Discover Rusia | Avion | Cluj Napoca | 8 zile
Datele de plecare
19.08
Orasele de plecare:
Cluj Napoca
Durata circuitului:
8 zile
1 770 €
Supliment camera single - 380 €.
Tariful INCLUDE:
Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Tipsuri ghizi locali incluse
Bilet de avion pentru zbor international Cluj-Napoca - Moscova, Sankt Petersburg - Cluj-Napoca;
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7
Tariful NU INCLUDE:
Early check-in, late check-out
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Rusia: 100 EURO
Programul Turistic Detaliat
Ziua 01 SOSIRE IN MOSCOVA
Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroport si te vei imbarca pentru zborul international. Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.
Ziua 02 MOSCOVA
Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti. Vei face un tur al metroului moscovit, considerat pe buna dreptate un adevarat obiectiv turistic al capitalei Rusiei. Unele dintre cele mai frumoase statii sunt Belorusskaya, cu mozaicuri si scene rurale, Kievskaya, larga, ostentativa, cu mozaicuri infatisand prietenia din trecut dintre Rusia si Ucraina, Park Kultury, in care in nise sunt expuse medalioane din marmura alba ori eleganta statie Komsomolskaya, cu coloane din marmura.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03 MOSCOVA
Vei vizita splendida Catedrala Vasili Blajenii (Sf. Vasile), unul dintre simbolurile durabile Rusiei. Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04 MOSCOVA - SANKT PETERSBURG
Vei fi transferat de la hotel la gara din Moscova. Vei calatori cu trenul de mare viteza Sapsan de la Moscova la Sankt Petersburg. Dupa sosirea in gara din Sankt Petersburg vei fi transferat la hotel. Seara vei fi transferat catre Palatul Nikolaevsky unde vei avea ocazia sa vizionezi un spectacol folcloric rusesc ce combina muzica traditionala cu dansurile specifice diferitor regiuni ale Rusiei. Palatul Nikolaevsky a fost construit in stil baroc la ordinul Marelui Duce Nicolai, fiul Tarului Nicolai I.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05 SANKT PETERSBURG
Vei vizita fosta insula finlandeza Enisaari, numita in prezent Hare, pentru a admira Fortareata Sfintii Petru si Pavel. Nasterea orasului Sankt Petersburg se leaga de aceasta fortareata ridicata in 1703 de catre arhitectul Trezzini ca bastion de lupta. In fortareta se afla Catedrala Sf. Apostoli Petru si Pavel cu un interior baroc maret, incarcat de ornamente aurii. Tot aici se odihnesc, in 32 de morminte, o parte a Romanovilor: Petru cel Mare, Elisabeta I, Ecaterina cea Mare, Alexandru I sau Alexandru al II-lea. Ramasitele ultimului tar Nicolae al II-lea, ale sotiei acestuia si ale celor cinci copii, ucisi de bolsevici in 1918, au fost aduse in capela de langa catedrala. Vei vizita Catedrala Invierii lui Hristos (de pe Sangele Varsat). In anul 1881, pe malul canalului Griboedov, tarul Alexandru al II-lea a fost victima unui atentat. Pe locul detonarii bombei Biserica Rusa a ridicat un grandios monument in stil medieval rus Biserica de pe sangele varsat (oficial Catedrala Invierii lui Hristos) care se remarca prin domul specific sub forma de ceapa, prin bogatia culorilor si a ornamentelor din aur. Interiorul sau, proiectat printre altii si de catre Vrubel, are cea mai mare suprafata de mozaic din lume, mai mult de 7.500 mp, in incinta bisericii aflandu-se Muzeul Mozaicului.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06 SANKT PETERSBURG
Vei face un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, prilej cu care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale orasului intre care se numara Bulevardul Nevsky Prospect (unde se insiruie o serie de palate: Stroganov, Anicikov, Vorontsov, Beloselsky-Belozersky dar si cladiri Art Nouveau precum Eliseevsky Magazin ori Dom Knigi; tot aici se afla si Gostiny Dvor, un magazin universal care functioneaza inca din secolul al XVIII-lea dar si Teatrul Imperial Aleksandrinski); Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievski, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Invierii lui Hristos, Piata Senatului si Piata Palatului (Alexandru I). In mijlocul pietei se afla Coloana lui Alexandru I, tarul care a condus Rusia in perioada razboaielor napoleoniene, realizata dintr-o singura bucata de monolit de granit rosu de Finlanda si care cantareste peste 600 de tone. Pe parcursul turului vei admira centrul istoric al orasului, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO. Vei vizita imensul domeniu Peterhof. Accesul la parcurile Peterhofului se face coborand niste scari maiestuoase, pe langa Marea Cascada, decorata cu statui. In aceste gradini gloria antichitatii este reinviata de statui sau grupuri monumentale infatisand figuri mitologice ori biblice, zeitati marine, tritoni, animale fabuloase.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07 SANKT PETERSBURG
Vei vizita celebrul muzeu Ermitaj. Cu o colectie de peste 3 milioane de obiecte de arta, Ermitaj este unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Interioarele opulente ale palatului sunt completate de lucrarile lui Leonardo da Vinci, Giorgione, Titian, Rafael, Velázquez, El Greco, Goya, Rubens, Rembrandt, Renoir, Monet, Van Gogh, Gauguin, Cezanne, Degas, Picasso, Kandinsky, Rodin.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08 PLECARE DIN SANKT PETERSBURG
Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Sankt Petersburg.
