Budapesta - Viena - Praga | Autocar | Bistrita | 6 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AUTOCARUL

Budapesta - Viena - Praga

Austria - Cehia - Ungaria

Datele de plecare

29.04

Orasele de plecare:

Bistrita

Durata circuitului:

6 zile

299 €

Tariful INCLUDE:

5 nopţi cazare în cameră dublă sau triplã cu mic dejun la hotel de 4* în Viena, Praga si Budapesta;

croazierã pe Vltava in Praga (durata 50 min, tur panoramic in centrul istoric al Pragai, castelul si podul Charles)

Tur pietonal + autocar : Viena, Praga, Budapesta

transportul cu autocarul

servicii ghid român pe toata durata calatoriei

Tariful NU INCLUDE:

Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice şi pentru ghizii acestora

Asigurarea medicală (contravaloare 43 lei / adult), asigurare storno si medicala (contravaloare 79 lei / adult)

Supliment camera single (150€ / 5 nopti / pers ), în cazul în care doriţi să fiţi cazat în cameră singur, fără partaj.

Supliment demipensiune 95 euro / persoana per 5 nopti;

Programul Turistic Detaliat

Se porneste pe ruta Bistrita - Cluj - Oradea in data de 29 aprilie- seara in jurul orei 18:00.

Ziua 1:  Bun venit în Viena, al 10-lea oraş ca mãrime din Uniunea Europeanã. Vom ajunge in jurul pranzului si dupã check-in pornim într-un tur de oras pentru a vizita atracţiile principale ale fostei capitale imperiale: Turnul Dunării, Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Artă, Parlamentul, Primăria, Burgtheatre) şi Palatul Schonbrunn. Încheiem ziua cu o vizitã la frumosul parc de distracţii Prater, de unde cu ajutorul Roţii Uriaşe vom avea o privelişte superbã a Vienei.

Cazare in Viena la hotel 4*. 

Ziua 2:  Mic dejun. Dupã micul dejun ne deplasam cãtre ,,oraşul de aur” Praga, un oraş plin de istorie, culturã şi ,,probabil cea mai bunã bere din Europa”. Dupã check-in ne începem aventura cu o croazierã pe Vltava, cel mai lung râu din Republica Cehã, situat în centrul orasului. Croaziera dureazã aproximativ 50 minute, timp în care vom putea admira centrul istoric al Pragãi, castelul şi podul Charles.

 Cazare in Praga la hotel 4*.  

Ziua 3:  Mic dejun.  Începem ziua cu un tur pietonal: Piaţa oraşului vechi, Ceasul Astronomic, Biserica Gotica Tyn, Catedrala Sfantului Vitus, Klementium cea mai frumoasã bibliotecã din lume, statuia eroului ceh Jan Hus, Cartierul Evreiesc şi desigur Champs Elysee-ul` Pragãi - vestita arterã comercialã.

Cazare in Praga la hotel 4*. 

Ziua 4 :  Mic dejun. Nu putem pleca din ,,mama oraselor” aşa cum mai este supranumitã capital Cehiei fãrã o vizitã la castelul praghez, fost şi actual sediu al puterii, aici aflându-se reședința regilor Boemiei, imparatilor Sfantul Imperiu Roman și presedintilor Cehoslovaciei respectiv Cehiei în momentul actual. Potrivit Guinness Book of Records, Cetatea din Praga este cea mai vastã incintã fortificatã veche din lume, ocupã o suprafaţã de aproape 70.000 m2, cu o lungime de aproximativ 570 de metri şi o lãţime medie de aproximativ 130 de metri. Vom cobori spre Charles Bridge bucurându-ne de ,,Mala Strana” o zonã superb cu strãduţe strâmte, încãrcate de istorie iar dupã ce vom traversa podul ( nu înainte sã ne punem cea mai arzãtoare dorinţã atingând statuia Sf. Ioan Nepomuk vom vedea Turnul Podului ce marcheazã intrarea în oraşul vechi.

Cazare in Praga la hotel 4*

Ziua 5 :  Mic dejun. Ne luãm rãmas bun de la acest oraş superb şi ne deplasãm spre Budapesta unde vom ajunge in jurul orei 14-15. Aici vom vizita Podul cu lanţuri, Piaţa Eroilor,  Parlamentul şi apoi urcăm la Citadella unde vom avea 30 min la dispozitie pentru vizitat şi poze. 

Cazare in Budapesta la hotel de 4*.

Ziua 6 : Mic dejun. Tur de oras  si deplasare spre Romania.

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarife  copii:

0 - 1.99 ani - gratuit

2 - 10.99 ani - 100 euro

(capacitatea maxima intr - o camera este de doi adulti si un copil cu varsta cuprinsa intre 2 - 11.99 ani, care va beneficia de pat suplimentar)

Excursii optionale:

* Croaziera pe Dunare - Budapesta - 30 eur / persoana si include:

Welcome drink

Cină festivă in sistem bufet suedez

1 pahar de vin și 1 sticlă de apă minerală

Tur panoramic durată de 1,5 ore

La grup de minim 15 persoane asistență în limbă română

* Vizita la ferma de cai de la Godolo

Excursie optionala la ferma de cai de la Godolo, unde vom lua partea la un spectacol de calarit si vom servi pranzul  (gulas traditional unguresc, fel principal friptura Domonyvolgy, desert - placinta cu caise, o jumatate de litru de vin alb si rosu, o apa minerala si o cafea - tarif 33 euro / persoana

* Seara traditionala pragheza include:

Transfer hotel - restaurant - hotel, cina cu 4 feluri de mancare, welcome drink, nelimitat bere, vin si bauturi soft, muzica live. Spectacolul dureaza ~3h, timp in care oaspetii se vor bucura de o seara traditionala cu muzica, dans si voie buna - tarif 48 euro / persoana.

IMPORTANT! de stiut:

Agenţia îşi  rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programului în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Pentru explicaţiile de la obiectivele turistice, grupul va putea apela contra cost la serviciile ghizilor locali.

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării,

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Locurile din autocar se aloca turistilor in ordinea inscrierii acestora si nu se acorda locuri preferentiala decat in cazuri medicale speciale.

Acest grup este organizat cu scop turistic, de vizitare si informare a turistilor cu privire la toate obiectivele notate in program, motiv pentru care ghidul are obligatia de a oferi clientilor toate aceste informatii si de a respecta programul mai sus mentionat.

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Budapesta - Viena - Praga