Cuba - Ce tara, Che Guevara! | Avion 2020 | Bucuresti | 12 zile

       CIRCUIT   TURISTIC  cu  AVIONUL - 2020   

Cuba - Ce tara, Che Guevara!

Havana - Valea VinalesCienfuegosTrinidadSanta Clara – Cayo Santa Maria

     Datele de plecare:     

16.02 | 22.04 | 06.11

     Orasele de plecare:     

Bucuresti

     Durata circuitului:     

12 zile

de la    1 681

+ 599 euro (taxe de aeroport)

Supliment de single - 795 €

Supliment pentru plecarea 22.04 - 30 €/pers.

     Tariful  INCLUDE:    

Bilet de avion Bucuresti –Havana şi retur ,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);

Taxele de aeroport;

Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;

10 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*;

7 mic dejunuri + 4 prânzuri  + 3 cine (fără băuturi), cu specific local + 3 zile All Inclusive;

Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;

Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;

Asigurare medicală Travel (Best Deal, Promo si Standard);

Asigurare medicală Premium (Pellerin Plus);

Ghizi locali;

Conducător de grup român.

     Tariful NU INCLUDE:     

Taxa de viză + procesare 60 €/pers (poate suferi modificări până la depunerea actelor), se achită la înscriere;

Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi,  aprox  50 / pers. (se achită la faţa locului);

Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;

Alte servicii decât cele menţionate în program;

Taxa de ieşire din  Cuba (se achită pe aeroportul din Havana);

Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

     Programul Turistic Detaliat     

 

Ziua 1. București –Havana

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Havana.  Seara, sosire în Havana unde suntem întâmpinaţi de către reprezentantul local care ne va conduce la hotel. Cazare în Havana la hotel de 4*. Cină.

 

Ziua 2.  Havana

Explorăm astăzi Havana de la bordul unei mașini de epocă, cu care facem o plimbare de aproximativ o oră în zona modernă a orașului. Facem apoi un tur complet, în care vizităm fortăreața El Castillo del Morro, de unde se poate admira splendida panoramă asupra orașului și a golfului. Plimbare, apoi, în zona istorică a orașului pe ruta: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piața Catedralei, Bodeguita del Medio, El Capitolio, Muzeul Revoluției, Muzeul de Artă, Central Park, Teatrul Mare. Străbatem și zona modernă a orașului, inclusiv Bulevardul Malecon. Întoarcere la acelaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

 

Ziua 3. Havana – Valea VinalesHavana

    Mic dejun. Astăzi pornim spre Vinale, unde facem o incursiune în celebra Cueva del Indio (Peștera Indianului) unde ne plimbăm cu barca pe un râu subteran. Trecem și pe la o plantație de tutun, vizităm o fabrică de trabucuri și aflăm amănunte despre fabricarea acestora. Putem admira și Mural de la Prehistoria – pictura realizată pe o stâncă reprezentând evoluția oamenilor și animalelor din această zonă.  Fresca a fost realizată în anul 1961 de artistul Leovigildo Gonzalez, discipol al pictorului Diego Rivera. Ne întoarcem apoi la hotel în Havana. Mese incluse: mic dejun, prânz.

 

Ziua 4. Havana

Mic dejun. Timp liber în Havana. Vă propunem câteva dintre atracțiile capitalei: Fortaleza San Carlos de la Cabaña – fort situat în zona estică a Golfului Havana; El Capitolio Nacional - Clădirea Parlamentului; Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro - datând din perioada pirateriei; Castillo San Salvador de la Punta – fortăreața din secolul al XVI-lea situată în zona vestică a portului; El Cristo de La Habana - Statuia lui Iisus sculptată în marmură, aflată pe o colină ce domină portul; Marele Teatru al Havanei; Bulevardul El Malecón Habanero, ce leagă Vechea Havana de centrul actual al orașului, Cartierul Vedado și Museo de la Revolución, aflat în Palatul Prezidențial, unde se află expus și iahtul Granma. Întoarcere la aceleaşi hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun, prânz.

 

Ziua 5. HavanaCienfuegosTrinidad

Dimineaţă, după micul dejun plecăm spre Trinidad cu o scurtă cu oprire la Playa Larga, o frumoasă staţiune unde putem efectua o sesiune de snorkeling, explorând superba viață marină de suprafață. Ulterior, trecem prin Cienfuegos, unde facem un tur de oraș. Numit  şi "La Perla del Sur" (Perla Sudului), oraşul Cienfuegos îmbinã relieful montan cu cel marin şi degajă un aer francez, păstrat de la vechii colonialiști. În centrul istoric vom vedea Parcul Jose Marti, Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry şi Promenada Prado. Seara sosire în Trinidad. Cazare la hotel 3*. Mese incluse: mic dejun, prânz.