Regim mese - Mic dejun
AVANTAJE pentru turist:
Termene de plata:
› La confirmarea rezervarii: 30%
› cu 90 de zile inainte de plecare: 30%
› cu 60 de zile inainte de plecare: 40%
Note:
› Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla
› Plata se face in euro sau in lei.
› Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.
Orar zbor
✈ Plecare Cluj-Napoca 19.08. ora 06:15; Sosire Munchen 19.08. ora 07:00; Lufthansa; durata 1:45
✈ Plecare Munchen 19.08. ora 11:05; Sosire Moscow 19.08. ora 15:10; Lufthansa; durata 3:5
✈ Plecare St Petersburg 26.08. ora 16:50; Sosire Munchen 26.08. ora 18:35; Lufthansa; durata 2:45
✈ Plecare Munchen 26.08. ora 22:20; Sosire Cluj-Napoca 27.08. ora 01:00; Lufthansa; durata 1:40.
Ziua 1
Fondata de Iuri Dolgoruki in anul 1147, Moscova este capitala Federatiei Ruse si numara peste 11 milioane de locuitori, grupati intr-o zona metropolitana cu diametrul de 30 km si cu suprafata de 1.081 km². Orasul este strabatut de Raul Moscova, avand 49 de poduri ce leaga partile separate de rau. Moscova are o structura radiala, centrul sau istoric fiind reprezentat de fortareata Kremlinului. Din aceasta porneste, spre nord, Tverskaia, cea mai faimoasa strada a orasului, care se continua cu soseaua Sankt Petersburg. Moscova are un farmec aparte, structurat pe baza simbolurilor imagistice care-i dau identitate: Piata Rosie cu zidurile Kremlinului - inima orasului, Catedrala Sfantului Vasile (Vasili Blajenii), Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, cel mai exclusivist mall moscovit - GUM. Practic aici se afla cuprinsa chintesenta orasului - cladiri istorice stravechi, relicve ale comunismului si simboluri ale Noii Rusii. Printre obiective se mai numara vechea strada Arbat cu farmecul ei evidentiat de cafenele, baruri, restaurante si magazine cu suveniruri, renumitul Balsoi Teatr si Galeriile Tretiakov continand lucrari de arta ale celor mai faimosi artisti rusi si cea mai bogata colectie de icoane vechi din Rusia. Moscova este deservita de 3 aeroporturi internationale pentru traficul de pasageri, 9 terminale de cale ferata si are una dintre cele mai mari retele de metrou din lume avand o lungime de peste 300 kilometri; metroul moscovit este al doilea ca marime dupa cel din Tokyo.
Ziua 2
Metroul Moscovit
Metroul din Moscova a fost inaugurat la 15 mai 1935 de catre Guvernul Sovietic ca un simbol al progresului tehnologic si industrial, fiind considerat un adevarat Palat al Poporului. Cei mai importanti artisti ai vremii au luat parte la decorarea lui, iar materialele folosite au fost aduse din toate colturile Rusiei ca un simbol al uniunii poporului rusesc. Nu multe capitale ale lumii pot pretinde ca metroul reprezinta o atractie turistica. Metroul din Moscova este o exceptie. Statiile de metrou moscovite par a fi palate in miniatura, cu candelabre, sculpturi si mozaicuri generoase.
Ziua 3
Catedrala Vasili Blajenii
Situata in Piata Rosie din Moscova, splendida Catedrala Vasili Blajenii (Sfantul Vasile) se afla in imediata vecinatate a Turnului Spasskaya al Kremlinului. Catedrala, de fapt un ansamblu din noua capele ridicate pe o singura fundatie, este unul dintre simbolurile durabile ale Rusiei cu stilul ei pur rusesc, cu domuri in forma de ceapa si multitudinea culorilor vii care o imbraca. In interior se afla noua iconostase care contin peste 400 de icoane si numeroase fresce apartinand scolilor de pictura din Moscova si Novgorod, toate datand din secolele XVI-XIX.
