Belgia – Olanda – Luxemburg | Avion | Bucuresti | 8 zile

CIRCUIT TURISTIC cu AVIONUL

BelgiaOlandaLuxemburg

Olanda (Amsterdam, Marken, Volendam, Zaanse Schans, Madurodam, Haga, Delft, Rotterdam) – LuxemburgBelgia (Dinannt, Bruges, Gent, Bruxelles)

Datele de plecare

23.07

Orasele de plecare:

Bucuresti

Durata circuitului:

8 zile

899 €

Servicii la sol - 199 €.

Supliment camera single - 249 €.

Copil < 12 ani cazat in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar - 799 €.

Tariful INCLUDE:

Bilete de avion si/sau tren:  Bucuresti – Amsterdam, BruxellesAmsterdam – Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;

Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);

3  nopti cazare cu mic dejun in Amsterdam la hotel de 3*;

4  nopti cazare cu mic dejun in Bruxelles la hotel de 3*;

Asistenta turística in limba romana.

Tariful NU INCLUDE:

Servicii la sol –  199 euro / persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ:

Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar / microbus clasificat / categoria locala;

Croaziera pe canale in Amsterdam;

Excusie de 1 zi la MadurodamHagaDelftRotterdam;

Tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam;

Excursiile optionale;

Asigurarea storno si medicala;

Intrarile la obiectivele turistice, se achita local;

Taxa de statiune, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro / persoana / zi;

Bacsis pentru sofer – se achita local, aproximativ 1 eur de persoana / zi;

Programul Turistic Detaliat

 

Ziua 1. Bucuresti – Amsterdam

Ora 15:00 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare la ora 17:00 pentru zborul  Tarom cu destinatia Amsterdam.

Ora 18:55 sosire in Amsterdam. Capitala Olandei ofera vizitatorului o mulțime de obiective  turistice. Impanzit de canale superbe, inconjurate de cladiri din secolul al-XVII-lea si  travesate de mii de poduri, muzee si biserici vechi, Amsterdam este un oras modern din toate punctele de vedere. Dincolo de lalelele reprezentative, mori sau biciclete, Amsterdamul este capitala tuturor posibilitatilor. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Amsterdam.  

 

Ziua 2. Amsterdam & Croaziera pe canale

Mic dejun. Vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal al Amsterdamului: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum si Muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale. Cazare in Amsterdam. 

 

Ziua 3. AmsterdamMarkenVolendam – Zaanse Schans

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans, sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. Continuam cu Marken si Volendam, localitati  foarte  pitoresti,  unde descoperim  adevarata  frumusete  a  Olandei:  un  peisaj tipic rural cu mori  de  vant, poldere,  canale  mici,  fabrici de branza si saboti, case tipice din lemn si localnici  in costume traditionale. Cazare in Amsterdam.

 

Ziua 4. AmsterdamMadurodamHagaDelftRotterdamBruxelles

Mic dejun. Plecare catre orasul in miniatura Madurodam, o reprezentare la scara 1:25 a  Olandei, situat la mai putin de o ora de Amsterdam, in apropierea campurilor cu lalele. Ne continuam apoi drumul catre Haga, capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale. Continuam cu Delft, unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra,  Biserica Veche - Oude Kerk,  Biserica Noua - Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam - cel mai mare port al Europei. Transfer si cazare in Bruxelles. 

 

Ziua 5. Bruxelles

Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles, capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale, sediul Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa. Turul include Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel. Cazare in Bruxelles.

 

Ziua 6. Bruxelles – Marele Ducat al Luxemburgului si Orasul Dinat

Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat al Luxemburgului  cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene,  este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras. Transfer si cazare in Bruxelles.

 

Ziua 7. BruxellesBrugesGent  

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Bruges si Gent. Prima oprire va fi oraselul Gent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si Manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Cazare in Bruxelles.

 

Ziua 8. Bruxelles – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, via Amsterdam. Ora 20:00 - decolare din Bruxelles.  

AVANTAJE pentru turist:

 

Tarif: 899 euro/persoana(taxe aeroport incluse) + Servicii la sol –  199 euro/persoana

Supliment camera single: 249 Euro; Copil < 12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti.

 

Hoteluri

AmsterdamAmsterdam Tropen 3*, Linnaeusstraat 2C, 1092 CK Amsterdam sau similar;

Bruxelles: Best Western City Centre 3*, Square Victoria Régina 9, 1210 Bruxelles sau similar.

 

Excursii optionale (grup minim: 25 persoane): 

Marken Volendam si Zaanse Schans - 60 € /adult, 50€ /copil, include: autocar local, insotitor de grup.

Vom pleca din Amsterdam in jurul orei 09:00, cu autocarul, spre Zaanse Schans, un  sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant. In prezent sunt 8 mori de vant, functionale, utilizate in diferite scopuri: producerea pigmentilor pentru vopsea, producerea uleiului, etc.  Continuam cu vizita spre  Marken, un sat traditional pescaresc, cu case din lemn,  majoritatea vopsite in culoarea verde. Principala atractie aici este portul, unde intalnim numeroase terase si magazine cu suveniruri. Aici vom avea timp liber pentru a ne relaxa la una din terase, servind pranzul sau pentru shopping. Vom pleca de aici din port spre ultima noastra vizita, in satul Volendam, o alta asezare pitoreasca, cu peisaje tipice cu mori de vant, poldere, fabrica de branza si bineinteles renumitii saboti. Aici ne vom plimba pe strada Heaven, principalul  punct de atractie, unde intalnim foarte multe magazine cu suveniruri, printre care si Cheese Factory Volendam, magazinul in care gasim branza traditionala, specifica Olandei. Excursia va dura aproximativ 8 ore

Luxemburg & Dinant -79 € /adult, 55 € /copil, include: autocar local, insotitor de grup.