 

Ziua 6. Trinidad

Dimineaţă, după micul dejun începem vizita în Trinidad, al patrulea oraş fondat în Cuba de către Diego Velazquez în anul 1514 şi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. În program: Palatul Cantero, în care sunt expuse colecții de artă decorativă și mobile de epocă, piațetele înconjurate de case coloniale care conservă stilul secolelor XVIII – XIX , atât în interior cât și în exterior și Muzeul Conchanchara. Vizităm o mică tavernă foarte populară printre turiști - La Canchánchara (numită după o bautură a regiunii, din suc de lămâie, miere și rom cubanez, care este servită în vase ceramice), gazduită într-un conac ce datează din 1723. Seara, petrecem la Casa de la Musica, situată în centul orașului Trinidad, cu live band, rom și muzică salsa. Cazare la acelaşi hotel. Mese incluse: mic dejun, prânz.

 

Ziua 7. TrinidadSanta Clara – Cayo Santa Maria

După mic-dejun plecăm spre Cayo Santa Maria, destinaţia noastră finală de vacanţă. Pe traseu ne oprim în Santa Clara, orașul revoluției cubaneze, pentru a admira Monumentul cunoscutului revoluționar Che Guevara. Vom vedea Parcul Vidal, Plaza del Mercado şi Catedrala Santa Clara de Assisi. După -amiază ne continuăm drumul spre Cayo Santa Maria.  Sosire şi cazare în Cayo Santa Maria la hotel 4*. Cină. Mese incluse: mic dejun, cină.

 

Ziua 8 -10.   Cayo Santa Maria  - plajă, soare

Petrecem câteva zile pe însoritele plaje din mica insulă Cayo Santa Maria, care face parte din Arhipelagul Jardines del Rey. Program liber pentru plajă și relaxare. Regim de masa: all inclusive.

 

Ziua 11.   Cayo Santa Maria – Havana

După micul dejun, avem transfer către aeroportul din Havana pentru zborul cu escala, spre Bucureşti.

 

Ziua 12.   Bucureşti

Încărcaţi cu multe amintiri, aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite pe  frumoasele meleaguri ale Cubei!

     AVANTAJE pentru turist:     

 

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 150

PROMO

Reducere 100

STANDARD +

Reducere 50

1881

+ 599 € (taxe de aeroport)

1681

+ 599 € (taxe de aeroport)

1731

+ 599 € (taxe de aeroport)

1831

+ 599 € (taxe de aeroport)

pret de persoana in camera dubla

 

 1. Avans 25% la înscriere;
 2. Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 3. GRATUIT - asigurare medicală premium;
 4. GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni;
 5. GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană) 
 6. ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 1. Avans 50% la înscriere;
 2. Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 3. Nu se cumulează cu alte reduceri;
 4. Oferta este valabilă până la 30.05.2020
 5. Pentru plecarile incepand cu toamna 2020 oferta este valabila pana la 30.05.2020
 6. ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Avans 30% la înscriere;
 2. Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 3. Nu se cumulează cu alte reduceri;
 4. Oferta este valabilă până la 30.06.2020.
 5. Pentru plecarile incepand cu toamna 2020 oferta este valabila pana la 30.06.2020
 6. ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 

 1. Avans 25% la înscriere;
 2. Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 3.  Nu se cumulează cu alte reduceri;

 

 

suplimente

 1. Supliment de single 795 €
 2. Supliment pentru plecarea 22.04* 30 €/pers.

     IMPORTANT! de stiut:     

 

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.

Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.

Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.

Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua ;

Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide  se va plăti suplimentul de single.

 

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de  150 €/ pers.

 

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei :

Paşaportul în original valabil cel puţin încă 6 luni de la data returului din excursie, care să conţină cel puţin 2 coli albe, nu se acceptă paşaport temporar.

Copie paşaport;

Copie asigurare medicală ;

 

Note:

Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.

În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.

Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Cubei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

 • Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.
 • Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).
 • Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.
 • Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.
 • Concedierea neasteptata de catre angajator.
 • Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.
 • Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.
 • In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.
 • In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.
 • Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

 0729 094 904 || 0754 094 904

 office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.