City Break cu ghid: Dublin - Irish Coffee, Spiridusi si Bere Guiness | Avion | Bucuresti | 4 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

City Break cu ghid: Dublin - Irish Coffee, Spiridusi si Bere Guiness

Christ Church Cathedral - Dublin Castle - Saint Patrick Cathedral - Trinity College - O’Connell Street - Guinness Storehouse - Castelul Malahide - Little Museum of Dublin - National Gallery of Ireland - Temple Bar

Datele de plecare

20.10

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

4 zile

195 €

Supliment camera single - 100 €.

Tariful INCLUDE:

Bilet de avion Bucuresti – Dublin – Bucuresti

Bagaj de mana 10 kg

Cazare 3 nopti in Dublin Hotel 3*

Mic dejun

Ghid de turism insostitor

Vizita orasului Dublin in tururi pietonale

Dublin – tur panoramic cu minibus / midiautocar / autocar turistic local

Tariful NU INCLUDE:

Asigurare medicala (aproximativ 30 lei / persoana) – Recomandata de agentie!

Taxe de aeroport 95 Euro

Intrarile la obiectivele turistice, transportul cu mijloacele de transport in comun sau taxi

Transfer aeroport – hotel Dublin – aeroport = 60 Euro / persoana (cu minibus/midiautocar/autocar turistic local)

Bagaj de cala

Supliment camera single – 100 Euro 

Vizita la Castelul Malahide – 50 Euro

Programul Turistic Detaliat

Ziua 1 JOI  – Intalnire in aeroport seara pentru zborul Bucuresti-Dublin. Sosire in Dublin dupa-amiaza. Transfer la hotel. Cazare in Dublin. Timp liber.

Ziua 2 VINERI – Mic dejun. Vizita Dublin – tur de oras & vizite: Christ Church Cathedral, Dublin Castle, St. Patrick Cathedral, Trinity College, O’Connell Street – timp liber pentru pranz si shopping. Dupa-amiaza Guinness Storehouse. Cazare in Dublin.

Ziua 3 SAMBATA – Mic dejun. Dimineata timp liber in Dublin sau optional vizita la Castelul Malahide. Dupa-amiaza tur panoramic Dublin si vizite – sugestii: Little Museum of Dublin, National Gallery of Ireland, Temple Bar. Cazare in Dublin.

Ziua 4 DUMINICA – Mic dejun. Timp liber in Dublin pentru cumparaturi. La pranz transfer aeroport pentru zborul Dublin-Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul dupa-amiezii.

AVANTAJE pentru turist:

Programul turistic se deruleaza impreuna cu ghid insotitor, vorbitor de limba romana.

Poduri peste râul Liffey, case elegante de cărămidă roşie de secol XVIII, parcuri cu gazon veşnic verde, autobuze etajate, magazine cu branduri de top şi oameni prietenoşi. Berea Guinness, Temple Bar, muzica şi dansurile tradiţionale, formaţia U2 şi verdele omniprezent sunt simboluri ale naţiunii irlandeze şi toate fac din capitala Irlandei una din cele mai polulare destinaţii de vacanţă pentru europeni.

Ce vizitam in Dublin?

Castelul Dublin – cetate, închisoare, trezorerie, tribunal, reşedinţă a coroanei britanice în Evul Mediu şi primărie, a fost reconstruit de patru ori, iar în prezent e folosit de preşedinţia Irlandei pentru recepţii, dar pot fi viziate apartamentele de stat, Capela Regală, cripta şi subteranele Castelului.

 Catedrala Christ Church – mama tuturor catedralelor şi bisericilor din Irlanda.

 Catedrala Sf.Patrick – cea mai mare din Irlanda şi cu o fleşă înaltă de 43 de metri, din 1870 desemnată catedrală naţională pentru întreaga insulă

 Parlamentul Regatului Irlandei – prima clădire din lume construită cu scopul de a găzdui un parlament bicameral, Camera Lorzilor şi Camera Comunelor.

 Clădirea Poştei Centrale (1818) – vedeta străzii O’Connell din centrul vechi al oraşului, şi simbol al libertăţii şi naționalismului irlandez. A fost ultima clădire publica în stil Georgian construită în capitala Irlandei, proiectata de Francis Johnston, arhitectul care se ocupa de toate cladirile publice din Dublin.

 O’Connell Bridge – singurul pod din lume care are lungimea egală cu lăţimea, a fost construit în 1863 pentru a înlocui un vechi pod de lemn.

 Monumentul Luminii – o coloană de 121.2 metri din oţel inoxidabil, situat pe locul fostei Coloane a lui Nelson, distrusă în 1966

Fotografiem usile colorate ale caselor din Dublin!

Gustam Irish Coffee si bere neagra Guiness!

Vizitam Temple Bar cu cea mai frumoasa si impresionanta poveste din Capitala Irlandei!

 Guinness Storehouse va asteapta! O vizita inedita la Fabrica de Bere Guinness, nu o fabrica in sensul clasic al cuvantului, ci mai mult un muzeu interactiv, care se intinde pe 7 nivele, in care veti afla in detaliu istoria familiei Guinness si veti invata cum se fabrica adevarata bere irlandeza. Pentru cei pasionati de cumparaturi, exista la parter un magazin de suveniruri, iar pentru cei pofticiosi un restaurant unde se serveste celebra bere, insotita de mancaruri preparate pe baza de bere. Pretul orientativ este de 25 euro/ persoana.

Castelul si Gradinile Malahide – Castelul Malahide a apartinut Familiei Talbot timp de 791 de ani si a fost locuit pana in 1975. Ultimul descendent al acestei familii, cea care a si vandut castelul statului irlandez a murit in 2009. Castelul are cateva camere pe doua etaje si in aceste camere puteti vedea stilul de viata al nobililor irlandezi. Acum parcul din jurul castelului serveste si ca loc unde se organizeaza concerte, cei mai cunoscuti artisti care au cantat acolo sunt Pink, Joe Cocker sau Eric Clapton. Pe 30 iulie 2011, Prince a cantat tot in curtea Castelului Malahide.

 

NOTA:

Tarifele pot suporta modificari in functie de locurile disponibile in momentul efectuarii rezervarilor.

Biletul este nerambursabil.

Schimbarile de data, nume si ruta se pot efectua doar cu taxe suplimentare pentru biletele de avion.

Pasagerii care nu s-au prezentat la zbor in limita de timp impusa de companie, indiferent de motiv, sunt considerati “no show” si pierd segmentul de calatorie respectiv, neavand dreptul la niciun fel de rambursare.

IMPORTANT! de stiut:

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.

Transportul este asigurat cu minibus / midiautocar / autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.

Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta / contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 

Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.

Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.

Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.

Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Reduceri si conditii de inscriere:

Pentru inscrierile la programele AUTOCAR se achita un avans de 50 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.

Pentru inscrierile la programele AVION se achita un avans de 100 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.

Turistii fideli beneficiaza de o reducere de 5% la TARIFUL STANDARD al pachetelor turistice AUTOCAR / AVION (fidel = minim UN CIRCUIT AUTOCAR / AVION sau CITY BREAK CU GHID cu Agentia de Turism Organizatoare).

Pentru inscrieri Early Booking turistii beneficiaza de o reducere de 5% la tariful standard al pachetelor turistice AUTOCAR / AVION. (termenul Early Booking este stabilit pentru fiecare program turistic, in functie de data de plecare)

Reducerile pentru turistii fideli si Early Booking SE CUMULEAZA.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare STORNO, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

City Break cu ghid: Dublin - Irish Coffee, Spiridusi si Bere Guiness