Plecarea in excursie va fi din Bruxelles, in jurul orei 09:00, spre Luxemburg, unde avem ocazia sa descoperim Marele Ducat al Luxemburgului, cu o scurta oprire in pitorescul oras Dinant, pentru o sesiune de poze. Luxemburg, capitala Marelui Ducat, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene,  este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse. In centrul vechi vom admira Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia Marelui Duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Aici vom avea  timp liber la dispozitie in oras aproximativ 2 ore. Excursia va dura in jur de 8 ore.

Brugges & Gent  – 40 € /adult, 30 € /copil include: autocar local, insotitor de grup.

Excursia va fi cu plecare din Bruxelles, spre orasul Gent. Aici vom vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Excursia continua cu orasul Bruges unde veti putea admira Minnewater - Lacul Iubirii si Manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei. Aici vom sta aproximativ  3 ore,  timp in care vom putea servi pranzul sau putem face cumparaturi.

 

Orar de zbor informartiv*:

Bucuresti(OTP) – Amsterdam(AMS): 17:05 – 18:55

Bruxelles– Bucuresti(OTP): 20:00 – 23:45

*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

IMPORTANT! de stiut:

 

Grup minim 25 persoane.  

Oferta turistica este parte integranta din contract. 

Acte necesare: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate. Sursa -  Mae.ro.

Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.

Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.

Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.

Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.

Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.

Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Pentru a va bucura de o excursie linistita, lipsita de griji si de emotii medicale, va recomandam incheierea politelor medicale de calatorie, pentru fiecare membru al grupului de turisti participanti la circuitul turistic. Nu neglijati / evitati incheierea unor astfel de polite de asigurare, care in schimbul platii unei prime de asigurare de sub 30-40 ron va pot asigura confortul pentru ricuri medicale cu care v-ati putea confrunta si pe care nu vi le doriti mai ales intr-un periplu de asemenea anvergura. Ganditi-va la faptul ca v-ati putea intuneca o vacanta pentru care ati platit cateva sute sau mii de euro renuntand la un colac de salvare care v-ar costa cateva zeci de lei.

Asigurarea medicala de calatorie in strainatate va acopera tot ce inseamna cheltuieli medicale pe care ar trebui sa le suportati, din momentul parasirii teritoriului Romaniei si pana la reintoarcerea in tara, pentru tot felul de situatii cum ar fi accidente de circulatie si accidente de orice fel, imbolnaviri (fara agravari ale unor boli preexistente in ultimele 12 luni), urgente medicale, interventii chirurgicale, cheltuieli de cautare si salvare, etc., inclusiv repatrierea pentru cauza medicala sau de deces.

Pe clientii nostri care achizitioneaza, din timp, pachete de servicii turistice in perioada de early booking si nu numai, ii sfatuim sa-si securizeze investitia prin incheierea unei polite de asigurare storno, care acopera intreaga valoare a contractului de servicii turistice si care le permite recuperarea integrala a sumei platite in anumite cazuri expres precizate in polita, si anume:

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane: partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni); parintii (parinti vitregi, socri, bunici); copiii (copii vitregi, gineri, nepoti); fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele; alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform conditiilor generale de asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in conditiile generale de asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Avantajele rezervarilor facute prin intermediul www.vacanterezervari.ro

► Inscrieri cu un avans de doar 30% din valoarea rezervarii, platibil la incheierea contractului (cu unele exceptii in perioada de Early Booking);

► Sistem flexibil pentru plata contractului de servicii turistice, in rate;

► Platile se efectueaza numai prin virament bancar in contul agentiei sau numerar la sediul agentiei, exclusiv pe baza de factura si contract de servicii turistice;

SUPORT CLIENTI

0729 094 904

0754 094 904

office@vacanterezervari.ro

Agentie de incredere

Urmarim satisfactia clientilor respectand legislatia nationala si pe partenerii nostri. Astazi comanzi si tot astazi primesti oferta, iar daca o accepti, tot astazi primesti documentele rezervarii.

Oferte variate

Cautam, pentru toate preferintele, cele mai variate destinatii si conditii de vacanta, din o multitudine de tari ale lumii, care sa se incadreze in orice buget previzionat.

Flexibilitate contractuala

Clientii nostri beneficiaza de un sistem de plati securizat si de un sistem flexibil de plata a vacantelor in rate, numerar sau virament bancar, cu vouchere sau carduri de vacanta.

Mereu deschisi

Orice neclaritate ati avea si orice problema ati intampina, nu uitati ca noi suntem consilierul dvs. in turism, si vom incerca sa lamurim totul in cel mai scurt si corect mod cu putinta.

Belgia – Olanda – Luxemburg