include: Piramida in Trepte (cea mai veche piramida din Egipt, aceasta fiind construita de faraonul Djoser in timpul celei de-a treia dinastii), Mastabe – Ptah Hotep, Mereruca si Ti. Transfer cu autocarul la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan

Vom calatori in cabine de doua locuri in vagonul de dormit. Cina va fi inclusa.

 

Ziua 4:  Aswan - Insula Elephantine

Mic dejun. Sosire matinala in Aswan si imbarcare pe vasul de croaziera. Continuam cu vizita la Gradina Botanica de pe insula lui Kitchener si o plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Vom vizita Templul Philae, dedicat zeitei Isis. Cazare pe vas, cu pranz si cina, vasul. 

 

Ziua 5:  Kom Ombo - Edfu

Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo. Vizitarea templului Kom Ombo, dedicat  zeilor Sobek si Horus. Vom ajunge apoi la Edfu unde vizitam Templul zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre Edfu.  Cazare pe vapor, cu pranz si cina. 

 

Ziua 6:  Luxor 

Mic dejun. Vizitam Templul Edfu. Navigare catre Luxor, trecand pe langa Esna. Vom ajunge la Luxor, considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Vizitam Templul Luxor. Cazare pe vapor, cu pranz si cina.

 

Ziua 7: LuxorValea Regilor - Templul Reginei  Hatchepsut & Colosii lui Memnon  - Hurgada

Mic dejun. Excursie optionala in Valea Regilor,  Templul Reginei  Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului si Colosii lui Memnon(scurta oprire pentru poze).

Continuam programul cu excursie la templele de pe malul estic al Nilului, printre templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra. 

Transfer cu autocarul la Hurghada ( aproximativ 4 ore). Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

 

Ziua 8:  Hurgada - Insula Gifton

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala la Insula Gifton - in lumea insulelor de corali de sub apa, cu mai multe opriri si posibilitati de snorkeling, masa de pranz inclusa. Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

 

Ziua 9: Hurgada –  Jeep Safari

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala Jeep Safari - Aventura in desert cu cina in cort beduin. Cazare si si masa tip All Inclusive(BONUS) in Hurghada.

 

Ziua 10:  Hurgada – Cairo

Mic dejun. Transfer din Hurgada catre Cairo( aproximativ 7 ore, incluzand o oprire). Sosire in Cairo si cazare la Cairo

 

Ziua 11: Cairo – Bucuresti via Zurich

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Alexandria, oras-port la Marea Mediterana. Vizitam Muzeul National, Amfiteatrul Roman si Gradinile Montaza. 

In ultima zi se poate opta pentru late check out(45 euro/persoana, include si cina).

Cine nu a optat pentru late check out poate opta pentru cina contra sumei de 15 euro/persoana. 

In jurul orei 00:00 este programat transferul catre aeroport. Transfer la aeroport in cursul nopti si imbarcare pe zborul companiei Swiss Airlines LX239 cu decolare la ora 02:35. Sosire la Zurich  la ora 06:40 si decolare spre Bucuresti la ora 12:00. Aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 15:20.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif: 899 euro/persoana (taxe aeroport incluse) + Servicii la sol –  259 euro/persoana

Supliment camera single: 259 euro;  Copil < 12 ani: 599 euro cazat in camera cu 2 adulti, fara par suplimentar.

 

Hoteluri:

Cairo Pyramids Hotel 4*, Alexandria Road Pyramids, Giza Governorate sau similar;

Hurghada AMC Roya 4*, El Ahyaa Area, Hurghada, Egipt sau similar;

Cruise M/S Grand Princess (NTS Nile Cruise) 5* sau simiar;

Orar de zbor informativ, compania Tarom:

Bucuresti – Cairo: 00:30-02:15

Cairo – Bucuresti: 03:00-06:50

*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

IMPORTANT! de stiut:

 

Grup minim 25 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Egipt: Cairo – Croaziera pe Nil – Hurghada