Ziua 3
Kremlin
Kremlinul este un adevarat centru de putere in Rusia, cetate a tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. In 1156, Printul Iuri Dolgoruki a ales confluenta raurilor Moscova si Neglinnaya ca loc pentru a ridica Kremlinul initial din lemn (kreml inseamna cetate). Tarziu, in secolul al XV-lea tarul Ivan al III-lea a invitat mai multi arhitecti italieni de top pentru a construi un nou complex somptuos. Ei au proiectat, intr-o fuziune fascinanta de stiluri - de la cel rus medieval la Renastere - printre altele, Catedrala Adormirea Maicii Domnului si Palatul Fatetat. Catedrala Arhangelului Mihail, proiectata in 1505 de un arhitect venetian, Aleviz Novyy, este ultima dintre marile catedrale construite in Kremlin. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se Clopotul si Tunul Tarului, turnat in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Armuraria, care expune bogatia acumulata de printii rusi si tari timp de mai multe secole, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
Ziua 4
Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei si important port la Marea Baltica, a fost intemeiat in 1703 de Petru cel Mare din dorinta de a fi o fereastra catre Europa, in prezent fiind considerat al patrulea mare oras al Europei. Sankt Petersburg combina fascinanta mostenire rusa cu aspecte specific europene. Situat in partea estica a Golfului Finic, orasul convinge prin imaginea sa maiestuoasa ce se datoreaza detaliilor urbane si arhitecturale diverse: palate, catedrale, biserici, gradini si parcuri intinse, monumente si sculpturi, bulevarde lungi si drepte. O nota aparte o da si raul Neva, cu multimea de canale, poduri si cheiuri din granit. Centrul orasului este unul dintre siturile protejate de UNESCO ca parte a patrimoniului universal.
Ziua 5
Fortareata Sf. Petru si Pavel
Nasterea orasului Sankt Petersburg se leaga de aceasta fortareata ridicata in 1703 de catre arhitectul Trezzini ca bastion de lupta. In fortareta se afla Catedrala Sf. Apostoli Petru si Pavel cu un interior baroc maret, incarcat de ornamente aurii. Tot aici se odihnesc, in 32 de morminte, o parte a Romanovilor: Petru cel Mare, Elisabeta I, Ecaterina cea Mare, Alexandru I sau Alexandru al II-lea. Ramasitele ultimului tar Nicolae al II-lea, ale sotiei acestuia si ale celor cinci copii, ucisi de bolsevici in 1918, au fost aduse in capela de langa catedrala. In interiorul fortaretei mai puteti vedea Casa Comandantului, unde erau judecati prizonierii politici, Monetaria si o controversata statuie a lui Petru cel Mare. Un alt punct de atractie este si temnita in care au fost inchisi Dostoievki, printul anarhist Potemkin, Gorki si Trotki.
Ziua 6
Aflat la doar 29 de km de Sankt Petersburg, Peterhof este adesea comparat cu palatul Versailles datorita palatelor extravagante, fantanilor aurite si gradinilor in stilul secolului 18. Astazi muzeu, Peterhof a fost rezidenta de vara a lui Petru cel Mare. Situat pe coasta de sud a golfului Finlandei, teritoriul sau este impartit in patru parcuri, dintre care unul ofera o priveliste grandioasa asupra marii. Peterhof a fost construit timp de 11 ani de catre arhitecti francezi, italieni, germani, olandezi si rusi. Trecut in capul listei celor zece destinatii uluitoare din Europa de Est recomandate de revista americana Forbes, Palatul Peterhof este cunoscut si sub numele de Petrodvoret. Piesa de rezistenta a palatului o constituie gradinile superbe. Gradina principala ofera o priveliste de ilustrata: Marea Cascada si Fantana lui Samson. Desenate in stil frantuzesc, gradinile de la Peterhof ascund numeroase fantani deghizate in flori, arbori sau umbrele menite sa-i ude pana la piele pe invitatii de altadata ai tarului.
Ziua 7
Ermitaj
Cu o colectie de peste 3 milioane de obiecte de arta, Ermitaj este unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Se estimeaza ca, daca ati petrece doar un minut in fata fiecarui exponat, ati avea nevoie de 11 ani pentru a vedea toata colectia de arta a muzeului. Complexul muzeal Ermitaj detine sase cladiri istorice, dintre care Teatrul Ermitaj, Vechiul Ermitaj, Micul Ermitaj si Palatul de Iarna, sau Noul Ermitaj, sunt una in prelungirea celeilalte. In Palatului de Iarna decoratiunile rococo ale peretilor, candelabrele, sculpturile, mobilele, covoarele superbe, tesaturile si diverse alte obiecte de arta creaza o ambianta care taie oricui respiratia. In cele 120 de sali deschise publicului sunt expuse lucrari ale lui Leonardo da Vinci, Giorgione, Titian, Raphael, Veronese, Tintoretto, Velázquez, El Greco ori Goya, Rubens si Rembrandt, dar si o impresionanta colectie de arta impresionista si post-impresionista ori moderna. Tuturor acestora li se adauga colectii de cultura primitiva, arta orientala, arta romana si egipteana.
IMPORTANT! de stiut:
Viza turistica in Rusia se elibereaza in Romania de misiunea diplomatica a tarii de destinatie.
100 euro
Termene si conditii pentru circuitele de grup
Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Agentia nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Agentia nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa agentiei sumele generate de aceasta situatie.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
Reguli de securitate in aeroporturi
Pentru a va proteja impotriva noilor amenintari cu explozibili lichizi, Uniunea Europeana (UE) a adoptat o serie de reguli si masuri, care restrictioneaza cantitatea de lichide pe care le puteti trece prin punctele de control de securitate. Aceste reguli se aplica pentru toti pasagerii care pleaca de pe aeroporturi din UE indiferent de destinatia acestora, insa se practica pe o scara din ce in ce mai larga si pe alte aeroporturi dinafara UE. Aceasta inseamna ca la punctele de control de securitate se vor face verificari legate de substantele lichide pe care doriti sa le transportati, insa si pentru alte obiecte interzise. Totusi, noile reguli nu limiteaza cantitatea de lichide pe care le puteti cumpara din magazinele duty-free sau de la bordul aeronavelor operate de o companie aeriana din UE. Noile reguli au intrat in vigoare la 6 noiembrie 2006 pe toate aeroporturile din UE, Norvegia, Islanda si Elvetia si sunt valabile pana la alte modificari.
Este permis sa luati in bagajul de mana doar cantitati mici de lichide de uz personal, care trebuie sa fie amabalate in recipiente individuale de maximum 100 mililitri fiecare. Toate aceste recipiente vor fi depozitate lejer intr-un ambalaj din material plastic transparent, care se poate resigila, avand un volum maxim de 1 litru per pasager. La aeroport, pentru a facilita controlul de securitate, trebuie sa prezentati separat pentru examinare toate lichidele pe care le aveti, trebuie sa dezbracati jacheta sau haina in punctele de control, sa scoateti laptop-ul si alte echipamente electronice din bagajul de mana. Toate acestea vor fi scanate separat. Lichidele care intra in discutie includ: apa si alte bauturi, supe, siropuri, creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri, spray-uri, gel de par si de baie, spuma de barbierit, recipiente sub presiune, pasta de dinti, rimel, mixturi, precum si alte produse de aceeasi consistenta.
Este permis: sa impachetati lichide in bagajele de cala (noile reguli se aplica doar pentru bagajele de mana), puteti avea in bagajul de mana medicamente sub forma de lichid, gel, aerosoli, insulina si substante pentru dieta (este necesara recomandarea scrisa a medicului), inclusiv hrana pentru copii (lapte sau suc), in cantitatea necesara pe durata calatoriei. Este permis sa cumparati lichide, cum ar fi bauturi sau parfumuri, fie din zona duty-free de dupa controlul de securitate, fie de la bordul aeronavelor doar daca aestea sunt ambalate in pungi resigilabile din plastic transparent. (nu trebuie desigilate pana la destinatie, altfel pot fi confiscate). In plus punga va trebui sa contina si dovada achizitionarii respectivului produs. In cazul in care sunteti in tranzit, este important sa nu deschideti ambalajul inainte de ultimul control de securitate. Sunteti rugati sa cooperati cu personalul companiei aeriene, dar si cu personalul responsabil cu securitatea din cadrul aeroportului.
Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic
Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);
Copie dupa cartea de identitate;
Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);
Numar de telefon valabil;
Adresa e-mail;
Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).
Termene si conditii de plata
Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:
Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;
Pentru serviciile la sol: 30% la confirmarea rezervarii; 70% cu 45 de zile inainte de plecare;
Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
Plata se poate face in Euro sau in Lei.
Conditii de anulare si penalitati
Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.
Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.
Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.
Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:
Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.
Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).
Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.
Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.
Concedierea neasteptata de catre angajator.
Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.
Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.
In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.
In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.
Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.
Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro
► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);
► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;
► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;
Agentie de incredere
Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.
Oferte variate
Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.
Flexibilitate contractuala
Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.
Mereu deschisi
Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.